MÁJ
03
2016

Vak randi, egy kicsit másképp 1. rész

gruppen

Bemutatkozás
A történet elején rögtön be is mutatkoznék. Petinek hívnak, és 28 éves vagyok. A történet alatt, amit most elmesélek, pont szingli voltam és élveztem eme állapot előnyeit. Tudni kell rólam még azt is, hogy a szexuális étvágyam igen csak nagy és szeretek vadászgatni, főleg így, hogy nem kell félnem attól, hogy, rajtakapnak a hűtlenségen. Általában sikerül is becserkésznem a kiszemelt áldozatot, és ehez sokat hozzásegít az átlagosnál kicsit izmosabb magas testalkatom, és a dumagépem is. No de rólam ennyi elég is volna, inkább rátérek a lényegre, vagyis arra a bizarr szexuális élményemre, ami egy szép nyári kedden történt velem.
Előzmények
Az egész úgy kezdődött, hogy az egyik legjobb haverommal kimentem sörözni. Jó pár sör után elárult nekem valami olyasmit, amit eddig soha nem gondoltam volna róla. A lényeg az, hogy bevallotta, hogy a barátnőjével swinger klubokat látogatnak.

*  *  *

Cathy kalandjai 4. rész

leszbi, bébiszitter

Amint Cathy felébredt, egy pillanatig zavarodott volt. Miért nem a saját ágyában fekszik? Miért meztelen? És hogy a pokolban fekszik mellette Stan?
Aztán végül teljesen magéhoz tért, és beugrottak az előző este eseményei. Az emlékek mosolyt csaltak az ajkára. Az első kör után a konyhában még nem ért véget az este. Nem, Stan férfiasan helytállt. A lánynak tetszett az apró szójáték, azt meg igazán élvezte, amit átvitt értelemben jelentett. Már jó rég’ volt, mikor utoljára valaki ilyen kiadósan megrakta. Stannek még nem volt olyan sok tapasztalata, ezt érezte a lány. Ám az energiájával és tanulnivágyásál kompenzálta ezt.
Cathy félig felegyenesedett. Egy pillanatra megtartotta magát. Fel kell kelnie? Vagy inkább ébressze fel Stant egy reggeli gyorsmenetre? Nehéz döntés. Végül a gyomra választott helyette. Előző este nem túl sokat evett, és a tejszínnel, amit az éjjel még bekapott, szintén nem lakott jól. Ideje volt reggelizni.

MÁJ
02
2016

Séta haza 3. rész

családi, anya-fia

Reggel tapogattam magam körül – nem volt ott. De nem túl régen kelhetett fel, mert még langyos volt a helye. Nagyon kellett vizelnem, hamar elintéztem, aztán kinéztem a konyhába, mert hallottam, hogy ott van. Fürdőköpeny volt csak rajtam. Anyám ott állt a konyhapultnál, kicsit álmos szemekkel, kócosan, kávéscsészével a kezében. Áttetsző hálóköntöse alatt jól kivehettem a mesés, rengő körtéit, a nagy udvarú, mogyorós, kemény bimbóit, az ágyékszőrzete sötétlő árnyékát. Gyönyörűnek találtam, és kívánatosnak, így reggel is.
- Csináltam neked is kávét – mondta, és zavartan, kissé szégyenlősen pillantott rám. – Hm, izé, szóval, nem bántad meg, ami történt?
- És te? – mosolyogtam rá üdvözülten. – Istenem, anya, olyan, de olyan gyönyörű vagy!

*  *  *

Mindent a családomért tettem! 3. rész

hetero

Elkezdődött a tanév és be akartam pótolni, amiről az előző félév végén lemaradtam és igyekeztem megfelelni annak, amit ő várna el tőlem.
Akármekkora is a gyász és a fájdalom, az idővel enyhülni, múlni fog. Egyre többször vettem észre, hogy megbámulok lányokat és kezdett hiányozni a szex.
Egy novemberi napon éppen mentem át az aulán, amikor látom, hogy két lány nézi a hirdetőtáblát. Kabátban voltak, ezért az alaposabb stírölés nem jöhetett szóba, el is fordítottam a tekintetemet. Már majdnem kiértem, amikor hallom ám a hátam mögül:
- Hé, Okoska! - majd pillanatnyi szünet után - Okoska, Tamás, ...ha jól emlékszem! - kiáltott egy női hang. A keresztnevemre felfigyeltem és a hang irányába fordultam. Hát kit látok?! “Okoska” Katalin volt az. Ő volt az egyik kabátos lány; a másik meg egy bombázó még így, felöltözve is. Kati alacsony, de formás nő volt, hiszen azért is néztem meg annyira még akkor, Földváron.

