Utazások a világban 4. rész - Kemény randevú a szicíliai maffiával

Szavazás átlaga: 7.49 pont (90 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 12.
Hossz: 35 910 karakter
Elolvasva: 968 alkalommal
A repülőgép csodás időben szállt velünk az Appeninek felett. A hegyvonulat szinte kettészelte a hosszú „olasz csizmát”. Távolban már felderengett a tenger azúrkék színe. Az alig több mint egy órás út Rómáig gyorsan telt, hogy még kellemesebb legyen arról az a pohár Cinzano tehetett, amit mindketten legurítottunk a torkunkon. Fentről gyönyörködtünk Róma látványában, majd szinte beleestünk a hihetetlenül kék tengerbe, amikor a gép leszállt velünk a Róma-Fiumicino repülőtéren. Egy órát kellett várnunk a Palermói csatlakozásra. Igazuk van azoknak, akik azt mondják, ahol két olasz van és beszélget, ott ne várjunk csendet. Itt nem kettő volt, hanem többszáz. Miközben ültünk az egyik caffeteria teraszán, kortyolva a semmi máshoz nem hasonlítható olasz kávét, nevetve néztünk egymásra a vadul gesztikuláló olaszok látványán.  
– Te lány! Ellenedre lenne, ha bedobnánk még egy Cinzanot? – kérdezte tőlem Éva.
– Isten őrizz! De most ne extra dry-t, hanem biancot igyunk, az édesebb. – válaszoltam, belenézve csillogó szemébe.
– Máris hozom – hajolt oda hozzám, átkarolta a nyakam és vadul szájon csókolt. Itt jött a karambol, mert nyelveink, amit a másik szájába akartunk tuszkolni, félúton összeütköztek. Kacagva váltunk szét.
Pár perc múlva már élveztük is a jeges Cinzano édes ízét. Alig ittuk meg, már hallottuk is, a palermói járathoz hívták az utasokat. Rövidesen felszálltunk és az egyik ámulatból a másikba estünk. Az égszínkék tenger felett repültük, a távolban a víz és az ég összeért, szinte alig lehetett megkülönböztetni a kettőt, annyira hasonló színük volt.  
– Ezt nem lehet így kibírni – mondtam Évának, muszáj még egyet innunk. A stewardesstől  kértünk még egy biancot, amitől az eddigi jókedvünk csak még jobb lett. Vihogtunk, összebújtunk, élveztük egymás társaságát.
Egy óra múlva megérkeztünk a Falcone-Borsellino repülőtérre, Palermóba. Mivel ide foglaltunk transzfert, kifelé kerestük a szállodánk, a Hotel Plaza Ungheria nevét felmutató személyt. Egy, a szálloda egyenruhájában lévő harminc év körüli férfiben találtuk meg.
– Buona sera ragazzi! – köszöntött bennünket.
– Buona sera! – válaszoltuk.
Elvette tőlünk a két húzós bőröndünket, és mutatva az utat, a szálloda nevét az oldalán viselő Alfa Romeo-hoz vezetett.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 17 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.49 pont (90 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2024. március 12. 02:04
#18
Valahogy úgy, ahogy Arya írja. A pornós objektív megállapítás volt, de nekem tetszettek, épp azért mert keményebbek, intenzívebbek voltak. 
Azért itt nem olyan dolog történt, amit csak úgy elfelejtesz. Nekik kellett volna kezeltetniük magukat, és még úgy sem biztos, hogy csak úgy belevágnának egy nyaralásba, mintha mi sem történt volna.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 10. 16:37-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2024. március 12. 01:57
#17
Jól látod.
1
Ez egy válasz Arya 2024. március 10. 21:36-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 10. 21:36
#16
Egy kommenten belül lehet egyaránt közölni kedvelést és meg nem rtést is. Úgy gondolom Jake éppen ezt tette. A pornós részt kedvelte, mert sokak szerint ez való az oldalra és nem a romantika. A végén ő talán mást írt volna. Ez viszont szerintem éppúgy nem vehető bántónak, mert még magam is tudnék kitalálni oda száz másikat. Pedig az én fantáziám eléggé korlátos. Azt, hogy ő mit tart hihetőnek, vagy mit nem, az inkább csak azt mutatja, hogy benne mik merülhettek volna fel a történet végének. Szerintem ezzel sincs baj, meg a sztori végével sem. Na jó, a történet elejével sem, hogy teljes legyek és ne érts félre.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 10. 16:37-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. március 10. 16:37
#15
Nem tudom eldönteni, hogy most dicsérsz vagy kritizálsz. A jelző, hogy pornós szexleírás is megzavart. Mitől pornós? Láttál már ilyen szexet pornófilmben? Ezen az oldalon csupa olyan dolgokat olvashatsz, ami már szerepelhetett pornófilmben. ( igaz más történetekben én már írtam olyan dolgokat is, amit nem találsz meg a pornóoldalakon: SZERELEM) 
A vége szerinted miért is nem életszerű? Életünk során nagyon sok negatív élmény ér minket, téged is, és utána tovább lépsz és úgy teszel, mintha mi sem történt volna. Ha nem így teszel a negatív élményeken kattogsz hosszan, akkor az már nem egészséges, akkor kezeltetned kell magad. Az én lányaim egészséges, nagyon klassz csajok, akik a kaland után hazautaztak, mert az volt az életszerű és ha az olasz rendőrség szeretne kérdéseket feltenni nekik, akkor a megadott elérhetőségeiken ezt megtehetik.
