A+ A-

Családi kapcsolatok 1. rész

Greg kopogás nélkül nyitott be a lány szobájába és megállt az ajtóban.
- Jajj Greg, - csattant fel Linda a fiúra nézve. - A szívbajt hozod rám. Nem tudsz kopogni? - kérdezte s visszafordult a televízió felé.
Greg végignézett az ágyon hasaló lányon. Tekintete elidőzött Linda halvány rózsaszín tangáján, mely szinte egybeolvadt hasonló színű feszes bőrével.
- Mi van mit akarsz itt? - nézett vissza Linda az ajtóból meredten bámuló srácra.
Szerette ezt a játékot. Érezte Greg pillantását magán, ahogyan lassan végigkúszik a kéjvágyó tekintet a combjain. Szándékosan nem váltott pózt, sőt pólóját sem húzta lejjebb a fenekére.
- Elegem van - csattant fel Greg - és behúzta maga mögött az ajtót.
- Miből van eleged? - érdeklődött Linda álszenten - mintha nem tudná miért van itt Greg az ő szobájában - miközben a szülők a munkatársaikkal vacsoráztak egy belvárosi étteremben.
- Mióta hazajöttél, 2 hónapja csak az agyamat húzod, tudod hogy miről beszélek. Kívántatod magad, kétértelműen beszélsz, mutogatod magad nekem - persze úgy mintha észre sem vennéd az egészet. - mondta a lány kék szemeibe nézve.
Jajj öcskös - szólalt meg Linda - biztosan félreértesz valamit. Fiatal vagy még - és persze hozzám is az lennél - ha ugyan akarnék tőled valamit. Én 25 vagyok, te pedig tizen...
- Mindegy hány éves vagyok, nem? Hülyének nézel...szólt lekezelően Greg.
- Jajj öcsikém ne csináld már ezt...hogy tennék én ilyet veled ?
- Csak félig vagyok az öcsikéd - ezt ne feledd el. Nem vagyunk édes testvérek - tette hozzá a fiú, és az ágy szélére ült.
- Tudom hogy nem vagyunk azok, - de én úgy szeretlek mintha az lennél öcskös.
Linda felült majd Greg háta mögé térdelt az ágyon és finom kezeit öccse vállaira tette, s óvatos mozdulatokkal masszírozni kezdte.
Nem akarta maga ellen fordítani Greget - és most már biztos volt benne hogy napról napra egyre jobban uralhatja, irányíthatja. Bár van neki egy kapcsolata aki talán belezavarhat a képbe... jobb lesz tőle megszabadulni. Greg is csak férfi - vagy legalábbis az lesz belőle. Ha elmarja az öccsétől azt a kis cafkát, végleg uralhatja őt.
- Jól vagytok Emmával? - törte meg a néhány másodpercnyi csendet Linda.
- Jajj de jól masszírozol. - sóhajtotta Greg. Persze jól megvagyunk.
- Mióta is tart ez köztetek?
- Már egy éve - válaszolt Greg
Vele voltál először? - érdeklődött Linda kedvesen
- Vele igen.
- Ilyen fiatalon ez az idő együtt már szép hosszú - jegyzete meg a lány, s közben szándékosan lágyított mozdulatain és már nem Greg vállait masszírozta hanem annak nyakát simogatta, cirógatta.
A fiú orra megtelt nővére izgalmasan édes parfümjének illatával - Élvezte az érzést ahogyan ez az illat és vele együtt egyfajta forróság önti el belülről. Feltartóztathatatlanul merevedni kezdett. Linda ujjai a hajába túrtak. Behunyta szemeit és nagyot sóhajtott.
Nővére puha csókjától melyet a nyakszirtjén érzett kissé megremegett. A következő pillanatban a lány puha tenyere a szájára tapadt.
Újabb csókokat érzett de most fülén, nyakán, majd a halántékán. Olyan forró csókok voltak ezek melyekről nem is hitte hogy léteznek
- Ez jól esik ugye ? - kérdezte Linda alig hallhatóan.
Lassan bólintott. Szerette volna elmondani mennyire jól esik ez neki - de az ajkaira tapasztott tenyér nem engedte szólni.
- Ssssssss, ne beszélj most - hallotta a kellemes hangot a fülébe suttogni.
- Ugye milyen jó? Tudom hogy szereted ezt öcsikém. Már biztos felállt a farkad. Emma egy hete táborban van. Jaj szegény...itt hagyott téged te meg nem vagy kielégítve. - suttogta lassan a fiú fülébe
Greg megremegett amikor Linda forró nyelve végigszánkázott a nyakszirtjén. Mennyivel forróbb és érzékibb mint Emma nyelve. Érezte amint a lány másik keze az alsónadrágjába furakszik és erősen megszorítja a péniszét majd lassan lehúzza makkjáról a bőrt.
.Ajjaj de keményen áll a farkad kicsim - búgta Linda Gregnek. Ő pedig tudta mi következik. A péniszét kissé szorító marok lassan húzogatni kezdi majd - kellemes nagy húzásokkal. De nem ez történt. Linda marokra fogva Greg farkát aprókat húzogatva rajta egészen szorosan a makk alatt. Ez az újfajta inger teljesen felajzotta Greget. Egész testében megfeszült.
Szerette volna ha örökké ebben a pillanatban időzhetne.
Először a zizegést érezte meg a zsebében a combja oldalán majd pedig az ehhez csatlakozó csengőhang zökkentette ki ebből az aktív bódulatból. Ijedten elővette telefonját - Emma, hívja. Igen, basszus 20 - óra van.
Linda látta a telefon kijelzőjén Emma nevét, majd megszólalt.
- Ha felveszed abbahagyom és szépen befejezed magadnak, ha nem veszed fel leszoplak - döntsd el Greg...mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
A fiú egy pillanatra mereven bámult maga elé majd letette telefonját az ágyra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zoltan611230 2014. 11. 23. vasárnap 08:01
Jo
#12 Koriander 2014. 11. 8. szombat 21:26
Gyerünk, folytasd!
#11 sikamika 2014. 01. 13. hétfő 14:08
nem rossz.
#10 sztbali 2014. 01. 6. hétfő 12:55
Normális.
#9 listike 2013. 12. 10. kedd 17:15
Elsőrésznek elmegy.
#8 Ickx 2013. 12. 9. hétfő 13:26
Feminista de OK.
7p
#7 papi 2013. 12. 9. hétfő 13:24
Egész jó, folytasd
#6 veteran 2013. 12. 9. hétfő 12:17
Jó kezdés
#5 zsuzsika 2013. 12. 9. hétfő 10:33
Kíváncsi vagyok a folytatásra.
#4 Rinaldo 2013. 12. 9. hétfő 09:14
Elsöre elmegy.
#3 feherfabia 2013. 12. 9. hétfő 06:00
5p
#2 Zoy11 2013. 12. 9. hétfő 01:27
Rovid.
Elnagyolt.
A folytatas remeljuk bovebb es reszletesebb,de nem unalmas lesz.
#1 Törté-Net 2013. 12. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?