*  *  *
ÁPR
29
2016

Séta haza 2. rész

családi, anya-fia

Anyám halkan felsikoltott, megvonaglott, és érzékelhetően elélvezett ő is.
- Óh, kicsim, látod, én se bírtam tovább! - Lihegve felkuncogott. - Ó, Istenem! Milyen forró! Ennyi sok volt benned?! Ezt mind nekem gyűjtötted, babám? Ohohó, jól megkínáltad anyucit!
- Ne haragudj, anya, de annyira - fuldokoltam az izgalomtól, a szégyentől, hogy így jártam mindjárt az elején. – Nem tehetek róla, nagyon, de nagyon kívántalak már. Hosszú évek óta.
- Édesem! – vonta a fejemet a nyakába anyám, és szeretettel simogatta tovább a félig lankadt faszomat. – Hiszen én is elmentem veled! Ennél szebb udvarlást el sem lehet képzelni! Hogy ennyire kívánják az ember lányát.
A csupa sperma melle és hasa összeragasztott bennünket. Nagyot csókolóztunk, aztán anyám két kézre fogva előbb egyik, majd másik mellét, lenyalogatta róluk a maradék, szétkenődött ondómat.

*  *  *

Öt perc

hetero

A tükörben végignézem magam. Jól nézek ki. Sötétkék mini ruhám van rajtam, fekete tűsarkúval. Hullámos barna hajam könnyedén omlik a vállamra. Enyhe smink van rajtam. Egy bárba tartok. Egyedül. Igazából a barátaimmal akartam menni, de hirtelen mindenki elfoglalt lett. Érdekes. Kívülről egész jó néz ki, csak úgy találomra választottam ezt a helyet, de ahogy belépek tudom hogy jól döntöttem. Halk zene szól, csak páran vannak. Ahogy belépek mindenki csendben marad. Elmosolyodom, és bólintok. Megindulok az egyik üres asztal felé. A pincér máris mögöttem terem, és segít levenni piros szövetkabátomat.
- Köszönöm!
- Nem tesz semmit! –rám mosolyog, és elém rak egy itallapot.
- Köszönöm, de nem lesz rá szükségem. Jack Daniels van?

*  *  *
ÁPR
28
2016

Világok találkozása

hetero

Utálom ezt a sznob világot. A szüleim jogászok és természetesen tőlem is elvárják, hogy ezt a hivatást gyakoroljam. Amikor még fiatalabb voltam, örömmel teljesítettem az irányomban támasztott elvárásaikat, vettem részt a fényes, gyémántoktól csillogó, de sznobságtól bűzlő partikon, ismerkedtem össze mások menthetetlenül idióta gyerekeivel, lehetőleg fiaival, hogy aztán később esetleg a nagy reményeknek eleget téve valakivel véglegesen is összehozzon a sors. Testvérem nem volt, így aztán egyedül vergődtem keresztül a szabályoktól és etikettől agyontűzdelt társasági eseményeken. A barátnőim – amennyire annak lehet nevezni az érdekkapcsolatok miatt kikényszerített érdekbarátságokat – sosem értették mi a bajom, így egy idő után felhagytam azzal a vágyálmommal, hogy megváltoztassam, ha legalább egy kicsit is a körülöttem forgó világot.

*  *  *

Egy utolsó kívánság

homo

Az érintésére ébredtem. Nem az az őrült dörzsölés, amiben néhány férfi részesít; némelyikük olyan durva csodálom, hogy nem hólyagosodnak fel. Nem, ez egy lassú, érzéki simogatás volt, valami síkossal bekenve, és igen vártam már, hogy találkozzam a kéz tulajdonosával.
Jó pár évtized eltelt már azóta, hogy utoljára megidéztek a lámpából, ezért időt fordítottam a felkészülésre. Mivel új mesterem ilyen figyelmes arra gondoltam, hogy talán tehetnék erőfeszítéseket és olajos, meztelen mellkassal és selyem nadrágban jelenek meg élő, szilárd formámban. Sosem kedveltem az átlátszó létet – hogy őszinte legyek. Mindig szerettem volna hús-vér alak lenni – és a lábam az egyik legjobb testrészem, ezért átkozott legyek, ha elrejtem őket egy füstfarokkal.