Talán rossz kislány vagyok, de profin csinálom

Szavazás átlaga: 5.9 pont (20 szavazat)
Megjelenés: 2011. december 6.
Hossz: 44 311 karakter
Elolvasva: 1 286 alkalommal
1. rész

Egy átlagos nyaralásnak indult, aztán mire észrevettem, nyakig benne voltam. Húszas éveim elején járok, az a tipikus mindig jó kislány, eminens tanuló, csupa szív, erkölcsileg önmagammal szemben elég nagy elvárásokkal rendelkező egyén vagyok. Mióta az eszemet tudom, ha fiúkról van szó, akkor inkább a minőségre, mint a mennyiségre törekedtem, ergo strigulákat tekintve 4 fiúval csókolóztam és 2 fiúval volt szexuális kapcsolatom, szigorúan párkapcsolatban. A 2. sráccal már majd' 2 éve vagyunk együtt, amennyiben lehetséges a hét 7 napjából 8at, a nap 24 órájából 25-t. Ha azt mondom minden tökéletes, a történetem végére úgysem fogják elhinni, de attól én még így érzem.

Millió cikket olvashatunk a nők szexuális problémáiról, nos, egy darabig én is azon sajnos elég sok nő közé tartoztam, akinek a szex csak a partner kielégítésének szempontjából volt fontos és az orgazmust, csupán mint fogalmat ismerte vagy jobb esetben halvány elképzelése lehetett, hogy vajon milyen érzés. A jelenlegi párom ezen hölgyek táborából nehezen, de annál sikeresebben "segített át" a kielégült nők táborába. Eddig azt hittem ez kizárólag előnyökkel ás megannyi lehetőséggel járhat, de lassan rá kellett döbbennem, hogy annak ellenére, hogy a partnered százegy százalékosan kielégít, maga a tény, hogy fiatal és szép vagy, a lehetőségek előtted állnak, megmozgat benned valamit, aminek egész biztosan az édenkertre visszavezethető eredendő bűnhöz van köze.

Tök átlag nyaralásnak indult, 3 hónapra utaztam amcsiba apukámhoz, már nem az első alkalommal. Az előző nyaralásom alatt is volt barátom, kb. fele annyira, ha szerettem és negyed annyira sem működött a szex köztünk, mégis a megcsalás gondolata még csak eszem ágába sem jutott. Bár ez nem is attól függ. Az én esetemben csak úgy jött és pillanatok alatt magával rántott a mélybe. Onnan már minden mindegy volt.

Roppant unalmas péntek estének néztünk elébe, az egyetlen dolog, ami lázba hozott, hogy sztriptíz bárba készültünk a barátnőmmel... no nem azért mert beindítanak a csajok, hanem ahogy ott mondják: just for fun! A bár előtt még meg kellett keresnünk Amie bátyját és egyik haverját, akik biztos, ami biztos, elkísértek bennünket.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 21 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.9 pont (20 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. január 16. 16:40
#4
Nem rossz.
1
a
angel234
2021. május 14. 03:52
#3
Élvezetes,nem rossz történet.
1
Andreas6
2018. január 13. 07:11
#2
Remélem, otthon megkapod a jutalmat, hogy jó kislány maradtál.
1
T
Törté-Net
2011. december 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1