A+ A-

Nyéken

Először is be szeretném mutatni a címet - Nyék - ami a történetem címe. Nyékládházától 4 km - re a Debrecen felé vezető úton található bánya tónál történt. Tudni kell azt is, hogy itt működik a környéken az egyik legjobb nudista strand. Van külön "családos" és kialakult a "férfi" terület is. Az utóbbinál általában csak az egyedülálló férfiak napoznak, illetve "vadásznak".
A történetem ezen a helyen történt. Szikrázóan sütött a nap. Autóval érkeztem. Szétnéztem, de nagyon kevesen voltak még kint, inkább csak a családos részen, és azok, akik itt sátortáboroznak. A homo részen még senki sem volt.
Leterítettem a plédem és a tavaszi napsütés adta lehetőséggel élve, természetesen meztelenül, süttetni kezdtem a tél által kifehéredett bőrömet. Elaludtam. Álmomban egy gyönyörű fekete fiúval szeretkeztem. Teljes erekcióm lett.
Arra ébredtem, hogy nagy dübörgés közepette egy kis teherautó ment el mellettem. Láttam, ahogy egy fiatal srác bámul ki az ablakán. Gondolom, hogy észre vehette, hogy álló farokkal fekszem. Nem tulajdonítottam jelentőséget neki, hisz itt rengeteg meredő faszt, lehet látni.
Megfordultam, hogy a ragyogóan sütő napsugár a hátamat is érje. Már majdnem elnyomott az álmosság, amikor észleltem, hogy figyelnek.
A dzsipes srác volt, aki úgy tett, mintha ott sem lennék, de éreztem, hogy perzsel a tekintete. Természetesen Ő is meztelen volt. Szinte teljesen csupasz, szőr csak a már - már álló farka fölött volt kis pamacsban. Csak állt és nézett. Amikor ránéztem, csak annyit mondott:
- Szia, szépen süt a nap
- Nagyon szuper - mondtam, és felé fordultam, és láthatóvá tettem álló farkamat.
- Egyedül vagy?
- Igen, csak egy kis ... Jóra vágyom - mondtam sokat sejtetően.
- Tessék? - kérdezte. De a szemét le sem vette a farkamról.
- Nagyon jó, hogy ilyen gyönyörű idő van.
- Nem zavarna, ha ide jönnék én is napozni melléd?
- Miért zavarna, gyere, elférsz a plédemen.
Mellém feküdt, de közben végig simította a testem.
- De jó forró a tested - szólalt meg
- Igen, meleg vagyok. Te is?
Meglepődött a szavaimtól, nyelt egy nagyot, és bátortalanul kinyögte:
- Én is.
- Jaj, de nagyon jó - abban a pillanatban meg fogta a meredt farkam.
- Szép faszod van.
- Örülök, hogy tetszik - én is megfogtam az övét.
- Neked is - válaszoltam.
Szép, egyenes vékony farka volt. Nagy makkal, és lelógó zacskóval, amiben súlyos golyók. Megmarkoltam a szép egyenes farkát, megszorongattam, simogattam. A megcsillanó erekciós cseppeket szétkentem a makkján, így még jobban csúszott a kezem. Már nagyon kívántam. Rábuktam, szoptam, szoptam. Nagyon finom volt. Ő sem maradt tétlen. Cumizott nekem rendesen. Hosszú ujjával a fenekem bejáratát masszírozta, majd egyiket belém is nyomta. Mit mondjak, nagyon jól esett.
- Most pedig megdugnálak, de sajnos nincs gumi nálam.
- Nálam sincs - mondtam. Tiszta vagyok hátul, remélem, hogy nem ér "baleset".
- Az nem baj, nagy a tó, meg tudok mosakodni.
- Krémem van, picit bekenlek, hogy jobban csússzak.
Elővette kis táskájából a síkosító krémet, bekente a bejáratomat, a farkát is. Hasra fordított, a lábaimat szétfeszítette, megemelte a csípőmet, és ráhúzott a pompásan meredő farkára. Felordítottam, mert, nagyon hirtelen volt. Hiszen a farkát teljes hosszúságában belém vágta.
- Húúú, ez nagyon gyors volt.
- Várj, a farkam már jó helyen van, - mondta, és mozdulatlanul tartotta a csípőmet.
Bensőm felvette a betolakodó formáját, meg tágultam. Éreztem, hogy teljesen kitölt. Nagyon finom volt. Csókolgatta a nyakam, a hátam, majd apró mozdulatokkal kefélni kezdett. Rám feküdt, amit nagyon szeretek, hisz a finom bőre teljesen beterített. Egyre erősebben baszott. Megfordított, a hátamra fektetett, a lábaimat a vállára tettem és úgy dugott tovább. Szinte csak a makkja maradt bennem, amikor egy hirtelen mozdulattal belém döfött. Már a csúcs felé közeledett, amikor, oly erővel tört rám az orgazmus, hogy a hasamra engedtem a nedvem. Élvezésem hatására a fenekem is összerándult, amitől Ő is felért a csúcsra, és gecijét a hirtelen kirántva belőlem a hasamra lőtte.
- Fantasztikus volt.
- Nekem is. - mondtam.
Rám feküdt, és hosszan csókolóztunk. Nem tudom leírni, azt az érzést, amit ez a hirtelen jött szeretkezés adott nekem.
Lemosakodtunk, forró csókok után váltunk el. Megbeszéltük, hogy két nap múlva újra találkozunk itt.
Visszafeküdtem, és kielégültséggel a már tűző napon elaludtam. Álmomban visszaidéződött az elmúlt szeretkezés. Újra merevedésem lett. Most már kívántam, hogy egy jó vastag fasz ismét kitöltse a hátsóm.
Lemásztam a tó partjára, a lábamat belógattam a vízbe, és azon morfondíroztam, hogy, hogyan lehetne egy új, jó pasit szerezni.
Ahogy így üldögéltem, a farkam, már beton kemény lett, bevizeztem, és masszírozni, dörzsölgetni kezdtem. Hanyatt feküdtem, és maszturbáltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Morcos 2002. 10. 14. hétfő 00:37
Nekem is tetszik a történet.
Szivesen megismerkednék az íróval, ha miskolci, vagy Misklci környéki.
#5 Baró 2002. 10. 7. hétfő 21:05
Akinek ez a téma nem tetszik, akkor minek olvassa???
Nekem nagyon tetszik.
SZUPER!
VÁRJUK A FOLYTATÁST!!!!!!!
#4 Gábor 2002. 10. 7. hétfő 18:54
Nagyon izgató volt, teljesen nedves lettem a történettől! Egyszer szívesen lemennék Nyékre én is...
#3 asd 2002. 10. 7. hétfő 00:41
Jó volt!
#2 Végre 2002. 10. 7. hétfő 00:10
Kérlek folytasd, nagyon tetszett!
nég, még, még........
#1 Törté-Net 2002. 10. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?