A sógornőm többet akar egy ebédnél

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 4.47 pont (58 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 17.
Hossz: 16 925 karakter
Elolvasva: 825 alkalommal
Ma szombat reggel úgy ébredtem, hogy nem tudtam, hogy ez lesz életem egyik legjobb napja. Normális augusztusi reggel volt, és nem vártam még egy 100 plusz hőmérsékletű napot. Azt terveztem, hogy a ház körüli tájon fogok dolgozni, és egyáltalán nem vártam a kilátást, de meg kellett csinálnom. Készítettem egy kis reggelit a feleségemnek és magamnak, majd átöltöztem a ház körüli munkámba. Vonakodva indultam ki a garázsba, és megszereztem a sövénynyírókat és a kesztyűmet. A következő órát azzal töltöttem, hogy levágtam az összes bokrot, és felgereblyéztem az összes levelet és ágat. Már éppen befejeztem, amikor a feleségem kijött, és megkérdezte, nem bánom-e, ha a nővére, Gina átjön, úszik egyet a medencében és ebédel. Nem igazán éreztem magam alkalmasnak arra, hogy látogatóim legyenek, de egy ürügy, hogy felgyújtsam a grillt és ússzak, megnyert. Azt mondtam, hogy persze, és hogy hamburgert dobok a grillre. Válaszolt a nővérének, és azt mondta, hogy egy órán belül vége lesz. Megtisztítottam a készleteimet, és visszamentem a házba, hogy kirakjam a hamburgereket.
Úgy döntöttem, hogy nem kell zuhanyoznom, mivel evés előtt ugrálni fogok a medencében. Összeállítottam a grillt és az összes szerszámomat, és kivártam a tornácra, hogy a nővére átjöjjön. Már azon voltam, hogy feladjam, és azt feltételezzem, hogy ránk fog csapni, amikor meghallottam a távolban az ajtócsengőt. A feleségem az ajtóhoz ment, és meglepetésemre megjelent a nővére. Köztudottan terveket szőtt, aztán meg sem jelent és nem is lépett kapcsolatba velünk. Megölelték egymást, én pedig úgy döntöttem, hogy bemegyek és köszönök. Régóta nem láttam a sógornőmet, és megváltozott a legutóbbi látogatás óta. Gina körülbelül ugyanolyan magas volt, mint a feleségem, Donna, mindketten öt láb 5 évesek voltak. Mindkét hölgynek szőkebarna haja volt, enyhe ősz mennyiséggel. A feleségem ötvenéves, és soha nem tudtam igazán, mennyivel fiatalabb a húga, mint ő, de a negyvenes évei közepén-végén járt. A feleségemnek volt a dörömbölő segge, a nővérének pedig a nagyobb mellei. Azt hiszem, 38C vagy valamivel nagyobb.
A két nővér legfeljebb néhány másodpercig beszélgetett, és Gina azt javasolta, hogy ideje beugrani a medencébe, és azon tűnődött, hol kellene változtatnia, habozás nélkül azt mondtam, hogy használja a fürdőszobánkat, mivel ez a legszebb, és a földszinten volt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.47 pont (58 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!