NOV
09
2015

Zitakrónikák 4. rész - Minden határon túl

családi, testvérek

Zivataros egy este közeledett, a távolban már csapkodtak a villámok, a dörrenések viszont még nem hallatszottak. Délkelet felől úszott felénk a vihar, ami általában égszakadást és földindulást jelentett városunkra nézve. Épp ideje lesz már, kezdett az agyunkra menni a napok óta tomboló hőség.
Elfordultam az ablaktól és visszahuppantam Zita ágyára. Nővérem éppen készülődött az esti bulira, amit innét nézve csúnyán elmos majd az eső. Persze hiába mondtam neki, ha a testvérem egyszer valamit a fejébe vesz, akkor annak az anyatermészet sem szabhat gátat.
– Szóval? – kérdezte Zita, és a fürdőszoba ajtaján át kidugva fejét bekukucskált a szobájába. A hajszárító ezzel párhuzamosan hallgatott el. – Mit gondolsz?
– Mármint miről? – átgördültem az ágya másik oldalára, hogy közelebb legyek hozzá. Nem szerettem az emberekkel a falon vagy az ajtón át beszélgetni, de mivel azt a megbízást kaptam, hogy figyeljem Zita telefonját, nem mozdulhattam annak közeléből. Hogy miért nem vihettem át a mobilt az én szobámba? Mert töltőn volt, és a nővérem értelmezésében ez azt jelentette, hogy amíg nincs teli, addig nem szabad a kanócról levenni.

*  *  *

Nyaralás az Adrián 5. rész

hetero, szűz, tini

Másnap hajnalban fázva ébredtem. Szokatlan hűvös volt, nem értettem.
Magamra húztam a lepedőt és álmosan körbenéztem a szobában. Mindenki aludt, Attila és Iza egy ágyban. Én az esti összebújás után visszasurrantam a saját ágyamba, mert Andi odasúgta, hogy oda van értem, de akkor is szűk az ágy és ő szeret kényelmesen aludni. Egyet tudtam érteni vele. Izát nem zavarta, hogy cimborám szinte teljesen rajta fekszik, és Attila is tudott így aludni látható módon. Legyen nekik kényelmes akkor, gondoltam és már épp visszaaludtam, mikor nyílt az ajtó és valaki bejött. Nem láttam, mert már pont befelé voltam fordulva, csak hallottam, hogy végigsétál a szobán és becsukja az ablakot.
Felnéztem és még pont elkaptam Anikó néni isteni fenekét kifelé. Úgy látszott, ő is meztelenül aludt.

*  *  *
NOV
08
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

NOV
06
2015

Kettesben

hetero

Zavartan ülök az ágyán, törökülésben. Ha eszembe jut, milyen hideg van kint, beleborzongok. Körbe - körbe jár a tekintetem a szobában. Csak egy íróasztali lámpa próbálja bevilágítani tompa fényével a szobát. Zoknis léptek hangja közeleg. Megjelenik 2 bögre gőzölgő teával a kezében, enyhén mosolyogva. Elém áll és nyújtja felém az egyik bögrét. Felnézek rá, mire elmosolyodik, és elveszem tőle. Halkan megköszönöm. Sajátját lerakja az egyetlen fényforrás mellé, de mozgásban marad, előkeres és meggyújt egy füstölőt. Minden mozdulatát elemzem. Leül az íróasztalhoz, és nekilát megtekerni egy jointot. Röpke fél perc alatt végzett, tudtam mi következik utána. A cigivel a szájában túrja a zsebeit, keres - kutat.
- Picsába, hol az öngyújtóm? - halkan kacagok jövőbe látásomon, mire rám emeli tekintetét, és kisfiús mosollyal kíséri. Teljesen meglágyulok tőle. Közben megkerült az öngyújtója is. Rágyújt, az első sokáig lent tartott slukk után feláll, és teljes természetességgel felém veszi az irányt. Ahogy leül mellém az ágy szélére, megcsap a parfümje és a magával hozott szantál illata. Hmm... imádom ezt az egyveleget. Mélyen letüdőzöm, és csukott szemmel élvezem. A közelségének tudatától feláll a szőr a karomon, és beindul egy jól ismert hormonális folyamat. A cannabis illata tovább bódít. Míg szív, nem beszélgetünk. Időnként összeakad a tekintetünk, amire szégyenlősen reagálunk.

