JÚL
04
2016

Egy asszony kalandjai - a görbe kifli

gruppen, szobalány/lakáj, férj-feleség

40 éves voltam, mikor az esemény történt. Férjem 15 évvel idősebb nálam, gazdag vállalkozó. Én 40 éves korom ellenére nem hanyagoltam el magam, nagydarab nő voltam 178 magas nagy fenékkel és nagyon nagy mellekkel, amik már kissé megereszkedtek a 2 gyerek hatására. De azért a pasik megnézték a melleim, ami jólesett, jóllehet tudom hogy nem versenyezhettem a fiatalabbakkal. Férjemmel úgy ahogy megvoltunk, néha veszekedtünk, néha megcsaltam, de csak ritkán és mindig megbántam. Nem nagyon ment neki már a szex, nekem meg szükségem volt rá.
Üzleti ügyben utazott el és engem is magával vitt, egy szállodában laktunk. Megérkezésünk estéjén lementünk a welness részlegbe, szeretek fürdeni, úszkálni, szaunázni. Feltűnt nekem egy magas, csinos férfi, 35-38 éves lehetett, izmos, vállas férfi, magabiztos, határozott kinézetű. A pasi elment szaunázni, nemsokára én is odakészültem.

*  *  *
JÚL
01
2016

Márvány szívem

hetero

Attól a pillanattól fogva tudtam, hogy figyel, mikor átléptem Kostas kúria küszöbét. Pillantása oly bizsergetőn siklott végig bőrömön, akár egy szerető simogatása, testem minden egyes sejtj életre kelt.
Athan Kostas, azt suttogták, a bál visszavonult háziurána unokája volt. Fekete, csuklyás köpenyt, egy álarcot és szmokingo viselt, mint minden más úriember, mégis, egyértelműen nem tartozot közéjük. Magas termet, világos bőr, sötét, homlokából hátrafésült hullámos haj. Athan az árnyékban állt Poszeidón festménye mellett kezében egy pohár pezsgővel, amiből egy kortyot se ivott. Erős olasz orra, magas, éles arccsontja is épp elég szembeötlő volt, de szeme, sápadt, ezüstösen ragyogó pillantása miatt akadt el lélegzetem, pislogás nélkül figyelt.

*  *  *

A fantázia hármas

hetero

A régi barátnőd Évi rád ír az egyik nap, hogy szeretne magához hívni, beszélgetni téged, te kissé meglepődsz, de elmész. Sima csajos dolgokról kezdtek dumálgatni, csak ti ketten vagytok otthon. Rajta egy kellemesen térdig érő szoknya és fekete atléta feszül. A te tested rövidnaci és egy egyszerű, de szépen kivágott póló takarja. Megkínál üdítővel, amikor adja odafele véletlen hozzáér a kezedhez és megremegsz.
Ezt észre is veszi és megkérdezi, hogy mi a baj mire te, hogy semmi-semmi.
Évi észre veszi rajtad, hogy vonzódsz hozzá és tetszik neki a helyzet, szépen lágyan megérinti, az arcodat simogatja, lassacskán közelebb hajol, szétnyitja a száját, amit közben megnyal a nyelvéve,l te közben kissé idegesen figyeled, hogy mi történik de nem mozdulsz. Egyszer csak azt érzed, hogy a nedves ajkai a tiedet falják, és már csak viszonzod neki a csókokat, egyre hevesebb lesz a csók mindkettőtök részéről és vadul nyelveztek.

*  *  *
JÚN
30
2016

A szívek zenéje

hetero

Kata aznap reggel izgatottan kelt ki az ágyból. Igen, ez is bekövetkezett. Hallotta agyában a szavak kattogását. Csak három igenre van szüksége. Három igen, és megváltozik az élete. Mióta zenét tanul azóta erre a pillanatra vágyott. Sebestyén Katát csodás hanggal áldotta meg a sors, s most ezt kamatoztatni szerette volna. Nem csoda tehát, hogy mióta felkelt mást sem csinált, mint skálázott, énekelt és gyakorolt. Egyszer csak nyílt az ajtó és belépett legjobb barátnője Rebeka.
- Elkészültél már? Indulnunk kell.
- Persze, csak még a sminkem megigazítom. - hangzott a magabiztos válasz.
- Hagyd már, gyönyörű vagy minden nélkül is. A hangodra kíváncsiak, nyugodj meg. - nevetett Rebeka.
- Persze, de akkor is. Csak egy pillanat.

