MÁJ
30
2016

A villanykörte

hetero

A következő pillanatban már azon dolgozik az agyam, hogyan lehetne ebből is - mint minden más vesztettnek tünő helyzetből - előnyt kovácsolni. Nem kell túlságosan megeröltetnem a szürkeállományomat, azonnal beugrik D. neve. Persze pontosan tudom, hogy ha áthívom, akkor ebből nem csak izzócsere lesz. Eddig egyetlen olyan találkozásunk sem volt, ami ne szexszel végződött volna. Ez lehetett akár többórás tartalmas szex, de volt olyan is, hogy éppen csak egy gyors kézimunkára ill. orális kényeztetésre volt időnk vagy alkalmunk. Hihetetlenül kívánjuk egymást. Nem tudunk gátat szabni a vágyainknak. Már próbáltuk. Többször is. Megbeszéltük, hogy csak éppen beugrunk valahova munka után egy kicsit beszélgetni. Ez rendre azzal végződött, hogy az autója hátsó ülésén landoltunk egy gyors szopás vagy kézimunka erejéig.

*  *  *
MÁJ
27
2016

Zoécium 2. rész

családi, szűz, tini, apa-lánya

Miközben Marie folyamatosan apját kényeztette egyik kezével, a másikkal magának próbált örömöt szerezni. Apja egy pillanatra még megpróbált elhúzódni, de a vérében felhalmozódott Zoécium megakadályozta ebben. Kívánta a kielégülést, amit saját magának csak részben tudott megadni.
- Nem szabad kicsim. – próbált meg egy kis ellenállást mutatni.
- Muszáj apa, mert így nem leszünk képesek megoldani a feladatokat. Tudom, hogy ez anya dolga lenne, de ez most nem lehetséges. Nincs más itt aki segíteni tudna neked és meg kell mondjam, én sem vagyok éppen teljesen jól. Tenned kell valamit, mert teljesen megörülök. Ég mindenem és rettenetesen vágyom a kielégülésre. Kérlek, segíts nekem.
Karl megadta magát. A vegyszer, ami a testében keringett, teljesen elvette minden akaratát. Nézte az előtte fekvő gyönyörű fiatal testet, a vágytól elhomályosult tekintetet, a feszes bőrt, a fiatal telt melleket.

*  *  *

A gyönyör vad formája

hetero

Mint ahogy szokott lenni, jött a hétvége és én már nagyon vártam. Vártam, hogy bulizni menjek és kiszemeljem áldozatom, aki olyan dolgokat tesz a testemmel, mint még senki. Barátnőimmel szombat délelőtt megbeszéltük, hogy hány órakor, hol találkozunk, és vetjük bele magunkat az éjszakába. Persze ezt megelőzi az a fajta készülődés, amiért a férfiak nincsenek oda. Gondolkodtam, mit vegyek fel, hogy igazán csábító legyek és felhívjam magamra a figyelmet.
Ekkor eszembe jutott a tűzpiros, mély dekoltázsú szexi miniruhám, amit eddig nem mertem felvenni. Kicsit késésben voltam a készülődéssel, ezért így egyszerűbb választásnak is tűnt. Felvettem előbb a hozzá illő melltartómat, melytől kebleim még feszesebbek lettek, és a nyári melegségtől már amúgy is csillogtak a lemenő nap sugaraiban. Majd felkerült rám a tűzpiros tangám is, viszont már olyan vágyban égtem, hogy kezemmel végigsimítottam igazán kerek és feszes fenekemet.

*  *  *
MÁJ
26
2016

Kéretlen segítség 2. rész

Pánikszerűen ültem föl az ágyban. Ziháltam, fáztam és minden porcikámban a kétségbeesett menekülés lüktetett még percekig. Nem emlékeztem az álomra, amiből így ébredtem. Soha nem emlékeztem egyikre sem, amikből ennyire menekültem az ébrenlétbe. Ahogy körbenéztem a szobában, csak a megszokott dolgaimat láttam. A nadrágom a földön hevert, ott ahol az este ledobtam. A laptopom mellette, szintén a földön, egy halom összeirkált papír társaságában. Minden szürkén és már-már unalmasan megnyugtató módon őrizte a helyét körülöttem. A takarómmal az ölemben ülve, megsemmisülten bámultam ki az ablakon. Hosszú perceken át néztem, ahogy a hajnali derengés óvatosan kúszott az égre. Nem ez volt az első ilyen alkalom. Szinte már szokásommá vált, hogy amíg a testem lenyugodott, addig az eget figyeltem. A felhőket, ahogy sietősen úsztak, ha kergette őket a szél, vagy az utolsó csillagok alig-alig pislákoló fényét. Fáradtan hanyatt dobtam magam a párnámra.

