JÚN
03
2016

Beceneve: Szüzike

családi, szűz, testvérek

Fábián Levente vagyok, de mindenki csak Levnek szokott hívni. Mindegy, annyit kell rólam tudni, hogy 17 éves, kanos idióta vagyok, de próbálom rejteni és úriember módjára bánni a nőkkel, de persze visszatartani a vágyat elég nehéz egy ilyen korú szűz srác számára.
Anyám mondta nekem, hogy csütörtöktől el kell mennie egy több hetes konferenciára vagy mire. Nem igazán figyeltem, csakis arra, amikor azt mondta, hogy két hétig távol lesz. Azonnal megcsillant a szemem és eszembe jutott mindenféle állati tevékenység nappal és éjszaka. Nyári szünet volt így mindennap egy hatalmas királyság lett volna és biztos, hogy ismert lettem volna a suliban. Végül is 11-dikes leszek, de mindegy.
Anyám következő mozzanata az volt, hogy nem akar engem félteni, ezért elküld a nővéremhez az időre, amíg távol lesz. Ellenkeztem, majd mindenfélével érveltem, mondhatni harcoltam, azért, hogy egyedül maradjak otthon, de végül én vesztettem.

*  *  *

Kapcsoltam 3. rész - A szülinapomon

gruppen, anál

Már hónapok óta tartott a viszonyunk Vikivel. Mindig Mariann lakásán találkoztunk, reggeltájt, de sajnos be kellett fejezni egyig-fél kettőig, nehogy Mariann kislányával összefussunk. Egyszer még át is siklott az agyamon, hogy mi van akkor, ha pl. rosszul lesz a gyerek és hazaküldik? Viki megnyugtatott: úgyis az anyját hívja fel elsőként, az meg eljön a munkahelyéről és elviszi orvoshoz, de közben persze nekünk is szólna: tűnés!
Közeledett a szülinapom. Viki felhívott, hogy elintézte a jeles napra a kérót, és hatalmas meglepetést tervez nekem. Mit mondjak, a fantáziám beindult. Talán tejszínhabbal fogja bekenni a farkam, és lenyalni onnan? Vagy valami vagina formájú tortát csináltat? Gőzöm sem volt.
Eljött a nagy nap, odaértem és a szokásos módon felmentem. Csöngetés, ajtónyitás. Talán még a hálóing méretű póló is ugyanaz volt. Nyilván nem vörös szőnyegre meg pálmaágakra számítottam, hogy azzal fogad.

*  *  *
JÚN
02
2016

Ági

hetero, anál

24 éves létemre még szűz voltam. Tudom erős, de nekem még inkább az volt, mint neked most ezt hallani. Voltam párszor partikban a haverokkal, de soha nem mertem lányokhoz odamenni. Piásan sem. Emlékszem egyszer kilépett a táncolók közül, és mellém állt a falhoz egy helyes szőke csaj. Pár percig várt, majd elment. Én nyomorék. Elég lett volna csak annyit kiabálnom a fülébe:
- Táncolunk?
Ezt nehéz volt feldolgoznom. A tragikomédia az egészben, hogy jóképű vagyok, viszont anyám a szoknyája alatt nevelt, apám pedig maximalista, és alkoholista, aki - épelméjű érvek felől nézve alaptalanul - , mindennap megalázott.
Úgy beszélt velem –én meg persze gyerekfejjel magamra vettem - , ha ilyet látnék valakitől, a kezét eltörném. Egyszer 6 - 7 éves koromban elvitt bemutatni az ivócimboráinak, valamelyikük borospincéjébe, és miután eleget ivott, megsimogatta a szőke kis buksim:

*  *  *

A természet csodája 2. rész

gruppen, anál

- És, most hogyan tovább? - kérdeztem a borba kortyolva az anyósülésen, miután utolérve magunkat, ismét fél úton jártunk Fehérvár felé.
- Hát… tudod, hogy téged szeretlek, de nem baj, ha egy ideig még titokban tartjuk?
Persze Peti és Laci tudhatnak rólunk, de a szüleimnek még nem szeretném elmondani!
- Világos! Szerintem majd vasárnap este mondjuk el a srácoknak, miután hazaértünk.
- Igen, én is úgy gondoltam. Szerinted, hogy fognak reagálni?
- Ahogy Lacit ismerem, tuti látni szeretne minket együtt.
- Háh. Attól ketté is állna nekik!
- Az biztos! Te szeretnéd, ha négyesben csinálnánk?
- Á! Csak viccből mondtam!
- Persze, én sem komolyan kérdeztem!
- Nekem nem úgy tűnt!
- Jó, megfordult a fejemben, de a valóságban nem tudnám elképzelni!

