JÚL
05
2018

Az első szerelem

homo

Bevezető: Ez a történet egy kamasz fiúé, aki nagycsaládban nevelkedett.
A rettentően széles baráti társaságomnak hála, ezen történetet is az egyik haveromtól kaptam meg. (Itt megjegyzendő, hogy természetesen vannak hetero barátaim is, de úgy vagyok evvel, hogy az „általánosnak” mondott párkapcsolati formából sokkal könnyebb történetet megosztani és a társadalom is sokkal jobban el is fogadja, mint a meleg, leszbikus, biszexuális kapcsolatokról szóló történeteket.)
Sziasztok! A történetem elején pár szó rólam. Engem Bencének hívnak és 18 leszek októberben. Három bátyám, egy húgom és két öcsém van. A legidősebbik (37 éves) bátyámnak van két fia, míg a középső (32) bátyámnak van egy kislánya. A legfiatalabbik bátyám 5 évvel idősebb, ezzel ellentétben a húgom 6, míg az öcséim további 3 és 5 évvel fiatalabbak Nálam. Jelenleg van egy tartós párkapcsolatom.

JÚL
04
2018

Nyári tábor a Balatonon

hetero, tini, diák

Egy szép nyári napon a balaton déli partjára utaztunk egy általam félig ismert középiskolai osztállyal. Szingliként indultam neki a nyaralásnak. Már a vonaton szemezgettem, ismerkedtem a „felhozatallal”, amire barátomtól kaptam is a választ kinél lehet esély és ki az akinél abszolút nem, mert párja van. Ahogy haladtunk menetközben folyt az iszogatás a kabinokba, így egyre bátrabb lett mindenki, amiből kifolyólag dőlt a hülyeség a társaságból, na meg, hogy nekünk fiúknak melyik lány jön be a leginkább ( persze ezt csak szolidan magunk között ).
Nekem személyszerint egy 17 éves lány tetszett meg már ott útközben, akin igazából semmi extra nem volt és korához képest elég molett is volt, de nagyon pozitívan érintett a kisugárzása meg az igazat megvallva sosem vágytam a „tökéletes” cicababák után.

*  *  *

A lecke

s/m, anál, vibrátor, bilincs

Sonya tudta, hogy most nagyon mellé lőtt. Voltak ám szabályok, és ő most épp a legfontosabbat szegte meg.
Pár hónappal korábban ismerkedtünk meg a FetLife-on. Volt már tapasztalata a domináns/alávetett játékban, bár még sosem csinálta folyamatosan napokig. De azért mindig is ki akarta próbálni. Meg voltam lepve, hogy ennyire illettünk egymáshoz. Még csak huszonkét éves volt, de korához képest nagyon is motivált. Mindketten tudtuk, hogy ez nem fog örökké tartani, mivel egy nagyon konzervatív muszlim családból származott, ami engem sosem fogadna el, hiszen fehér voltam és nem muszlim. Ráadásul ott volt még a nagy kor- és tapasztalatbeli különbség is, de mindezektől eltekintve próbáltuk kihasználni a közös időt. Pajzán kis hölgy volt, 160 centi magas, alig 60 kiló. Kis melle volt, de feszes, kemény feneke. Bőre mélybarna volt, a feneke félgömbjei pedig hihetetlenül érzékien mutattak hátulról.

JÚL
03
2018

Különleges szexélményeim 43. rész

hetero, leskelődés

Sziasztok. A legfőbb szeretőm továbbra is a húgom, akire mindenkinél jobban áll a farkam, egyrészt mert még több gyerek után is jó teste van, másrészt meg a perverz élvezet, hogy a féltestvérem puncijában, seggében jár rendszeresen a farkam. De most nemrég volt egy új élményem. Úgy kezdődött, hogy apám felhívott, ne e segítenék neki a közeljövőben. Az udvaron álló nagy gesztenyefát kéne rendbe tenni, gallyakat levágni stb. Anyámmal még sem akarja csinálni, mert férfi munka. Kértem az öregtől 2 szabadnapot az ügyre. Mikor oda értem beszélgettünk apámékkal, mire apám csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy egy fiatal házaspár költözött a szomszédjukba. A srác magyar, a csaj cigány, de nagyon rendes, aranyos, meg szép. Itt anyám meg emelt hangon megjegyezte:

*  *  *

A fiammal 1. rész - Szerető kapcsolat

homo

Először is szeretném előre jelezni, hogyha bárki, bármilyen hasonlóságot talál saját életével, vagy a honlapon már korábban közzétett bármely történettel, az csak a véletlen műve.
Én Ricsi vagyok. A 48. életévem betöltésére hamarosan sor kerül. Biszexuális vagyok. A néhai nejemnek és nekem két lányunk és egy fiunk született. A nejem a fiam születésekor hunyt sajnálatosan el. A lányaink már családot alapítottak mára. A nagyobbiknak kettő (egy fiú és egy lány), a kisebbiknek egy gyermeke (fiú) van. A fiam kései gyermek, hisz ő még csak 17 éves múlt alig félévvel ezelőtt.
A történet mondhatnám úgy, hogy már az én gyermekkoromba kezdődik, de ez így obszcén volna. Az, hogy biszex vagyok, viszont 17-18 évesen tudatosult bennem, miután az egyik haverommal nemi kapcsolatot létesítettem egy átbulizott éjszaka után (amit később 3 alkalommal megismételtünk, amelyekből 2 alkalom teljesen józan állapotba történt).

