Csodás családi kapcsolatok 2. rész - Viktor és anyukája

Szavazás átlaga: 8.77 pont (82 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 5.
Hossz: 25 177 karakter
Elolvasva: 2 019 alkalommal
Azt hiszem, hogy a legtöbb anya és fia közötti szexkapcsolat véletlenül történik meg. Az enyém viszont egyáltalán nem volt véletlen. Én eldöntöttem, hogy le fogok feküdni az anyámmal.
14 éves voltam amikor a fateromat elgázolta egy teherautó. Nem igazán sajnáltam, soha nem volt igazi apa. Anyámmal ugyan sírtunk a temetésen, de azt hiszem inkább a megkönnyebbüléstől, mint a fájdalomtól. Mikor hazamentünk anya mondta, ha nem szeretnék egyedül aludni, most kivételesen alhatok vele, csak előtte elmegy tusolni. Gondolom az egész napos feszültség miatt hulla fáradt volt már és valahogy nem érdekelte, vagy nem is volt tudatában annak, hogy ott kuporgok a fotelben miközben ő vetkőzik. Csak néztem ahogy levette a blúzát, kilépett a szoknyájából és legördítette a harisnyáit a gyönyörű hosszú lábain. Már csak a bugyi meg a melltartó volt rajta és azt hittem azokat is leveszi, de csak kivett a szekrényből egy törölközőt és kiment a fürdőbe. Mint akit megbabonáztak úgy mentem utána. Nem tudom mi ütött belém, de letérdeltem a csukott fürdőszoba ajtaja előtt és a kulcslukra tapadtam. Anya kikapcsolta a melltartóját és ahogy előbukkantak a kicsi, de formás mellei, éreztem, hogy forróság önti el a farkamat és totál kemény lesz. Amikor a bugyijától is megszabadult és megláttam a szép ~felül szélesebb, alul keskenyebb~ csíkra borotvált szőrt a punciján, nem bírtam magammal. Elővettem a farkamat és néhány húzás után beleélveztem a zsebkendőmbe.
Bementem a szobámba, hogy valamennyire rendbeszedjem magamat és akkor döntöttem el, hogy le fogok feküdni anyuval. Olyan érzéseket váltott ki belőlem ez a pár perc amit azelőtt soha nem éreztem. Láttam már előtte is meztelen nőt, meg a net segítségével eléggé sokféle filmet, írományt, fotót a szex témakörében, de egyik se volt rám olyan hatással, mint ő. Hiába könnyebbültem meg, a szívem úgy vert, hogy azt hittem el fogok ájulni. Remegett mindenem és kiszáradt a szám. Kimentem a konyhába, hogy igyak egy pohár vizet és anyu is pont akkor jött ki a fürdőből egy szál törölközőben. Észrevehette, hogy nem oké minden velem, mert odalépett hozzám és a fejemet a mellére húzva átölelt.
~Nagyon feldúlt vagy kisfiam?
~Egy kicsit.
~És, hogy döntöttél? Velem alszol vagy egyedül?
~Veled ha lehet ~suttogtam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.77 pont (82 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2024. április 5. 08:27
#4
Tetszett és folytatható. Én szívesen olvasnám a folytatást. Csak, hogy tudd, a nők 50 körül élvezik leginkább a szexet.
3
f
fiesta14
2024. április 5. 08:15
#3
Nem rossz csak kicsit hosszú a bevező!
0
veteran
2024. április 5. 05:14
#2
Az eleje már volt, csak a vége lett megváltoztatva.
2
T
Törté-Net
2024. április 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1