JÚN
01
2016

Az öcsikém kemény farka

családi, anál, tini

Alíz vagyok, 16 éves gimnazista. Ez a történet akkor esett meg amikor épp beköltöztünk a belvárosba.
Örülök neki, hogy ide költöztünk, mert így minden sokkal egyszerűbb. Közel vannak a szórakozóhelyek, nem kell taxira költenem, a suli is közel van, nem kell nagy távolságokat megtenni. A negatívum, hogy már nincs az a külvárosi csöndes hangulat mint anno és egy szobába kell laknom az öcsémmel. Az öcsikém Bence 13 éves és bár alapjáraton szeretjük egymást, azért sokat veszekszünk, de szerintem ez egészséges ebben a korban. Szóval egy szobában kell laknunk, megjegyzem az az egy szoba egész tágas. Innen indul a történetünk is.
A beköltözésünk után apuék elmentek egy ismerősükhöz valami buliba, hogy kiadják magukból a költözéssel járó stresszt. Mi öcsikémmel ketten maradtunk otthon. Én épp a laptopomon lógtam, amikor Bence zuhanyzás után bejött a szobába egy törölközőben.

*  *  *

Először

maszturbáció

21 éves egyetemista lány vagyok, immár boldog párkapcsolatban. Olykor-olykor jó érzéssel tölt el visszaemlékezni a szeleburdi kamaszkoromra. Sok furcsa gondolatom volt, szinte minden nap az élet nagy dolgain filozofálgattam.
A történet, amit most leírok nektek, 16 éves koromban történt meg.
Akkoriban még semmit nem tudtam arról, hogy mi fán terem a szerelem. A szexről már azt hittem, hogy mindent tudok, de azt fel sem tudtam mérni, hogy miféle örömöket tud okozni. A fiúk sem annyira érdekeltek, egy srác volt, aki tetszett évekkel azelőtt, de kudarcot vallottam, és inkább elfelejtettem. Sokat adtam magamra, szép ruhákat húztam vékony, csinos alakomra, minden nap órákig bongyorítottam hosszú, szőkésbarna hajam, ezek mellett drága parfümök illatfelhőjét hívtam segítségül lényem szépségének, igényességének, ápoltságának megkoronázásához.

MÁJ
31
2016

Soha ne mondd hogy soha

hetero

Nagyon gyorsan és könnyedén elintézett egy nyugis és biztonságos helyet ahol nem ismernek minket és nem is zavar senki.
Amikor a szobába léptünk zavarba kellett volna lennem de nem így volt. Nem érdekelt semmi csak az hogy minél hamarabb érezzem Őt.Elkapott, magához megölelt megcsókolt és csókolózva baromi türelmetlenül vetkőztettük egymást.Rég nem voltak az erogén zónáim bekapcsolva így most a simogatásától és a forró szájától úgy éreztem elolvadok.A melleimről sokáig annyit észleltem hogy zavarnak a szabad kilátásba ha lefele nézek :) de az izmos mégis finom keze masszírozásától rádöbbentem hogy eddig elhanyagolt erogén zónáim vannak ott is.Ahogy a mellbimbóm harapdálta, nyalogatta édesen kínzó villámok cikáztak le az ölembe.Úgy gondoltam ideje az édes kínzást visszaadni.

*  *  *

Leszbikusként szép az élet

leszbi

9 éves korom óta ismerem Klaudiát, és egészen 17 éves koromig csak barátként tekintettem rá, de amikor elkezdtem rendszeresen lányokra is maszturbálni, egyszer bevillant az ő arca is, és eljátszadozva a gondolattal, hogy milyen lenne vele, rájöttem, hogy mindenkinél jobban megdobogtatja a szívem. Pont azért, amiért azelőtt nem gondoltam így rá, mert ő a gyerekkori barátnőm, és senkivel sem lenne olyan bensőséges érzés, mint vele.
Aztán másnap már komolytalannak éreztem az egészet. Nem is értettem, hogy csinálhattam ilyet, hisz ugyanúgy csak baráti vonzalmat éreztem iránta, mikor újra együtt voltunk, mintha mi sem történt volna, és úgy éreztem még ha le is akarna feküdni velem, képtelen lennék rá akármilyen jó csaj is, mivel ezer éve a barátnőm, és ezért nagyon fura lenne, de aztán eljött az este, és megint mindenkinél jobban felizgatott, ha rá gondoltam.

MÁJ
30
2016

Zitakrónikák 8. rész - Bűntársakra lelve

családi, anya-fia, testvérek

Alig egy hónappal az első együttlét után úgy adódott, hogy nekem kellet elvinni anyut egy találkozóra. Nem volt nagy cucc, csak az egyetemi tanárok a nyári szünet közepén összejöttek egy kis kötetlen beszélgetésre a dékán házában, afféle kerti partira.
Mivel apám éppen dolgozott, Zitának pedig nem volt kedve a taxisofőrt játszani, én vittem el anyámat. Nem, mintha nekem több kedvem lett volna, de arra ritkán mondtam nemet, ha vezethettem apám túlméretezett terepjáróját. Hogy ezzel mit kompenzált, az szerintem örökre rejtély marad előttem. Nekem viszont jól esett egy ekkora batárt vezetni.
A dékán házának az utcája a város legeslegvégén volt. Olyannyira, hogy az utca baloldalán, ahová leparkoltam a kocsit több másik autó közé beékelve, ház egy darab nem állt, viszont egy kisebb, túlburjánzott rét után erdő húzódott.