Éjszaka a fiúkkal

Szavazás átlaga: 6.97 pont (71 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 30.
Hossz: 11 655 karakter
Elolvasva: 1 124 alkalommal
Péter barátom úgy döntött, hogy a haverjaival tölt egy éjszakát. Én mindig lemondtam ezekről az estékről, mivel ezeken , pornó és fiús dolgok voltak. Nem mintha a és a pornó zavart volna, csak mindig alulmaradtam volna létszámban mint a női nem képviselője és egy kicsit kimaradtnak éreztem volna magam. Ezúttal viszont nem igazán volt kedvem kimenni, úgyhogy a szobámat választottam pár csajos DVD-vel és egy üveg borral. Csendes pihentető éjszaka... Legalábbis így gondoltam.
Korán visszavonultam a szobámba, hogy ne ragadjak bele a fiúeste bevezetőjébe és elhoztam az összes italt és ételt. Levetkőztem mint mindig, amikor az ágyban henyéltem. Kinyitottam az üveget és elindítottam az első videómat, egy igazi csajos filmet. Kiöntöttem egy jó pohár hűtött és leültem nézni a filmemet. Annyira ellazultam... Az egyik pohár a másik követte csendesen. Mielőtt észbekaptam az egész üveg elfogyott és az első film is véget ért. Hallottam hogy a fiúk kicsit harsányak lettek, úgyhogy feltételeztem hogy ők is jól elvannak a videóikkal és valószínűleg nem vennék észre, ha kiugranék egy újabb üveg borért.
Felvettem az egyik nagy pólómat és egy bugyit, majd a társalgó felé vettem az irányt. A fiúk mind a TV előtt szorongtak a kanapén és élvezték a pornót és a . Hangosan durva megjegyzéseket tettek a videókon szereplő lányokra, amikor beléptem. Sikerült eljutnom a hűtőig és félúton vissza a szoba túloldalára, de Péter meghiúsította a szökésemet.
– Mi lenne, ha hoznál nekünk egy mielőtt elmész? – kiáltotta nekem.
Persze minden tekintet rám fordult amint ezt kimondta. Ott álltam egy üveg borral és épp csak annyi ruhával, hogy fedezzem a legintimebb részeimet.
– Csak egy újabb üvegért ugrottam be. – mondtam, miközben elindultam az ajtó felé. Természetesen amint az ajtó felé indultam, Péter úgy döntött, hogy elzárja az utamat.
Semmi értelme nem volt a vitatkozásnak. Megteszem azután visszatérhetek a lányos videóimhoz a friss üveggel. Szóval elkezdtem kivenni a a hűtőből, hogy egy bugyiban és egy pólóban vigyem őket körbe. Mire az összeset kiszedtem, a mellbimbóim a hidegtől olyanok, lettek mint egy nyavalyás kabátgomb és átütöttek a vékony pólómon. Az öt dobozt a mellkasomhoz ölelem, hogy eltakarjam duzzadt mellbimbóimat és elkezdem szétosztani őket. Amint odaadtam az első két üveget a jobb mellbimbóm mindenki számára látható lett és elkezdődnek a kommentek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.97 pont (71 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2023. szeptember 15. 09:59
#6
Nem tetszik.
Sokszor kell magyarra fordítani fejben.
1
Lolamacko
2023. június 30. 11:43
#5
Legalább ne úgy lenne megírva, mintha közben élvezné ezt a lány. Jó, elismerem vannak mazochisták, de a legtöbb ilyen sztoriban, és pornó filmben azt akarják elhitetni, hogy ez mennyire jó a lánynak. 
3
veteran
2023. június 30. 10:07
#4
Utálom az erőszakot. 
1
Andreas6
2023. június 30. 07:53
#3
Szerintem is az.
1
levim
2023. június 30. 07:35
#2
Undorító erőszak. Már bocsánat, de nem az én stílusom.
1
T
Törté-Net
2023. június 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1