JAN
22
2014
*  *  *
JAN
21
2014

A takarítónő

hetero, bilincs

A nő körülnézett a hatalmas nappaliban, melynek hátsó részén egy hatalmas kanapé állt, rajta egy összehajtott ruhát talált. Felemelte, és nem kis meglepetéssel látta, hogy egy szobalány ruhát tartott a kezében A ruha mellett egy fehér kis kötény is volt, azt is felemelte. Mindez szépen összehajtva, odakészítve feküdt a kanapén. A nő hitetlenkedve elmosolyodott, aztán eszébe jutottak az őt alkalmazó nő szavai: a munkaruhájáról gondoskodunk. Gondoskodtak.
"Akkor lássunk hozzá" gondolta, és vetkőzni kezdett. Gyanakodva nézett körül, attól félt, hogy valaki leselkedik, vagy netán rányitja valamelyik ajtót. Mivel az emeleten nem járt, nem tudta, hogy van-e ott valaki. Aztán megvonta a vállát, gondolta, gyorsan átöltözik, aztán már mindegy, hogy meglátja-e valaki vagy sem. Mivel kint tombolt a nyári hőség, pár pillanat múlva teljesen meztelenül állt a kanapé előtt....

*  *  *

Nőgyógyásznál

gruppen

Igen régóta izgat az orvos - beteg szex. A házasságom ideje alatt ez a téma tabu volt, a férjemnek soha nem említettem. Aztán elváltam. Azóta az úgynevezett "szinglik" életét élem, és hamar felismertem ebben az életmódban a talán legnagyobb gyönyört: a szabadságot.
Sok időt töltöttem a szexhirdetések böngészésével, mire rátaláltam arra, amire mindig is vágytam. Levelezni kezdtem egy privát rendelőt működtető házaspárral. Néhány levélváltás után megbeszéltük az első találkozót. Megbeszéltük, hogy úgy fogok viselkedni, mint aki vizsgálatra érkezett. Így is történt.
A taxi egy szép kertes házhoz vitt. A kaputelefonon bemutatkoztam, és már nyílott is az ajtó. Befelé menet heves izgalom lett úrrá rajtam. Az orvosi vizsgálatok előtti izgalom, keveredve a szex utáni vággyal. Zihálva, kissé idegesen nyitottam be az ajtón, ami a váróba vezetett. Nem jöttek...

JAN
20
2014

Nyaralás után 2. rész

családi, anál, anya-fia

A nyaralás utáni hazaérkezésünk éjszakája óta elszállt mindkettőnkből minden kétely, és csak egymásnak, egymás gyönyörére éltük életünket. Anikó elment hurkot felrakatni így zavartalanok voltak együttléteink. Egyszer egy együttlétünk után mosolyogva kérdezte meg:
- Ugye jobb mintha a bugyimat felvéve masztiznál? – És mosolyogva puszilt meg.
- Bár arra kíváncsi lennék, hogy hogyan nézel ki a bugyimba, ruhámban!
Felugrott, odament a szekrényéhez, elővett egy bugyit, egy melltartót, egy ruhát, és kérte hogy vegyem fel. Tiltakoztam, de kérlelni kezdett, igy zavartam bújtam bele a piros csipkés bugyiba. A melltartót segített becsatolni, majd felvettem a ruhát is. Hümmögött kicsit… Körbekellett fordulni, és levehettem. De közben a farkam felállt. Pironkodva vettem le az utolsó ruhadarabot is.

*  *  *

Masszázs és következményei

hetero

Elmesélnék nektek egy igaz történetet, ami velem esett meg régebben. Sándornak hívnak, és amikor ez a történet játszódott épp a 24. évemet tapostam. A lány, akivel ez a történetem megesett egy fél évvel fiatalabb volt nálam és már évek óta egy helyen dolgoztunk. Sosem hittem volna, hogy mi valaha is újra közel kerülünk egymáshoz azok után, hogy elég csúnyán elbántunk érzelmileg egymással, de inkább én vele.
A történet egy kellemes nyári estén játszódik. Már tényleg túl voltunk az igazi haragon és utálaton így megbeszéltünk egy találkát nála, hogy elpanaszkodjuk egymásnak minden testi-lelki bajunkat. Felmentem hát hozzá. Egy egyszerű farmer és egy testhezálló felső volt rajta ami kimondottan jól hangsúlyozta vékony ám hihetetlenül sexy alakját. Pár órán keresztül beszélgettünk mindenről munkahelyi és magánéleti dolgokról egyaránt. Egész idő alatt...

*  *  *
JAN
17
2014

Bíztató szavak

családi, anya-fia

Enikő sokszor elképzelte, milyen lesz, amikor véletlenül rányit a fiára, és megzavarja őt maszturbálás közben. Ilyenkor, gondolatban, mindig feltalálta magát, talpraesetten beszélgetésbe elegyedett vele, arra bátorította, hogy ne hagyja abba, sőt, vetkőzzön le teljesen, mert meztelenül az önkielégítés is sokkal kényelmesebb. Aztán, amikor valóban megtörtént, mégis zavarba jött. Csak annyit mondott, hogy bocsi, és gyorsan visszazárta az ajtót.
- Nem akartalak megzavarni - mondta Robinak, amikor fia kimerészkedett a szobájából.
- Nem hallottam, hogy hazajöttél - mondta a fiú nagyon halk hangon.
- Tudod, kisfiam, egyikünknek sincs rá oka, hogy zavarba jöjjön. Egy tizennégy éves fiúnál természetes, hogy szeret maszturbálni. Sőt, én akkor aggódnék, ha nem csinálnád rendszeresen.

*  *  *

Szilveszter

gruppen, vibrátor

1981 december 31
Ezt az évet nagyon boldogan zártam. Augusztusban Attilával összeházasodtunk, és boldog éltünk. Végre egymásé lehettünk.
Szilveszterre meghívást kaptunk Marika nénémtől. Kért minket, ha kedvünk van, töltsük nála a szilvesztert. Nem készültünk semmilyen buliba. Úgy hogy elfogadtuk a meghívást. Jó volt közösen kiruccanni és elcsevegni a mindennapi gondokról. Nagyon jól megértettük egymást mindhárman. Attila is kedvelte Marika nénémet, és szemmel láthatóan ő is kedvelte Attilát. Marika néném ez évben elvált. Nem tűrte férje részegségét és egyre fokozódó durvaságát. Jobbnak látta túl lépni rajta és végleg szakítottak. Sokkal felszabadultabb és kiegyensúlyozottabb lett, már ahogyan én meg tudtam ítélni. Semmi jelét sem adta bánkódásának. Megérkezésünket követően szórakozással teltek el az órák. Mikor Attila kiment valamiért.

*  *  *