*  *  *

Kalózok között 1. rész

családi, tini, apa-lánya

Az ajtó hatalmas reccsenéssel szakadt darabokra. Bob ijedten felült az ágyán. - Hajótörés – villant át az agyán és már éppen felkelt, amikor a szobába belépő sötét alak, a félhomályban puskának látszó tárggyal fejbe verte. Visszaesett az ágyba és bár eszméletét nem vesztette el egyfajta bénultság lett rajta úrrá. Érezte amint kezeit a háta mögött összekötözik és kivonszolják a kabinjából. Kalózok, állapította meg magában, mindenféle izgatottság nélkül.
- Hol lehet a lányom? – jött a következő gondolat, mintha csak a kérdésére feltett válasz lenne, látta amint a lányát hajánál fogva vezetik ki a másik kabinból. Egy csónakba lökték mind a kettőjüket és a hajótól kezdtek távolodni. Nem messzire jutottak, amikor a vitorlásuk belsejében felcsaptak a lángok. – Még jó, hogy teljes körű biztosítást kötöttem rá. - voltak az utolsó gondolatai mielőtt teljesen el nem vesztette eszméletét.

*  *  *
NOV
05
2015

Új munka

hetero

Annának hívnak és nemrég múltam 20. Pesten tanulok és ott is lakom albérletben egy albérlőtársammal, de ő nem lényeges. A pesti élet nem éppen olcsó akkor sem ha segítenek otthonról, ezért a suli mellett dolgoztam egy boltban is, de ez nem sok szabadidőt engedett meg. A félévem is éppen hogy meglett. Így elkezdtem más munkát keresni a neten hátha akad valami ami mellett mégis tudok tanulni rendesen, rá is akadtam a neten egy oldalra ahol lányokat keresnek erotikus munkára. Be is zártam az ablakot, de másnap megint eszembe jutott, lementettem a telefonszámot nem hívtam fel egyből, egész este töprengtem mi legyen. Az adottságom megvan mindehhez mivel elég jó csaj vagyok. Én ugyan nem vagyok megelégedve magammal, de a fiúk döglenek utánam. 170 cm magas vagyok, vállig érő vörös hajamhoz barna szemek társulnak. Nem vagyok extra vékony, szerintem éppen ideális az alakom is, átlagnál nagyobb mell és formás fenék.

*  *  *

A rózsaszínbugyis lány

hetero, szűz

Azon a nyárutói szombat estén savanyú volt a szőlő. Poncsó benyögte, hogy állapotos a felesége, mégsem tudtam szívből örülni. Ettől egy kicsit hamisan is játszottam. Az én feleségem pár hete végérvényesen elhagyott. Egy rahedli pénzt megkerestem akkoriban, de neki más gondjai voltak, mint az átlagnak. Elege lett belőlem. Na mindegy, hagyjuk, ne feszegessük a múltat! Elég búval - bélelt voltam. Visszakanyarodva arra az estére, a hamis mellékzöngéken túl volt valami, ami igazinak látszott. Csak a vége felé pillantottam meg. Szoknya volt rajta és, mint aki eltévedt, fordítva ült a széken. Szétvetett lábakkal. Másutt volt. Mégis, mintha engem nézett volna. A rózsaszínbugyis lány.
Két szünet volt még az utolsó dalig, de egyszersem használtam ki az alkalmat az ismerkedésre. Túl korai volt a sebem, lehet megerőszakolom első dühömben, ha mond valami irritálót. Jobb elkerülni a kísértést. Aztán Poncsó bökdösni kezdett.

NOV
04
2015

Napozás a gangon

hetero, anál

Kora nyár volt, még zajlott a vizsgaidőszak, tele volt a hócipőm, 9 vizsgám volt az év végén. Mindegy, tanulás ürügyén kinyitottam konyhaajtónkat, mely a gangra nézett, kitettem a nyugágyat, levettem trikómat, s félmeztelenül, sortban, élvezve a napsütést tanulni kezdtem. Az utolsó vizsgára, de egyszerűen már fájdalmat okozott minden betű olvasása. Ezért időnként ölembe ejtettem a könyvet, és agyam elkalandozott, kellemesebb tájakra. Eszembe jutott, milyen izgalmas élményeim voltak kora kamasz koromban, ebben a házban. A belvárosi háznak két udvara volt, a hátsó gyakorlatilag nagykert, 3 szomszédos ház tűzfala nézett rá, kb. két és fél méter magasan téglapárkány futott körben, mely a földszintig érő lichthofok előtt falban folytatódott, melyen mi srácok, haverok, szerettünk sétálni. Imádtam a kertben, nyáron néha tök sötétben is a házban lakó csajokkal loptuk az időt, s beszélgettünk arról, ami sok kamaszt érdekel.