*  *  *

Masszázs

leszbi

- Á! Egy Andi! - most úgy megmasszírozlak, ma éjjel velem fogsz álmodni.
- Szia! - a szeme egy pillanatra a mellemre ugrik, és zavarba jön. Lehet, bevált a törölközős trükk? - Bocsi, hogy korábban jöttem! Megvárjalak itt, amíg felöltözöl?
- Eztán úgyis lefekszem. Ha nem baj, erre a fél órára már nem öltözök vissza!
- Nem, persze!
- Muszáj volt gyorsan letusolnom ebben a melegben!
- Ne is mondd! Amint hazaértem, beálltam a zuhany alá.
- Dobd csak le ide a táskád! A cipőt ráér odabent levenned!
- Oké!
- Holnap korán kelek. Túrázni megyek Verával meg a férjével Badacsonyba. Meg persze bort kóstolni. Te nem jössz?
- Nem hiszem. Mondtam nekik, hogy ne várjanak, ha nem érek oda 6 - ra hozzájuk, mert lehet inkább kialszom magam. Fárasztó volt ez a hét.

MÁJ
25
2016

Látlak, ahogy a házadban baszol bátyja!

gruppen, anál

17 éves korom óta ismertem a srácot. Egyik haverom egyszer piálgatás közben azt mondta, dugnak a húgával, de akkor nem hittem el neki, mert nekem úgy jött le, csak azért mondja, hogy inkább vele haverkodjak. Volt egy nagyobb összezörrenés köztük.
Állítólag általános iskolában terjengtek ilyen pletykák, de hogy milyen alapon, az már ködös. Mármint ő mesélt valamit, csak én nem emlékszem már rá. De nem is ez a lényeg, hanem hogy eleinte mivel bírtam a srácot, elengedtem a fülem mellet, viszont hamarosan elszóródott néhány morzsa, ami arra ösztönzött, hogy utána járjak a dolognak.
A gyanús az volt, amikor egyik nap a srác azt mondta:
- Este nem volt már kedvem kimenni. Bedobtunk egy ex - et a húgommal.
A csaj nagy férfifaló volt, a srác is megfordult jó néhány punciban, de már hosszú hetek óta senkijük nem volt, és partizni sem jártak el hétvégén, pedig azelőtt nem találtad volna otthon őket péntek - szombat este.

*  *  *

A szomszéd

hetero

…, a legelején kell kezdenem, mert nem egy egyszerű eset. Kis faluban élek, ahol egy magamfajta harminchoz közel lány...,vénlánynak számít. A helyi iskolában tanítok, s lekötnek a lurkók. Évekkel ezelőtt volt egy fiatal kolléga aki nem volt közömbös számomra s először vele volt testi kapcsolatom, de ő eltávozott a városba és azóta senkim nincs. Általában napközben majdhogynem kiürül falu , mert a közeli városkában van némi munkalehetőség a helyi tsz. megszűnése miatt.
Nyári szünet lévén otthon voltam és a pár kis jószágot gyorsan elláttam, s aztán unatkoztam. No nem mindig, mert a szomszéd kutyája mindig adott munkát...,valahol rendszeresen átbujt és kecelte a baromfit. A szomszéd egy negyvenhét éves ember volt...,Bandi bácsi..., aki korán elvesztette a feleségét s egyedül ,mogorván élt.

MÁJ
24
2016

Kinga

hetero

Kinga néhány házzal mellettünk lakik. Kb. 2 éve költözött Pali bához, pár hónappal azután, hogy az a jó kis korombeli szőke maca elhagyta. Sok minden megfordult a fejemben.
Talán Pali bá feleségül vette, és már leléphetett a fele vagyonával, vagy pont azért, mert nem akarta feleségül venni, vagy csupán már nem állt föl az öregnek, vagy ki tudja.
Vastag arcbőr, és szilárd gyomor kellhetett annak a 25 körüli csajnak, hogy odaadja magát egy 60 körüli dagadt vén fószernek. Ilyenkor persze minden szomszéd úgy tesz, mint aki elhiszi, hogy nagy a szerelem köztük, és próbál elvonatkoztatni a gondolattól, hogy épp egy ribanccal beszélget. Pali bá mellett legalább pénzes ribancnak érezhette magát. Pár évig.
Aztán ki tudja milyen okokból, de dobbantott.