JAN
30
2014

Egy romantikus találkozás

hetero

Mikor elindultam hozzád, épp esett az eső! A borongós esti félhomályban esőcseppek gurultak végig az arcomon, mire parkolóban a kocsimhoz értem! Sietve keresgélni kezdtem a kulcsot, és a riasztó távirányítóját a zsebemben! Ezalatt egy üzenet érkezésére lettem figyelmes a zakóm zsebében lévő telefonomon! A tőled kapott üzenetemet jellegzetes csippanásáról ismertem fel, elmosolyodtam! Kapkodva ültem be a kocsiba...már csak az eső miatt is, de a valódi oka, a tőled kapott üzenet volt! Már nagyon vártam!
Mikor elindultam hozzád, épp esett az eső!
A borongós esti félhomályban esőcseppek gurultak végig az arcomon, mire parkolóban a kocsimhoz értem! Sietve keresgélni kezdtem a kulcsot, és a riasztó távirányítóját a zsebemben! Ezalatt egy üzenet érkezésére lettem figyelmes a zakóm zsebében lévő telefonomon!

JAN
29
2014

Bújócska

hetero

Reggel korán keltem, kitámolyogtam a fürdőszobába. Feleségem még az igazak álmát aludta. Sietnem kell ha be szeretnék érni időben a melóhelyre. Gyors borotválkozás, fogmosás, satöbbi, szóval a szokásos reggeli teendők. Gyorsan kifaroltam az autóval a garázsból és másodpercekkel később már robogtam. Az iroda a város másik végén van, és így még autóval is kb. háromnegyed óra, míg beérek. Ha nincs dugó. Ha dugó van, akkor jóval több. Már éppen állnék meg a csupa üveg, hétemeletes irodaház előtt, amikor mint a villám csap belém a felismerés: a búbánatos lókönny! Otthon hagytam a prezentációs anyagot. Egy égbekiáltóan fontos anyagot; ha anélkül lépek be ma a forgóajtón, akkor munkanélküli vagyok. Egyszerűen nem volt más választásom, haza kellett mennem érte.

*  *  *

Egy kerti partin

hetero

Egy kerti partin vagyunk a mostani párommal. szexuálisan mindig is túlfűtött voltam és mivel mi még nem szeretkeztünk nem igazán számítottam arra, hogy aznap este mégis megtörténik.
Ahogy ment le a nap hatalmas vihar tört ki és mindenki a pici hétvégi házba húzódott, mi pedig az emeletre mentünk fel. Elkezdtünk hülyülni az egyik csajjal és kíváncsiak voltunk, mit szólnálak egy kis leszbizéshez.
Leültem egy kanapéra, a csaj az ölembe ült,(5 évvel vagyok idősebb nála és kb 25-30cm magasabb). A pasim mellettem ült, és leült mellé egyik haverunk is. Adtam a csajnak egy kis puszit a szájára, és figyeltem mit reagál a pasim, aki döbbenettől meg sem tudott szólalni egy ideig, de aztán viccelődve mondta, hogy folytassuk. Mi meg elkezdtünk smárolni a csajjal. Annak ellenére, hogy akkor csókolóztam először nővel, egészen beindított a dolog.

*  *  *
*  *  *
JAN
28
2014

Otthon várt

hetero, leskelődés

Késő este volt már. Legalább egy órája otthon kellett volna lennem, biztosan aggódik már a kedvesem, gondoltam magamban.
Fáradtan, szinte beestem közös kis lakásunk bejáratán. Éreztem a fürdőszobánkból kiáradó kellemes párát és forróságot, valamint Villő, hiszen így hívják, semmihez sem fogható édeskés, nőies illatát. Most zuhanyozhatott, ezáltal egyből meztelen testének látványa kúszott gondolataim közé és másra már nem is tudtam gondolni, csak arra, ahogy kecses lábait derekam köré kulcsolja és a nyakamba szuszog... Miután kissé feleszméltem ködös gondolataimból egyből feltűnt a sötétség.
Biztosan lefeküdt aludni, könyveltem el magamban kissé kedvetlenül, hiszen alig vártam már, hogy megmártózzam szerelmem forró ölében.

*  *  *

Gyönyörteli örökség 8. rész

bizarr

Arra riadtak fel, hogy Rocki rettenetesen ugat, aztán meghallották, hogy valaki rugdossa az ajtót. Marika a mellei elé kapta a takarót, Imre villanyt gyújtott, és kikiáltott az ajtón:
- Ki az? – de, válasz nem jött. Riadtan nézek egymásra, majd Imre óvatosan felkelt, és az ajtóhoz lopózott. Ki akart nézni a kukucskálón, de nem volt. Aztán a bejárat melletti ablakhoz ment, és óvatosan kinézett, aztán hatalmas hahotába kezdett.
- Mi van? – nézett rá megütközve a felesége.
- Gyere ide Kedves – hívta a férfi. Az asszony óvatosan lépdelt végig mezítláb a hajópadlón, majd ő is kinézett az ablakon. A bejárat előtt egy hatalmas kenguru állt, és Rockitól félvén próbál bemenekülni a házba.

JAN
27
2014

Szex a bátyámmal

családi, testvérek

Sziasztok. Hanna vagyok Londonból, ahol egy egyetemen tanítok közgazdaságtant.
25 éves vagyok, 2 éve fejeztem be az egyetemet, egy tipikus otthon ülő egyszerű lány vagyok. Sztevvel a barátommal már több éve együtt vagyunk, a szexben több mindent kipróbáltunk már, az anális szexet is.
Otthon lakom a családommal, apám régen elhagyott minket, négy testvérem van, egy bátyám aki külföldön lakik, és három kisebb testvérem.
Bátyám két évente szokott hazajárni látogatóba.
Eléggé szegény a családunk, így este általában kettesével szoktunk fürödni. Én anyámmal voltam közelebbi kapcsolatba, így én mindig vele fürödtem, a testvéreim is kettesével.
Eléggé kis lakásban lakunk.

*  *  *

A főnököm felesége 4. rész

gruppen

Másnap kora délután érkezett meg hozzám. Délelőtt kicsit rendbe kaptam a lakást és közben kétségek gyötörtek. Voltak ötleteim, de tudtam úgysem merném elmondani neki. Ugyanakkor tegnap világosan a tudtomra adta, nemcsak hogy nem tartja megalázónak ezeket a dolgokat, de egyenesen igényli is.
Amikor megláttam minden morális gátlásom feloldódott. Vörös tűsarkú körömcipő, fekete feszülős miniszoknya, vörös top melltartó nélkül. Vastagon kisminkelve - úgy nézett ki mint egy luxuskurva. Csak álltam az ajtóban és mozdulni sem bírtam!
- Uram, maga rendelt szopógépet? - kérdezte kaján mosollyal az arcán, majd azzal a mozdulattal le is térdelt a küszöbre, előbányászta a farkamat és rábukott. Ilyen gyorsan nő még kielégíteni nem tudott, pedig közben azon járt az agyam, nehogy valamelyik szomszédom éppen most jöjjön erre. Kimagyarázhatatlan szituáció amikor egy nő...

*  *  *