Hírek


DEC.
22.
2020

Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 6. rész

Kopogás hallatszódott az iroda ajtaján.
– Igen – szólt egy hangos hang odabentről, mire Lorena óvatosan benyitott – Mondjad Renáta, miben segíthetek? – kérdezte az izmos testalkatú, sötétbarna hajú, barna szemű, körszakállat viselő Attila, fehér alapon fekete hajszálcsíkos ingben az asztala mögött állva.
– A túlórával kapcsolatban lennének kérdéseim – árulta el a lány.
– Éspedig?
– Például, hogy lenne-e lehetőség, és ha igen, akkor mikor?
– Ki ajánlotta? – érdeklődött komoly ábrázattal a férfi?
– Timi ajánlotta a figyelmembe a múlt héten.
– Hát persze, hogy Ö – mondta nevetve Attila – Szinte biztos voltam benne, de azért rákérdeztem. Tímea egy kiváló munkaerő, és tudtam, hogy előbb-utóbb téged is beküld ebbe az irodába. Egyébként a kérdésedre az a válaszom, hogy igen, természetesen van túlóra lehetőség.


Mai fiatalok

A boltból hazaérkezve Johnny ezzel fogadott:
- Szerintem beszélned kellene a lányoddal ... a méhek és a virágok dolgáról.
Ez annyira jellemző volt. Dawn a mi lányunk volt, ha jó eredményeket ért el tanulásban vagy érmet szerzett tornában, de ha a “méhek és virágok”-ról van szó, akkor hirtelen már csak az én lányom lett.
- Miért nem beszélsz vele te? - kérdeztem.
- Tudod hogy nem vagyok jó az ilyen személyes dolgokban.
- Egyébként miért kellene hirtelen társalognom vele a méhekről és a beporzásról?
- Láttam ahogy a Cooper farm felé tart egy csapat fiúval.
- Egy csapat... konkrétan hányat jelent ez?
- Hát... láttam William Cooper-t az osztályából, Simon-t, Bill bátyját, meg még három másikat akiket nem ismerek.


DEC.
21.
2020

A gondolat ereje 8. rész

XVII.
A nagy nap
Lassan elérkezett a nagy nap. Még csökkentett létszámmal elvégeztük az első beavatkozásokat a művészen és a két énekesnőn. Hogy a beavatkozás életszerű legyen mindenféle kivizsgáláson és teszteken mentek keresztül. A beavatkozás narkózis alatt történt és még pár napi bekötözve hagytuk őket. Miután eltávolítottuk a kötszereket hatalmas üdvrivalgás és eszeveszett örömtánc kerekedett a dologból. Az énekesnők, ahogy voltak meztelenül kiszaladtak a folyosóra és boldogan ugráltak a tükrök között, körbe – körbe forogva nézegették a testüket.
Valahol a folyosó közepénél találkoztak és boldogan ölelték meg egymást, de ez az ölelkezés kis idő múlva átváltott simogatásba. Letelepedtek a kanapéra és ott folyatták a másik test simogatását. Ebben a pillanatban a színész is vidáman rohant ki a szobájából keményen ágaskodó farkával és csak egy pillanatra lepődött meg a meztelen hölgyek látványától.


Édes kishúgom, Anna 4.rész - Újdonsült lakótársak

Gergő idegesen nézegette az óráját a cidri hidegben ácsorogva a Nyugati téren, a kávézó előtt, ahol Zoéval beszélték meg a találkát. Magában nem merte randinak nevezni, attól tartott, a nő így közli majd vele nemhivatalos keretek közt a felmondását. Jobb, ha előre felkészül, mikor hivatalosan is bejelentik a cégnél, és ő majd rezzenéstelen arccal írja alá a papírokat a HR-en.
Az Annával történteket igyekezett mélyre ásni, úgyis előbukkannak majd a csontvázak, ha jön a szélvihar… Mert jelenleg pontosan úgy érezte, hogy tornádó ragadja magával és zúzza darabjaira életének minden darabkáját és viszi magával őket, ki tudja merre.
- Hahó! – Zoé töretlen, erőteljes, pozitív vidámsága a háta mögött csendült.
- Szia… - Gergő zavartan fordult hátra. A nő combközépig érő, piros szövetkabátot viselt, hozzáillő szexi, de sikkes bőrcsizmával, miniszoknyával és fekete harisnyával, melyen átsejlettek formás combjai.


DEC.
18.
2020

Megbaszott az apósom

Kedveseim, ez a történet is velem esett meg, de úgy gondoltam, hogy az érdekesség kedvéért ezúttal csavarok egyet a dolgon és úgy írom le Nektek a sztorit, mintha a partnerem lenne a mesélő. Aki pedig ezúttal nem volt más, mint a férjem drágalátos, szexmániás apja. Szóval, akkor íme a történet a menyét – vagyis engem - megbaszó kanos após szemszögéből:
Azóta kívántam a menyemet, amióta csak ismertem. 25 éves volt, amikor a fiúnk bemutatta nekünk. Kedves, vékony, mosolygós barna lány volt hatalmas, igéző barna szemekkel. Nem volt az a kimondott szexbomba, nem is öltözködött és nem is viselkedett kihívóan, de szép, gusztusos, formás teste volt. A leginkább azonban a szemei ejtettek rabul, azok a gyönyörű, nagy, meleg barna szemek. Mindig is azt tartottam, hogy egy nő elsősorban nem a testének köszönhetően lesz vonzó egy férfi számára, hanem a pillantásától.


Letti és a nyári munka - Szerda

Lettit szépen alakították az olasz srácok és nevetve értékelték, hogy a magyar lány kipipálva. Letti élvezte az olasz srácokkal a szexet, akármennyire is vad volt az és megőrjítette, ahogy a fiúk magasról tojtak a fejére. A fiúk egymás között csak plasztik Barbinak nevezték a lányt, akiről úgy vélekedtek, hogy nem túl nagy szám az ágyban, de legalább kifogása sincsen a kemény baszás ellen. Ahogy telt a nap, Letti megint egyre jobban magára vette, hogy nem foglalkoznak vele, ám úgy volt vele, hogy biztos majd megint később jönnek a srácok.
Letti népszerű volt a Balaton partján, amit szerdán már ki is használt és sokat beszélgetett azokkal, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy megszólítsák a lányt. Furcsa mód a legbátrabb egy 19-20 év körüli srác volt aki leült Letti mellé miközben beszélgettek.


DEC.
17.
2020

Egy régi levél

Budapest 1963. augusztus. 8.
Szerelmem!
Bocsáss meg nekem azért, amit írok! Imádlak, szeretlek!
Tegnap benn voltam, tudod hol.. Olyan sápadt volt! Örömhírt hallottam. Jövő csütörtökön hajnali ötkor kiengedik, egész testemben remegve ültem a széken. Hosszú és gyöterelmes volt ez az öt év.
Még jobban elsápadt, amikor elmondtam neki mi történt anyuval. Sírva fakadt.
- Nem tudod mit kellett kiállnom egyedül! Nem tudod, milyen nagy csapás egy férfinek ami itt van benn! És most anyád...- zokogta.
- Te azért otthon leszel?- kérdezte elcsukló hangon.
- Igen apukám, szeretlek.
Sűrű rács volt közöttünk, nem tudtam megfogni a kezét.
Nem tudom mi történt velem, de mintha veled lettem volna, úgy vert a szívem. A legszebb pillanatokban éreztem ilyen heves érzelmeket. Percekig nem jutottunk szóhoz, ő még akkor is zokogott amikor elkísérték. Megbeszéltük, hogy a gyerekeket leviszem Pátyra.