A+ A-

Egy pár párkapcsolatai 1. rész

Engem Lászlónak hívnak, feleségem Nóri, már húsz éve élünk egy szinte tökéletes házasságban. Soha nem voltunk prűdek, a sexben sok mindent kipróbáltunk, többek között segédeszközöket is. De hát húsz év az húsz év, sokszor nézegettünk szex lapokat, amelyekben sex hirdetések is voltak, egyszer aztán megbeszéltük a nejemmel, hogy egy kicsit színesítsük szexuális életünk, feladunk Mi is egy hirdetést. Két laphoz is elküldtük és vártuk, hogy jöjjenek a levelek. Úgy egy hét múlva kezdtek érkezni. Megvártuk amíg úgy 10 - 12 darab összegyűlt majd elolvastuk őket, de csak a fényképpel érkezőket tettük félre, ezeket megnézegettük és kiválasztottunk három olyan párt akik szimpatikusnak látszottak, aztán még nem is laktak tőlünk olyan távoli helységben. Csináltunk magunkról pár meztelen képet, melyen jól látszott feleségem szépen domborodó borotvált puncija és az én álló farkam, ezt is beletettük a válaszlevelekbe és kértük, ha van telefonszámot is írjanak. Nem sokára érkeztek a válaszok, én sorban felhívtam őket és lebeszéltem kivel melyik hétvégén találkozunk.
Másfél hét múlva, egy szép májusi este volt, nálunk az első párral a találkozó. Izgalommal készültünk, bekészítettük a nappaliba az enni, inni valót. Aztán fél hét fele csöngettek, kimentem kaput nyitni és betessékeltem Őket. Sajnos mindjárt az elején kijelentették, hogy csak ismerkedni jöttek, aztán majd megbeszélik. Így aztán csak beszélgettünk, ettünk, ittunk. A második párral ugyan így jártunk, már egészen elkeseredtünk, de hétvégén jött a harmadik pár. Este hét óra körül érkeztek, mi már a kapuban őket, mindjárt bemutatkoztak a férfit Jánosnak, a feleségét Heninek hívják, kicsit teltek mindketten, de vidám szimpatikus emberek benyomását keltették. Betessékeltük a szobába és hellyel kínáltuk Őket jókora kanapénkon. Én Heni mellé ültem, a nejem pedig János mellett foglalt helyet. Elmondták melyikkőjük mit csinál, milyen helyen laknak, közben iszogattunk. János közben elmondja, Ők egy másik párral már tartanak kapcsolatot, látva hogy érdekel bennünket, elkezd részleteket mesélni. Egyszer csak észreveszem, a keze nejem szoknyája alatt kalandozik, eszembe jut Nóri nem is vett fel bugyit. Én is átölelem Henit és kezemmel blúza alá nyúlva, tenyerembe illő melleit markolászom, közben hallom nejem egyre szaporább lihegését, odanézve látom Nóri hátradőlve a kanapén, szoknyája feltűrve és János a punciját ujjazza, nejem az élvezettől elhaló hangon búgja
- Jaaaj ... dee jóóó... csinááld mééé.... Ezt Heni nem bírja tovább, elkapja a fejem és szájával a számra tapad, vadul csókolózni kezdünk, én közben kigombolom nadrágját, kezem bugyijába csúsztatom. Két ujjam, közben már nedvesedő puncijába dugom és hasa felöli oldalon masszírozni kezdem hüvelye falát. Heni nem sokáig bírja, hátracsapja fejét és kéjes hangon irányítani kezd.
- Ott, oott jóó, csináld mééég... ée testét egyre jobban rázza a kéj, majd hirtelen megmerevedik, aztán kis idő múlva elernyedve lehanyatlik. Közben nejemékre nézve észreveszem nincs már rajtuk ruha, Nóri feneke egészen a kanapé szélén, hanyatt a kanapé hátfalának támaszkodva, János pedig a földön térdelve, feje nejem lába között nyelvével vadul nyalja a punciját, Nóri közben hörögve ide - oda csapkodja a fejét. János hirtelen feláll, Nóri lábait nyakába kapja és meredező farkát lucskos pinájába irányítja. Ezt már én sem bírom tovább, lerántom Heni nadrágját bugyival együtt, majd blúzát is letépem róla. Magam is kibújok ruhámból, közben szólok Heninek .
- Drága, légyszí állj fel fogd meg a kanapé szélét, hátulról kívánlak. Ő szót fogad, szétterpeszti lábait láttatva nedvektől csillogó kopasz pináját. Háta mögé állok, Ő hátranyúlva elkapja meredező farkam és puncija bejáratához illeszti, én pedig vadul tövig belenyomom, ettől összerándulva felsikít. Majd elkezd körözni a farkamon, mely jól kitölti feszes barlangját. közben előre hajolok és a melleit megfogva ujjammal feszesen álló bimbóin körözök. Heni egyre vadabbul mozgatja pináját farkamon, én meg ahogy bírom nyomom befelé. Kis idő múlva felkapja fejét, megmerevedik egy pillanatra, majd egész teste remegni kezd a kéjtől, végül lehanyatlik a kanapéra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 05. 10. szombat 08:43
Tetszett.
#2 gyuri0926 2010. 12. 14. kedd 07:18
Írd csak kicsit részletesebben , ha lehet , jó lesz.
#1 Törté-Net 2010. 12. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?