Biliárd 2. rész

Szavazás átlaga: 8.19 pont (75 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 28.
Hossz: 10 899 karakter
Elolvasva: 1 413 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Felemelte a fenekét a biliárdasztalról, lecsúsztatta a bugyiját a lábujjai mellett, majd átnyújtotta nekem. Átdobtam a szobán. A kezem még hajított, amikor Crista ujjai kigombolták és kicipzározták a farmeremet. Simán lecsúsztatta a nadrágomat a csípőmön és a lábamon. Majd oldalra ejtette.

Végre meztelenül! A cuki húgom és a bátyja szeretőkké készültek válni! A tiltottság ellenére mindketten elragadtatottan boldogok voltunk. Egy pillantás a duzzadt erekciómra azt a benyomást keltheti, hogy ez az egész a szexről szól. Egy másik pillantás Crista csöpögő puncijára erősítheti a benyomást. De nem MINDEN a szexről szól! A vágyról ÉS a szerelemről szól!

– Gyönyörű a... Micsodád! Nem bánod, ha használom? – jelentette ki Crista.

Anélkül, hogy megvárta volna a válaszomat, csak az ujjbegyével megcsiklandozta az erekciómat. Amikor nem tiltakoztam, vagy nem parancsoltam neki, hogy hagyja abba, annyira felbátorodott, hogy a hímvesszőm köré fonta az ujjait. Hihetetlen, volt hogy megtöltötte a másik kezét a zsáknyi zacsómmal.

Ketten is játszhatják ezt a nemi szerv csiklandozó játékot! Megmarkoltam a csöpögős, nedves, tinédzser puncit. Crista szeméremszőrzete olyan vékony és szőke volt, hogy a fürtök szinte láthatatlannak tűntek. A puncija olyan puffadt méretűre duzzadt, amit még soha nem láttam. Ó, lefogadom, hogy jó lenne megízlelni azt a puncit! A jobb kezem középső ujja eltűnt egy párás forró lyukban.

– Szia Babydoll! Lefektetlek a biliárdasztalra, és nyalni fogom a puncidat! De először leugrok, és hozok pár takarót a kanapéról, hogy itt leterítsem. Ez a palatető kemény. Ráadásul hamarosan túl sok testfolyadék spriccel majd itt! Nem akarjuk tönkretenni a filcburkolatot! – mondtam.

Crista átmászott rajtam, és lemászott a biliárdasztalról.

– Nem, uram! Hozom a takarókat! Női munka, hogy szerelmi ágyat készítsen a férfinak!

Te jó ég, milyen pompás látvány volt a meztelen húgom, amint takarókat, paplanokat és párnákat kapott fel! Táncolt a haja, pattogtak a cicijei, és ugrált a formás feneke. Egy halom takarót dobott a biliárdasztalra, és körbe-körbe szaladgálva kiterítette őket. Csak annyit tudtam tenni, hogy időnként eltávolodjak az útból. A farkam merev és egyenes volt, de úgy libbent, mint egy baseballütő egy újonc kezében a tavaszi edzésen.

Térden álltam a takarós biliárdasztal szélén, amikor Crista közvetlenül elém lépett. A kezei kilőttek, és megakadtak az erekciómban.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.19 pont (75 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2023. augusztus 30. 21:30
#5
Sajna nincs lány testvérem.
1
t
t2006
2023. augusztus 29. 00:06
#4
A sztori jo, de ez meg modorosabb, mint az elso resz.
2
sportyman (alttpg)
2023. augusztus 28. 11:03
#3
Örömmel és izgatottan olvastam végig a sztorit. A testvéri szeretet szerelemmé, majd szeretkezéssé válását szépen írta le az író.
1
Andreas6
2023. augusztus 28. 06:43
#2
Sajnálom, nekem nem jött be. Remélem, mások több örömöt lelnek benne.
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1