SZEP
30
2013

A buli utáni buli

családi

Az ikertestvérem, Janelle és én együtt nőttünk fel. Először egy farmon éltünk, aztán Apa előléptetései nyomán többször költöztünk, és végül egy kisvárosban kötöttünk ki középiskola idejére, és minden azt követőre.
Semelyik alkalommal, amikor új helyre költöztünk, nem próbáltam új barátokat szerezni; nem volt rá szükségem. Csak kivártam, hogy a srácok a suliban meglássák Janelle-t, azonnal beleszeressenek, aztán rájöjjenek, hogy én vagyok a bátyja, és így – ahogy bárki más számára is annak tűnne - jó ötletnek tűnt számukra velem összebarátkozni, csak hogy a közelébe kerülhessenek. Logikus folyamat volt; Janelle kb. 168 centi magas és 50 kiló volt, kellemes méretű mellekkel. A segge maga volt a tökéletesség, mind formára, mind méretre nézve. Sok napon kívántam azt, hogy bárcsak ne lenne a testvérem, hogy eltölthessek egy – vagy tíz – napot a...

*  *  *

Esztike-tike-tike, Esztike lány

hetero, anál

Egy kurvát hoztál a házhoz, fiam – mondta Anyám, amikor a bátyám megnősült. Vajon miből gondolta? Női megérzés? Vagy csak az anyai féltékenység mondatta vele ezeket a kemény szavakat? Ha azonban nem a bátyám, akkor én vettem volna el feleségül, mert nekem is nagyon tetszett, sőt, én ismertem meg előbb, de aztán a bátyám lecsapta a kezemről, még mielőtt közelebb kerülhettünk volna egymáshoz. Különben is rajta volt a sor a nősülésben, én mint jóval fiatalabb, ráértem még feladni a szabadságomat.
Addigi életem ellen nem volt semmi kifogásom. A bátyám mellett dolgoztam, aki jó kőműves hírében állt, s szinte állandóan volt munkánk. Persze, nem a mi falunkban, hanem hol itt, hol ott. Volt rá példa, hogy a harmadik megyébe is elmentünk a munka után s ha úgy hozta a szükség, valóságos munkabrigáddá alakultunk: volt köztünk kőműves, ács, bádogos, villanyszerelő,...

*  *  *
SZEP
27
2013

A magántanárom és én

hetero, tini, diák

Sziasztok. Szeretnék megosztani veletek egy történetet, ami valóban megtörtént velem.
Renátának hívnak, és jelenleg 19 éves vagyok. Amit megosztok veletek, az 16 éves koromban történt meg velem. Az általános iskolában 4 - es 5 - ös voltam, ezért úgy döntöttem, hogy gimnáziumba megyek továbbtanulni. Ott azonban nem ment túl jól a tanulás. Megvolt a legtöbb tantárgyból a négyes, és az ötös, de abban a gimiben minden évben év vége felé minden tantárgyból vizsgát kellett tenni. Ez kilencedik osztályban még ment is, de tizedikben már nem. Matekból és töriből bukásra álltam, mert egyszerűen nem ment a tananyag. Persze nem akartam megbukni, és a szüleim sem szerették volna, ezért fogadtak mellém 1 magántanárt, Szabolcsot, akiről már halottam. Anyuék felhívták tehát, hogy szükségem lenne magántanárra, és hogy vállalna - e, és ő persze elvállalt. Nagyon örültem...

*  *  *

A nyaralással kezdődött 2. rész

családi, nyaralás, szűz, tini, anya-fia

Nem tudok aludni. Elfáradtam, a farkam kókadtan pihen, rendesen kicsavarták belőle az anyagot. Anyám mellettem hortyog, ő is elfáradt a kefélésbe.
Eltelt egy év...
Hogy azóta mi történt:
Azon a csodálatos napon anyám részegen kiverte a faszomat és szájjal is kielégített. Milyen csodálatos nyaralás volt!
Az elkövetkező napok eléggé balhésan teltek. Anyám az eset után másnap minden felelősséget rám hárított, hogy ÉN kihasználtam az ő szerencsétlen helyzetét. Ezen persze jól összekaptunk. Egész napra bezárkózott a szobába és ki sem jött. Szegény elég rosszul nézett ki, egyrészt másnapos volt, másrészt az éjszakai történtek eléggé megviselték lelkileg. Én persze elmentem strandolni, végre eljutottam görögbe, ki kell használni a tengerpartot. Este kicsit beszélgettünk, lementünk vacsorázni, de nagyon fagyos volt a hangulat. Én pedzegettem neki,...

