A+ A-

Pizza - Pro

Na, szép kis nap! A főnök egész nap az azzal szórakozott, hogy a munkámat pocskondiázta, az a beképzelt hólyag a másodikról megint teletömte az emilem gusztustalanabbnál gusztustalanabb üzenetekkel - nem értem, azt hiszi, hogy ettől majd bukni fogok rá? - és akkor még a postás is csak számlákat hoz. És persze megint üres a hűtő.
Na nem! Inkább veszek egy forró fürdőt, finom fürdőolajokkal, gyertyafényben, az mindig megnyugtat. Jó lenne egy pár szál rózsa is, szirmaikat gonoszul letépném, s saját bőröm kényeztetésére a fürdővízbe szórnám őket. De most lemondok erről a luxusról, megelégszem az illatokkal és a gyertyákkal. Gyorsan felteszek egy kis teavizet meg keresek valami finom, nyugtató gyümölcsteát. Már kicsit jobban érzem magam, de meg mindig ingerülten tépem le magamról a kiskosztüm felső részét, csak egy melltartó van alatta. Nem túl szexis, a munkahelyem nem igazán inspirál rá, de azért nem is aggszüzeknek való. Útban a fürdő felé elrohanok a nagy állótükör előtt, épp csak annyira állok meg, hogy meglátva benne magamat konstatáljam: Szörnyű! Nem igazan érzem magam vonzónak... mióta is?
Hát persze. Úgy két hónapja. Mióta rá nyitottam, amint a hálóban egy vörös piszkafával... mindig is gondban voltam az alkatommal, mert nem vékony, inkább a töltött galamb kategóriába illek, de ő azt mondta, hogy éppen ezért szeret. A dús mellemért, a telt csípőmért, s a gömbölyded, de feszes popsimért. És erre mire jövök haza egy nap? Hogy egy anorexiás vörös lovagol rajta az ÉN lakásomban az ÉN ágyamon. Kicsit fejbevágott a dolog. Ráadásul az a lenező tekintettel kísért diadalittas mosoly a vöröske arcán, amint a lovagló ülésből hátrafordul, s rám néz... azt hittem, ott fojtom meg mindkettőt. De valami csoda folytán sikerült visszafognom magam, s csak hűvösen ennyit mondtam: " Ha végeztetek, tünés a kurváddal és az ággyal együtt!" Láttam, hogy kicsit értetlenül néz rám, ezért hozzátettem:" Igen, az ággyal. Csak nem gondolod, hogy ezek után alszom benne??" Majd bevágtam magam mögött az ajtót, és elmentem... nem is tudom már hová, azt hiszem a kétsaroknyira levő pizzériába, rendeltem egy nagy üveg bort, meg még valamit, de arra nem emlékszem, hogy mit. S rémlik, mintha valaki nagyon vigasztalt volna, de még csak azt se tudom, férfi vagy nő volt-e az illető. Mindenesetre mire hazakeveredtem, nem voltak ott sem ők, sem az ágy. Másnap összeszedtem minden erőmet, és a szokásos szakítás utáni rituálékon kívül felmostam hypoval az egész szobát, hatalmas huzatot csináltam, és elmentem venni egy új ágyat.
De most nem hagyom magam ilyen gondolatok által zavartatni, volt épp elég bosszúság a mai napon. Belépek a fürdőbe, s megnyitom a csapot, elhelyezem a gyertyákat, s behozom a konyhából a finom, gőzölgő teát. Szoknyám hamarosan a bokámhoz omlik, kipattintom a harisnyatartóból a finom kis csipkés harisnyavégeket, s hihetetlenül egyszerűen, már-már kiábrándítóan veszem le őket. Pedig nagy gyakorlatom van a "hogyan vegyünk le végtelenül szexisen egy harisnyát?" című játékban - el is játszottam neki, de hányszor, s mindig tetszett neki a látvány. De most nincs itt. Nem kell senkinek előadást csinálni, én meg csak arra vágyom, hogy testemet befogadja végre az illatos forró víz. Pedig szeretem magam vetkőztetni, lassan végigsimítani a testemen, kőrözgetni a mellbimbóim körül, belemarkolni a combjaimba...de nem most. Gyorsan kibújok a melltartómból és a bugyimból, feltűzöm a hajam, es becsüccsenek a kádba. Égnek a gyertyák, lassan kortyolgatom a teát, s élvezem a levegőben szálló illatokat. Imádom, ahogy a víz körülöleli a testemet, s a legkisebb mozdulatra is csiklandozni kezdi a bőröm. Mindenhol. Kezem játékosan terelgeti a vizet, s én halkan kuncogok, ahogy az áramlatok testemhez érnek, s végigsimítják azt. De valami hiányzik. Ó, igen, hát persze. Reggel óta nem ettem egy falatot sem. Kénytelen kelletlen kimászom a kádból, a pizzériából rendelek egy pizzát, s boldogan ülök vissza Paradicsomomba.
Nem tudom, mennyi idő telt el, egyszer csak arra eszmélek, hogy valaki pont úgy nyomja a csengőt, mint az a bizonyos süket. Ki a fene lehet? - dohogok magamban, de hangosan kiáltom, hogy "Megyek már!"Gyorsan magamra kapom az első köntöst, ami a kezembe kerül - ej, miért pont ez a rövid vörös selyem van legfelül, de hát most nincs időm válogatni. A csengő továbbra is szól, mintha beragadt volna. Feltépem az ajtót, már kezdeném morcosan, hogy na, mi van, mikor meglátom a srácot, kezében a pizzás dobozzal. Hát igen. Nagy boldogságomban a fürdőben el is feledkeztem róla. Zavartan invitálom beljebb, egy pillanat, hozom a pénztárcám... miért olyan ismerős? Nem lehet a pizzériából, ott még sosem láttam. Vagy igen? Viszem a pénzt, s mar adnám neki, mikor megszólal:" Te vagy az? Tényleg? Lehetséges ez?" Én meg csak nézek rá, nagy értetlen szemekkel, hogy igen, én vagyok, de ez miért olyan nagy szám?? S elkezd dúdolni egy dallamot. Minden megvilágosodik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 10. 27. csütörtök 09:47
Nem olyan rossz ez.
#4 A57L 2014. 09. 28. vasárnap 15:38
Ez sem jött be.
#3 listike 2014. 07. 4. péntek 08:15
Nagyon szép volt. 10pont.
#2 v-ir-a 2011. 11. 20. vasárnap 22:55
pro és kontra...nagyon élveztem nem is tom leírni, h melyik tetszett jobban smile , de sztem nem is ez a lényeg, ide is 10 pont és a másikra is teszek és írj még
#1 Törté-Net 2007. 12. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?