A+ A-

Talán rossz kislány vagyok, de profin csinálom

1. rész
Egy átlagos nyaralásnak indult, aztán mire észrevettem, nyakig benne voltam. Húszas éveim elején járok, az a tipikus mindig jó kislány, eminens tanuló, csupa szív, erkölcsileg önmagammal szemben elég nagy elvárásokkal rendelkező egyén vagyok. Mióta az eszemet tudom, ha fiúkról van szó, akkor inkább a minőségre, mint a mennyiségre törekedtem, ergo strigulákat tekintve 4 fiúval csókolóztam és 2 fiúval volt szexuális kapcsolatom, szigorúan párkapcsolatban. A 2. sráccal már majd' 2 éve vagyunk együtt, amennyiben lehetséges a hét 7 napjából 8at, a nap 24 órájából 25-t. Ha azt mondom minden tökéletes, a történetem végére úgysem fogják elhinni, de attól én még így érzem.
Millió cikket olvashatunk a nők szexuális problémáiról, nos, egy darabig én is azon sajnos elég sok nő közé tartoztam, akinek a szex csak a partner kielégítésének szempontjából volt fontos és az orgazmust, csupán mint fogalmat ismerte vagy jobb esetben halvány elképzelése lehetett, hogy vajon milyen érzés. A jelenlegi párom ezen hölgyek táborából nehezen, de annál sikeresebben "segített át" a kielégült nők táborába. Eddig azt hittem ez kizárólag előnyökkel ás megannyi lehetőséggel járhat, de lassan rá kellett döbbennem, hogy annak ellenére, hogy a partnered százegy százalékosan kielégít, maga a tény, hogy fiatal és szép vagy, a lehetőségek előtted állnak, megmozgat benned valamit, aminek egész biztosan az édenkertre visszavezethető eredendő bűnhöz van köze.
Tök átlag nyaralásnak indult, 3 hónapra utaztam amcsiba apukámhoz, már nem az első alkalommal. Az előző nyaralásom alatt is volt barátom, kb. fele annyira, ha szerettem és negyed annyira sem működött a szex köztünk, mégis a megcsalás gondolata még csak eszem ágába sem jutott. Bár ez nem is attól függ. Az én esetemben csak úgy jött és pillanatok alatt magával rántott a mélybe. Onnan már minden mindegy volt.
Roppant unalmas péntek estének néztünk elébe, az egyetlen dolog, ami lázba hozott, hogy sztriptíz bárba készültünk a barátnőmmel... no nem azért mert beindítanak a csajok, hanem ahogy ott mondják: just for fun! A bár előtt még meg kellett keresnünk Amie bátyját és egyik haverját, akik biztos, ami biztos, elkísértek bennünket. Lasszóval kellett befogni a srácokat a belvárosban, azt hittem soha nem érünk oda. Besétáltunk a környék legjobb klubjába, ahol a többiek egyből italozásba kezdtek. Talán egy perc sem telt el azóta, hogy ott voltunk, barátnőmet megrohamozták az ismerősei. Mivel voltam már amcsiban egy párszor, volt szerencsém megismerni az ottani srácokat és szomorúan kellett megállapítanom, hogy a filmekben látottak ellenére elég lehangoló a felhozatal, így nem is számítottam nagy durranásra. Ráadásul a párom számomra maga a megtestesült tökéletesség és biztos voltam benne, hogy nincs fiú, aki őt nálam külsőleg lepipálja. Úgy szeretem, mikor az ember abszolút magabiztos az életet illetően és ilyenkor törik le a szarva. Megszemélyesítve ez a következőképpen nézhet ki:
Élet: - Úgy gondolom, sok mindent tudsz már rólam.
Ember: - Valóban. Néha úgy érzem, nem tudsz már újat mutatni. Elég bölccsé tettél már, ura vagyok a helyzetnek.
Élet: - Rendben, akkor lássuk, erre mit lépsz!
Ember: - Wtf?! o.O
És kakukk.
Igen, ez a pillanat volt az, amikor megláttam Őt, odalépett Amiehez, megölelte, Amie pedig habozás nélkül bemutatott neki. A látványa sokkolóan szép volt (ha lehet fiúra ilyet mondani). Egyértelműen emlékszem, hogy a bemutatkozó párbeszédem még meglepően józan volt a következőkhöz képest. No, nem azért mert olyan sokat ittam, hanem egyszerűen csak azért, mert az a srác lebilincselt már az első perctől kezdve! Nem elég hogy beszélnem kellett, ráadásul még angolul is! Meg kell mondjam... nem volt könnyű helyzet! Fekete göndör rövid haj, barna szemek, enyhén barna bőr, gyönyörű fehér fogak és az a mosoly..hmm..imádtam azokat a gödröcskéket a pihe-puha arcán. Egyértelműen látszottak az egzotikus vonások. Először Kubára tippeltem, de mint később kiderült, a szülei Marokkóból jöttek, ő viszont már az USA-ban született. Azt mondanom sem kell, hogy roppant férfias volt, széles váll, kidolgozott mellkas, kissé pocakos, de tökéletes összhangban. Sajnos nem sokáig élvezhettem a társaságát, ugyanis hamar tovább álltunk, várt a sztriptízbár. Eleinte igyekeztem elnyomni magamban az érzést és a gondolatát is próbáltam elhessegetni, de úgy, hogy minden héten abban a klubban buliztunk, elég nehéz volt figyelmen kívül hagyni. Amie látta rajtam mennyire tetszik a srác, még aznap este írt neki egy smst, hogy: a barátnőm szerint te vagy a leghelyesebb srác akivel eddig Amerikában találkozott. Sztem ezzel az üzenettel indult el a lavina, ami először lassan és alattomosan közelített felém, majd hirtelen elkapott és maga alá temetett.
A rákövetkezendő hetek ugyanúgy teltek, mint eddig. Időközben megtudtam egy-két információt Nathanről, mint pl.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Andreas6 2018. 01. 13. szombat 07:11
Remélem, otthon megkapod a jutalmat, hogy jó kislány maradtál.
#1 Törté-Net 2011. 12. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?