*  *  *
SZEP
26
2013

A mentőakció

gruppen, szűz, tini, testvérek

Randa, nyirkos téli éjszaka. Az embert vonzza az ágy, lenyomja a letargia. Mégis nehezen ér el az álom. Végre elmélyülök a csendben, amikor cseng a telefonom. Ránézek az órára, fél 1 van. A lányom az. Kétségbe van esve. Kimentek valakivel bulizni Pestszenrettentőre, de a buli elfajult, és barátnőjével, Ágival elmenekültek. Most kinn állnak a hideg téli éjszakában, és nem tudnak hazajutni. Taxira nincs pénzük, menjek értük kocsival.
- Jó, diktáld a címet! Illetve egy fenét, küldd át a GPS koordinátákat a telefonodról, és indulok.
Gyors álomkiverő hideg vizes arcmosás, öltözködés, indulás. Hív az atyai kötelesség! Nem tudom, hová megyek, de majd Gugli odavisz.
A város üres, így már 40 perc alatt kiérek. Hogy lehet ilyen távolságban házibulit tartani? Mindegy. Befordulok az utcába, meglátom a két összefázott lányt. Megállás, beszállás.

*  *  *

Laci

hetero

Klári eltűnődve ült a gépnél. Már csak egy kattintás választja el a regisztrációtól... De ez talán a legnehezebb. Görcsbe rándul a gyomra a tudattól... Végül mégis ráklikkel az OK gombra. Pár perccel később már ott virít az adatlapja a képpel, amin csak a szemei láthatóak.
Hogy jutott el idáig?- kavarog a fejében, habár az elszántság, már csak nyomokban hagyja még élni a gondolatot.
Világ életében szerény, egyszerű és már-már prűd nevelést kapott. Az anyjával sosem beszéltek a szexről, a szülei házassága korán megromlott, majd az apja le is lépett, amikor épp 10 éves volt. Utána anyja többé nem kezdett férfival... legalábbis ő nem tudott róla.
Viszont éppen eleget hallgathatta, hogy minden férfi szemét disznó, és hogy egy nő csak magára számíthat.

SZEP
25
2013

Túra barátokkal

gruppen, leskelődés

Nem gondoltam volna, hogy a fantáziámat hónapokig izgató eseményeknek leszek tanúja, amikor Péter barátom felhívott azzal, hogy mennyünk el egy magashegyi túrára. Mikor mondtam neki, hogy hívja fel Laci barátunkat, örült az ötletnek, de néhány perc múlva visszahívott, hogy Laci sajnos nem ér rá, de a társaságunkba tartozó felesége, Ági viszont szívesen jönne velünk, amin egy kicsit csodálkoztunk, de végül is elfogadtuk. Így kialakult a csapat, Péter tizennégy éves fiával, Gergővel kiegészítve. Két sátorral vágtunk neki a déli Alpoknak, de a nagy hőség miatt még a magasabb hegyekben sem számítottunk nagyon hidegre.
A túrát négy naposra terveztük, és a költségek miatt igyekeztünk nem hivatalos kempingekben táborozni, hanem védettebb helyeken táborozunk. Mivel évek óta egy társaságban mozogtunk, ezért nem okozott gondot a felosztás Ági Gergővel, én pedig Péterrel...

*  *  *

A mostohabátyám

családi, anál, tini, diák, testvérek

Végzek a reggelivel, a konyhapultnál támaszkodom, a hátam mögül meghallom a bátyám papucsos lépteit. Épp készülök megfordulni, amikor érzem, hogy átkarolja a derekamat.
- Korán kidobott az ágy? - suttog a fülembe. Mély hangja érzéki, zene fülemnek. Ő majdnem húsz éves, én tízennyolc, mégis érettebbnek érzem a koránál.
- Csinálok neked is reggelit - mormolom. Nem akarom kimutatni milyen erős hatással van rám, ha csak a közelembe ér, azonnal felszökik bennem a vágy. Ketten élünk a negyedik emeleti lakásban, a szüleim külföldön dolgoznak, havonta egyszer jönnek haza. Rendesen viselkedünk, megbíznak bennünk, nem okozunk csalódást. Egyébként is hazaköt az iskola, így a mostohatestvéremmel közösen alkotunk családot. Ám a mi kapcsolatunk különleges.