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem, amit gondoltál róla az dicséret akart lenni. Olvasd el a következő részeket, és várom a véleményedet.
3
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. március 5. 12:45-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2024. március 5. 12:45
#14
Részletes, és az első felében jó pornós a szexleírás, aztán jön egy váratlan fordulat.Viszont a végén nem túl életszerű, hogy úgy tesznek, mintha mi sem történt volna.
0
kaliban
2024. február 12. 10:28
#10
Nekem ez sokkal jobban tetszett mint Velence. Jó a sztori, nagyon szemléletes a környezet a helyszínek, kaják bemutatása. Ebben aztán volt minden. A leszbi jelenet is izgató volt, a tengeri édes hármas meg pláne. Az erőszakos rész nem a világom, de a maffia vonal miatt ez is illett a történetbe. Gratulálok! (10p)
1
Éva596
2024. február 12. 10:11
#9
Tökéletesen egyetértek veled. Egy sorozat akkor lesz jó és élvezetes, ha az élet mindkét oldalát tökéletesen bemutatja. Az életben sem mindig minden pozitív. Innen lesznek a történetek valósághűek. És ha megfigyelted Lola e sorozatának helyszínei valóságosak, nyíltan felvállalva, és úgy megírva, mintha olvasás közben te is ott lennél.
1
Ez egy válasz sztbali 2024. február 12. 03:35-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 12. 10:04
#8
Kedves Andreas6! 
Érzéseim szerint, most nagyon mellé lőttél. Ez nem egy erőszakos s/m történet, hanem egy olyan helyzet, ami bármikor megtörténhetett, vagy megtörténik. Nem lehet mindig a szépről, a jóról írni, az életen vannak furcsa, csúnya dolgok is, amik akkor is megtörténnek, ha te nem szereted az erőszakot. Azt hittem, hogy az én s/m történeteim már egy kicsit megedzettek, de tévedtem. Neked egy olyan szexoldalra kellene menned, ahol minden édes cukormázzal van bevonva, minden szereplő mosolyog, és egy egy akció előtt a férfi egy csokor virágot és bon-bont ad át a nőnek, majd karikagyűrűt ígérgetve lágy zene mellett teszi a magáévá. Bajod van az élettel? Mert az élet nem ilyen! Sajnos sokkal inkább olyan, mint ahogy azt Lola megfogalmazta és leírta, és ahogy nála mindig pozitív a történet befejezése.
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. február 12. 08:20-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 12. 09:54
#7
Kedves Lolamacko! Megint egy új oldaladat mutattad meg. Nagyon valóságos, amit a történetben leírtál. És amit külön kiemelnék, Anna gondolatai az erőszak közben. Magát az erőszakot könnyű ábrázolni, de azt, hogy aki elszenvedi hogyan éli azt meg, mit érez közben, azt nagyon nehéz. Ez nem egy szimpla nemi erőszak leírása, nem egy nemi ragadozóról van szó. A szituációban joggal félthették az életüket is, amit csak igazol az őket megmentő rendőrök cselekedetei, az elszigetelés, és a felügyelet melletti hazajuttatás. Gratulálok, és várom a további utazások leírását.
1
Kékég
2024. február 12. 08:58
#6
Lola! Ne foglakozz senkivel, még Andrással sem, őt így kelll szetetni. Te még az erőszakot is jól írod meg. A lepontozók meg kapják be Álmoskáét, meg Andrásét 🙂 )
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 12. 08:33-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2024. február 12. 06:07
#3
Hozod a beigért meglepetéseket. Tetszenek  Anna és Éva szeretkezései, erről az oldaladról a Bakancsos írásodban olvastam csak. 10.P

"Álmoska5"
2
sztbali
2024. február 12. 03:35
#2
Ebbe a sorozatba is belekerült egy negatív fordulat, ami inkább hozzáad sorozathoz; mint rontja
4
T
Törté-Net
2024. február 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1