Minden a helyére kerül!

Szavazás átlaga: 6.66 pont (88 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 30.
Hossz: 13 985 karakter
Elolvasva: 1 545 alkalommal
Több novella összekapcsolása, átírása
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Legbiztonságosabb otthon a szex!

Ötvenöt szeptemberében, a középiskolai évnyitójukon párba állították az elsősöket: Márta (az egyetlen ismerős) Péter mellé állt.

Az unalmas beszéd alatt félénk pillantásokat váltottak. Az osztályba már kézen fogva mentek, egy padba ültek, beszélgettek!

Péter hazakísérte a szomszéd utcában lakó Mártát. Reggel megvárták egymást, együtt mentek a suliba!

A barátságuk hamarosan szerelemmé alakult, állandóan együtt voltak. Ötvennyolcban, a két család közös hálaadási vacsoráján bejelentették jegyességüket. A két család elfogadta, hisz kitűnő tanulók voltak. Mindketten gépészmérnöknek készültek, megnyerték a MIT pályázatát. Karácsonykor összeköltöztek... És megfogant a . A MIT hallgatói lettek, és Péter szerződött a katonasággal, konstruktőr lesz. Október nyolcadikán megszületett Dávid.

A következő éveik hasonlóan teltek, mint a legtöbb fiatal családnál: tanulás, gyereknevelés, munkahelyi konfliktusok... De a szerelmük átsegítette őket a gondokon! Több szerettek volna, de nem lett!

Hetvennégy őszén tapasztalták a várandóság korai jeleit, a termékenységi klinikán derült ki, nagy a baj: a baloldali petevezetőben és a jobb petefészekben rosszindulatú daganat fejlődik! Megkezdődött a kórházi kezelések hosszú sora!

Sugárzással, gyógyszerekkel kezelték, a feltáró műtét alatt megállapították: a méh és a bal petefészek egészséges, sőt a petevezeték áthelyezéssel elvben a működése is megmarad!
– Azt nem ígérhetem – magyarázta a vezető orvos – hogy lesz, de talán nem bomlik fel a hormonháztartása!

Márta egészsége (és hangulata) hullámzott, Péter és Dávid minden segítséget megadott, de hetvenhat tavaszára belátták: állandó segítség szükséges! Házvezetőt kerestek: ötvenes, tapasztalt betegápolót... Egyelőre nem találtak!

Ebben az időben a virginiai Charlestonban új árvaházat terveztek. Nem kaszárnyaszerű épületet, hanem egy bekerített parkban, családi házakat építettek. A négyszobás házakba 6-18 éves lányok költöztek, vegyesen. Azt remélték, testvérszerű kapcsolat alakul köztük. Ikerházanként élt velük egy-egy középkorú tanárnő. Ide került Karol Macomber is, akit hatvankettő szeptember tizedikén párórásan a kórház kapujában felejtettek, semmit sem tudott származásáról.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.66 pont (88 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
c
csuba01
2023. október 15. 12:17
#9
A felkiáltó jeleket észre sem vettem, bár én úgy is élvezhetőnek, és olvashatónak tartok egy írást, ha a magánhangzók helyett számokat ír valaki. 1gy g6nd6l6m. A tartalom jó, az írás befogadható, r4m2nt5k8s, és lehet fikázni m4nt m4nd6nt. Csak hozzáállás k8rd8se.
1
gyuri0926
2023. július 1. 13:03
#8
Egy elkapkodott nulla !!!!
1
veteran
2023. június 30. 10:05
#6
Nagyon gyenge.
1
Lolamacko
2023. június 30. 09:45
#5
Mintha beragadt volna a felkiáltójel a billentyűzeten, vagy a pont nem működött. Mivel fordítás, lehet, hogy az eredetiben is ez volt, de annyi cenzúrát lehetett volna alkalmazni, hogy kigyomlálod a felkiáltójeleket.
1
D
Dreof
2023. június 30. 08:42
#4
A történet idővonala s felépítése logikátlan. Ehhez a sztorihoz képest hosszú (ami kialakult belőle), amit ki lehetett volna hozni a töténetből az éppenséggel kimaradt. Így ez csupán egy részlete lehetne egy hosszú történetnek - átírva.
1
cedivi
2023. június 30. 06:33
#3
Hol van a megjelenéshez megkövetelt hosszúságú és minőségű erotikus tartalom?
1
Andreas6
2023. június 30. 05:50
#2
Rendkívül idegesítő - legalábbis az én számomra -, hogy rengeteg indokolatlan felkiáltójel szerepel az írásban. Mintha élőszóban elmondva kiabálna valaki: Nappal világos van! Éjszaka sötét van! Hat éve nyugdíjaztak! Élvezhetetlen stílusú írás!!!
1
T
Törté-Net
2023. június 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1