Vakrandi 2. rész - Tibi

Szavazás átlaga: 7.94 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 18.
Hossz: 13 667 karakter
Elolvasva: 1 028 alkalommal
Ezeket a kis történeteket Kékéggel közösen írjuk. Ő a Tündi, míg én (Kexi69) a Tibi
Sziasztok, Tibi vagyok. Még mindig szeretem a feleségemet, pedig elváltunk. Sajnos nem bírok magammal, hajt a vérem, sosem volt elég egy nő. Mióta csak az eszemet tudom, mindig volt 2-3 a tarsolyban. A legutóbbi futó kalandom sajnos csúnyán kiderült a feleségem számára – aki addig is sejtette, hogy nincs egyedül a pályán – így ígérhettem fűt-fát, beadta a válókeresetet. Azzal is megfenyegetett, hogy kiteregeti ország-világ előtt a szennyest, amivel ellehetetlenített volna.  
Az üzletfelek és ismerősök szinte mindegyike tart szeretőt, akár többet is – a nőneműek is! – de ez nem publikus. Ha valakiről kiderülne, akkor azt az üzleti kör kizárja magából, mert „erkölcsileg megbízhatatlan, zsarolható”. Faramuci egy helyzet, de ez van.  
Mivel még mindig szeretem Tündit – a volt feleségemet – ott hagytam az összes vagyonunkat, lakást, kocsit, bankszámlát, sőt, még némi havi apanázst is juttatok neki. Talán valamikor még visszatalál hozzám.  
A szakítás után szinte a nulláról kezdtem újra az életemet, csak a kapcsolati tőkémre támaszkodva. Egyik üzleti partner garzonját vettem ki bérbe a Várnegyedben. Ő szíves örömest ajánlotta fel, egy közeljövőben várható zsíros üzlet reményében. Még bérleti díjat is alig akart elfogadni. Mondanom sem kell, a kis fruska, aki miatt az egész kirobbant, azóta már a harmadik pasija ágyában kéjeleg, én meg kezdek nőhiányban szenvedni, hiszen az új élethelyzet és a feszített tempó miatt nemhogy nőhöz, de a saját kezemhez sem volt időm és energiám hozzájutni.
Egy kőgazdag, szépasszony üzleti partnerem – akinek már régóta csapom a szelet – adott egy tippet, hogy mentse a saját cunáját tőlem. Létezik egy zárt csoport, ahol az emberek anonim módon válogathatnak a partnerek közül, kinek-kinek szexuális orientáltsága és ízlése alapján. Adott is egy elérhetőséget, meg egy egyszeri belépésre jogosító kódot. Mondanom sem kell, még aznap beléptem, és regisztráltam is. A tagdíj elenyésző volt ahhoz képest, amit heti egy-két alkalommal örömlányokra, vagy futó kalandokra költenék. (Hál’Istennek, elvből nem adok, és nem fogadok el pénzt a szexért. ) No de mindegy is, hetente kétszer én választhatok, és heti kétszer választható vagyok, hacsak másképp nem rendelkezem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.94 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. január 10. 15:13
#5
Jó mint az előző és a folytatás is jónak ígérkezik.
1
kivancsifancsi
2023. december 18. 08:24
#3
Tetszik az írás és a befejező fordulat sem akármi. Kíváncsi vagyok, hogy folytatjátok.
2
frankie
2023. december 18. 07:41
#2
Meglepő fordulat, de jó lesz ez... :D
1
T
Törté-Net
2023. december 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1