JÚL
02
2018

A lányom 15. szülinapja

családi, szűz, tini, apa-lánya

Csodálatos barátnőm volt 20 évesen, és a kapcsolatunkba becsúszott egy baba. Azt hittük menni fog nekünk együtt a dolog, de a kislányom, Viki első születésnapja után hamarosan szét is mentünk. A gyereket a feleségem kapta meg, de közös megegyezés alapján minden hétvége az enyém volt, és iskolai szünetekből is legalább egy hónap. Nem laktunk messze egymástól, 100 km-re, és mivel Viki szeretett itt lenni, sok barátja lett ebben a városban is. A történet, amit elmesélek, a kislányom 15. születésnapján történt meg. Elég nagynak gondoltam ahhoz Vikit, hogy elengedjem élete első bulijára, azzal a feltétellel, hogy nem iszik alkoholt és legkésőbb hajnali egy órára érte megyek a szórakozóhely elé. Elég megbízható kislány volt, ezért nem féltem. Csendes, nyugodt estém volt, aludni nem akartam elmenni, nehogy elaludjak és ne keljek fel, mire menni kell érte, ezért semmit mondó műsorokat néztem a TV-ben. Éjfél elmúlt, amikor csengettek.

*  *  *

Vetélytársak 6. rész

hetero

Viktor az anyámtól kapott kocsijában várt rám az állomáson. Kicsit féltem a találkozástól, de Melinda megnyugtatott: egyelőre játsszam tovább a szerelmes csitri szerepét. Ő a legtehetségesebb emberét állítja az ügyre, és amikor eljön a pillanat lépni fogunk. Azt nem mertem neki bevallani, hogy nem attól tartok, hogy szétverem egy piszkavassal Viktor fejét, hanem attól, hogy még mindig vágyom rá. Jó, … izgató volt a hancúrozás nagynénémmel meg a két barátnőjével, de a lelkem mélyén éreztem, hogy egy nő nem adhatja meg nekem azt, amit egy férfi.
Ahogy beültem, mellé combomra tette a kezét és megcsókolt.
- Úgy örülök, hogy visszajöttél bébi! – mondta köszönés helyett.
- Én is – mosolyodtam el önkéntelenül.
- Annyira hiányoztál! – folytatta – miközben anyáddal basztam csak rád, a te hamvas puncidra és szűk popsidra tudtam gondolni. Apropó… fáj meg?

*  *  *
JÚN
29
2018

Szicíliai kaland 1. nap

családi, nyaralás, testvérek

Kedvenc filmemet néztem, egy nagy tál chips és egy pohár kóla társaságában.
- Ááááá!!!
Egy égtelen kiáltás törte meg az idilli nyugalmam. El nem tudtam képzeni, ki lehet az. Az biztos, hogy férfi hang volt. "Apám?" kérdeztem magamban, de mire felocsúdtam volna, szinte kiszakította az ajtómat a helyéből. Én kicsit rémült arccal néztem fel.
- Nyertem! Baz*d meg, nyertem! - Én a "mi a f*sz... " arc kifejezésemmel válaszoltam. - Fiam! Nyertem!
- Nyertél, nyertél, mit?
- Danikám, kedves drága fiam! - Oda huppant mellém, azzal sem törődve, hogy pont a chipszemet találta telibe.
- Négy nap, három éjszaka, Szicíliába! - Kettőt pislogtam, nem igazán tudtam mire vélni. - Ügye milyen király?!
- Remek, remek. Mikor, hol... hogyan... .miért? - Kérdeztem kicsit sem izgatottan.

*  *  *

Vetélytársak 5. rész

leszbi, tini

A hajnal első sugarai bearanyozták szobám falait. Erről persze én mit sem tudtam, mert aludtam. Az ajtó felől halk kopogtatást hallottam. Felkönyököltem. A szívem nagyot dobbant, amikor Melinda kinyitotta az ajtót.
- Szia! - mondta, az arcán halvány mosollyal.
- Szia! - mondtam, és a szó félig suttogásként, félig károgásként hagyta el a torkomat.
- Csak jó reggelt akartam kívánni.
A mellkasomba minden bizonnyal örökre bevette magát valami kellemesen feszítő érzés, és aztán átköltözött a gyomromba is. Ujjaimmal megmarkoltam magam alatt a lepedőt. Belépett a szobába, és én végignézhettem rajta. Ahogy ő viselte, még a hosszú fehér póló nagyon szexis volt.
Halkan becsukat az ajtót maga mögött. Ahogyan a zár nyelve kattant, a szívem vadul verni kezdett. Melinda itt van velem egy szobában, és egy bugyin kívül nincs rajta semmi.