AUG
26
2013

Harmadik élményem

családi, anya-lánya

Három nap múlva anya dühösen jött haza, mert távolról sem volt olyan súlyos a nagymamám betegsége, mint azt gondoltuk. Nem kapott rajta semmin, de elég furcsán viselkedett, mintha érezte volna, hogy valami nincs rendben. Egyfolytában engem szekált, és amikor András egy újabb "üzleti" útra ment Ukrajnába, kiborult a bili. Reggel elfelejtettem bezárni a szobám ajtaját és rajtakapott, amint masztizok. Ez talán még nem lett volna nagy baj, máskor is megtörtént velünk, de most azért kapta fel a vizet, mert az ő régi, kedvenc fűzője volt rajtam. Elkezdett ordibálni, hogy mit képzelek, milyen rohadtalak vagyok stb., majd kiborította a fehérneműs fiókomat, megnézze, nem e loptam el tőle mást is. Addig kutakodott, míg kezébe került az a bugyi, mely akkor volt rajtam. Ki se mostam, úgy tettem el emlékbe. Rögtön kaptam két pofont és megkérdeztem, hogy kinek a spermája volt rajta. Persze nem...

*  *  *

Tolvajt fogtam 2. rész

gruppen, szűz, tini, férj-feleség

Álmodtam. Álmomban két lány kényeztetett, simogatott, és a farkam csak keményedett, csak keményedett.
Felébredtem, s az álom valósággá vált. Hirtelen nem tudtam hol vagyok, és mi történik, amikor derengeni kezdtek a késő esti történések. Ajkam mosolyra húzódott, s gyengéd pillantást vetettem Ildikóra és Mónira.
– Nézd csak, valaki felébredt – mondta Ildikó.
– Ott is? – kérdezte Mónika kétértelműen, miközben keze tovább kényeztetett.
Két kezem egyszerre indul a kétoldalt mellettem térdelő igéző testek felé, s elérve őket lágyan simogatni kezdem oldalukat.
– Csodálatosak vagytok, és amit velem műveltek az valami mennyei – mondtam, majd Ildikó derekát átkarolva lassan magamhoz húztam őt. Számmal gyengéden cirógatni kezdtem arcát, apró kis puszikkal fűszerezve a kényeztetést, miközben kezeimmel hátát simogattam. Apró remegés...

*  *  *
AUG
25
2013

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

AUG
23
2013

Kate a közösben

gruppen, anál

- Még egy italt?
- Nem, kösz, haver – válaszoltam egy elutasító kézmozdulat kíséretében. – Elég volt mára.
- Na, gyerünk már! – cseszegetett Ryan. – Ne legyél nyuszi!
Felnevettem és a fejem ingattam a barátom kitartásán
- Rendben – válaszoltam megadóan. – De csak ha Kate is iszik velünk.
Ryan a barátnője felé nézett, aki a mellettem lévő kanapén ült a lábát maga alá húzva. Ryan ránézett, és a mozdulatban benne volt a kérés, hogy igyunk tovább.
- Ooooooooooké – mondta Kate a szemét forgatva, ellenállást színlelve. – Gondolom, egy ital még belefér.
Gyanakodva néztem, ahogy Ryan elkészíti az italokat. Felmérte az alkohol mennyiségét, és elosztotta azt hármunk között. Tapasztalatból tudom, hogy az este során egyre erősebbre keverte az italokat, mostanra már fele-fele arányban ittuk a whiskey-t kólával.

*  *  *

Átveszem az irányítást

maszturbáció, bilincs

Hiába szeretett volna eljönni, edzőtáborban volt. Megbeszéltük, hogy bepótoljuk egy héttel később, mikor hazaér. Alig vártam. Elérkezett a "nagy nap". Elővettem kedvenc bőrruhámat, a legrövidebbet, legszexisebbet, és eldöntöttem, ma átveszem az irányítást! Csöngettek. Nagy izgalommal nyitottam ajtót.
Most itt áll előttem, csillogó szemekkel néz rám, kedvesen. Egy szép szál vörös rózsa és egy szív alakú tömör csokoládé van a kezében. Jaj, el ne olvadjak tőle, akkor nem sikerül a tervem. Észnél kell ma lennem.
- Gyere be! – mondtam közömbösséget színlelve.
Belépett. A nagy izgalomban, miközben készültem, most érzem, nem vettem fel a tangámat. Hmm, még jobb. Gyönyörű harisnyatartó és fényes, fekete harisnya volt rajtam, extra nagy csipkével a combomnál.

*  *  *
*  *  *
AUG
22
2013

Buszon

hetero, közlekedés

Minap távolsági busszal kellett utazzak.
Mórahalomnál felszállt egy nagyon kellemes kinézetű bodor hajú szőke, feszes, kerek fenekű ,165 körüli magasságú, harmincas csajszi.
A rózsaszín, testhez simuló farmer kiemelte a gyönyörű alakját.
Már akkor összaakadt a tekintetünk, amikor a jegyet vásárolta. Én éppen a bokájától felfelé a fenekén át jutottam a szeméig, de ezt ő nem látta, csak az elégedett végeredményt a tekintetemben.
Igazából tipikusan az a helyzet volt, hogy "jaj, de szép", és itt ilyen helyzetekben meg is szokott akadni a történet, hiszen egy zsúfolt buszon semmi olyan nem nagyon történhet, maximum utána, ha összeismerkedik valakivel az ember.
Rengetegen voltak, én sok száz km - t utaztam, nem nagyon volt kedvem udvariaskodni senkivel.

*  *  *

Büntető Hivatal 3-4. rész

bizarr, iroda, munkatárs

3. rész
Amíg a srác álmai nője gyötrelmein élvezkedett a 120-as szoba előtt, négy, épp csak kamaszodó fiú várakozott. Nem kellett sokáig várniuk, mert hamarosan nyílott az ajtó és rövid szóváltás után a fiúk beléptek a nézőfülkébe. Mint általában mindenki ők is felettébb izgatottak voltak. Még soha sem jártak itt, nem is járhattak volna, mert 18 év alatt senki sem jöhetett látogatóba. A srácok pedig csak 16 évesek voltak. Az, hogy mégis bejutottak, annak volt köszönhető, hogy egyikük apja itt dolgozott és elintézte, hogy a fiúk fiatal koruk ellenére, jelen lehessenek egyik barátnőjük első talpalásánál.
Persze fizetni így is kellett, úgyhogy a srácok nem kevés zsebpénzüktől váltak meg, ezért az élményért.