*  *  *

Szex után milyen jólesik a hideg kávé ....

gruppen

Már „öreg” házasok voltunk, előző hónapban ünnepeltük az ötödik évfordulót, de még nem voltak gyerekeink. Nem siettünk, hiszen alig múltunk huszonöt évesek. A lakótelepi lakásunk a kor körülményeihez képest luxusnak számitott, és erre mi eléggé büszkék is voltunk. Abban az idöben ez volt a legfelkapottabb új házgyári csoda telep. Mindenki ide szeretett volna költözni, és nem kis összeköttetések kellettek egy egy kiutalás megszerzéséhez. Nekünk a lebontott bérházi lakásért cserébe utalták ki aminél nagyobb szerencse nem is érhetett bennünket 1970-ben.
Néhány héttel a beköltözés után már szépen be voltunk rendezkedve és kezdtük magunkat otthon érezni. Velünk átelembe hamarosan beköltözött egy ugyancsak fiatal pár akikröl késöbb kiderült hogy a müvészi életben bontakozó tehetségek voltak. Elkerülhetetlen volt, hogy elöbb vagy utóbb összetalálkozzunk a liftben vagy a zárt lépcsöházi folyóson, ami hamarosan meg is történt.

JÚN
29
2016

Egy jó könyv

hetero

Az utóbbi napok, hetek a vizsgáztatásról szólnak elsősorban. Ezekben az időszakokban már általában kipihentebb szoktam lenni. Nem nagyon voltak hosszú, húzós napjaim most sem. Ráadásul később is elég felkelnem, ami azt jelenti, hogy nyugodtabban is tudok aludni, jobban megy a munka, kiegyensúlyozottabb vagyok. Legalábbis így szoktam érezni – az persze más kérdés, hogy estére teljesen leszívják a vizsganapok az energiáimat, nagyon sokat kivesz belőlem a folyamatos odafigyelés, visszakérdezés, javítás.
Párommal ilyenkor a gyerekek altatása után általában valami könnyedebb sorozatot szoktunk megnézni (lehetne akár krimi is, bár én személy szerint jobb szeretem ilyenkor, ha nem kell használni az agyamat, csak bámulni és esetleg röhögni valamin). Most azonban nem működtek a feliratos oldalak, így aztán lényegében sorozat nélkül maradtunk.

*  *  *

A látogatás

hetero

> Most szálltunk be. Elvileg 15 perc az indulásig. Egy ronda, kövér pasi ül mellettem, és izzad. Brr.
> Várlak!
> Rajtam nem fog múlni. Szeretlek.
Én is utazom: irány B., ahol egy konferencia keretei között végre megint találkozhatok Grétával. Gréta a barátnőm. Kicsit több mint egy éve ismerkedtünk meg, amikor stopposként felvettem őt és a barátnőjét a Balatonról hazafelé menet. Ő is egyetemre jár, ahogy én is (egy másikra), de én most épp külföldön vagyok, egy egész ösztöndíjas tanévre. Jó kis hely, a tanulással sincs gond, viszonylag jól viselem a távollétét is – persze leszámítva, hogy már ébren is róla álmodom, és lassan megbolondulok, annyira hiányzik a jelenléte, a hangja, az érintése... Éjszakai és nappali álmaimat bőven ellátják munícióval az emlékeim, és mióta megszerveztük ezt a találkozót, a fantáziám is.

JÚN
28
2016

Az eminens

hetero, tini, diák

Tanár úr - A kivétel és a többiek
Végre! Utolsó tanítási nap az iskolában - ujjongtam magamban. Már rég nem vagyok diák, így hónap további részében is itt kell lennem (pl. osztályozó értekezleten, tanévzáró megbeszélésen stb.), mégis örültem ennek a napnak. Persze a gyerekek mind kicsattantak a jókedvtől a közelgő nyári szünet miatt, már amelyik kémiából is össze tudott szedni egy kettest. Ettől függetlenül szinte mindenki örült, talán még akinek nem lett meg az a kettes, az is.
Egy valaki lógott ki, mindig és mindenben. Sokan nem is mondanák, hogy kilóg, hiszen úgy gondolják, jó tanulmányi eredmények mellett nem lehetnek nagy problémái. Nem szentelnek neki valami sok figyelmet. Talán én sem eleget. Csak egy idő, mondjuk 1-2 év alatt, feltűnnek nekem az ilyen dolgok...