JAN
23
2018

Barátnőm apja 5. rész

homo

Mire hazaértem, még csak délután 4 óra volt. Megtörténhetett ennyi minden két óra alatt, hogy megdugtam Dant, ő is engem, mialatt megbasztam a feleségét? Egyáltalán megtörtént mindez?
Megráztam a fejem, hogy rendbe szedjem a gondolataimat. Hogyan lehetséges, hogy egy megletősen átlagos, főiskolára induló 18 éves fiú, meglehetősen átlagos szexuális élettel, egyszercsak szexuális kapcsolatba kerül a barátnője apjával, majd a férfi segítségével az anyjával is? Hogyan történhetett meg ez?
Időre volt szükségem, hogy rendbe tegyem magamban a dolgokat. Szerencsére a házunk üres volt – nem tudom, a család hova ment, de örültem, hogy egyedül lehetek. Felkaptam egy sört, kimentem a hátsó tornácra, a széket egy napsütötte helyre húztam és belehuppantam.

JAN
22
2018

Megváltozott az életem a nyáron

családi, anál, testvérek

Az idei nyár lesz a 33 az életemben és most már elvált férfiként fogom élvezni a nyarat. A szüleim nyaralóját néztem ki a nyári szabadságom eltöltéséhez. Gyerekem nincs mivel az exem a karriert választotta a gyerek helyet és ezért is mentünk szét. Egy logisztikai cégnél dolgozom, mint osztályvezető, nem ment rosszul soha sem. A szüleimmel közöltem július elején, hogy én is érkezem a nyaralóba. Ők természetes örültek neki mivel úgy volt, hogy egész nyáron csak ketten lesznek a 150 m2, kétszintes 5 szobás nyaralóba. Amikor bejelentkeztem, hogy érkezek akkor azt mondták, hogy van egy meglepetésük számomra. A nyaralónk közvetlenül a Balaton partján van előttünk 20 méterre a víz. Szembe velünk az északi part mutatja minden szépségét.
Péntek hajnalban érkezem, megállok a kocsimmal a kapu előtt és ekkor látom, hogy két autó áll a keretben.

*  *  *

A kis kétszobás titka 3. rész

hetero, anál, tini

Eltelt közel egy hónap azóta, hogy Lee-vel lefeküdtem. Közben a nyári szünetnek már vége lett, elkezdődött az utolsó évem a középiskolában. Napközben a suli és a tanulás eltereli a gondolataimat, de bevallom őszintén, az éjszakáim kínkeservvel telnek. Egyszerűen megőrülök azért, hogy nem láthatom Lee-t és baromira vágyom rá. Anyámék közt éppen fegyverszünet van, így még a hetente kétszer éjszakánként a szomszéd szobából átszűrődő hangok is rátesznek egy lapáttal. Soha nem vágytam arra, hogy kihallgassam a szüleimet, de 1. nagyon vékonyak a falak – panellakás, naná –, 2. éjszakánként alig bírok aludni, egyfolytában Lee jár a fejemben. Próbálkoztam egy másik sráccal randizni, de nem jött össze. Nem Lee volt.
- Szia Chilli! – toppant mellém egyik nap suliból hazafelé menet egy vidám hangú fiú. Felnéztem és Danielt, az előző pasimat láttam meg, aki nem utolsó sorban Lee öccse volt.

*  *  *
JAN
19
2018

Gabriella

hetero

Gabriella a bátyám felesége. Nem mondhatnám szép nőnek, a negyvenes évei vége felé közeledik, az évek jó pár kilót ráakasztottak. Leginkább csípő tájékon. Széles csípő, hosszú húsos combok és őrületesen nagy kocka segg. Mellei jókorára nőttek, ami egy kicsit morbidnak hatott kis vállai miatt. Amolyan segges, faros, nagymellű nőként emlegették a környékbeliek egymás között. Nem tudom a bátyám mit szeret benne, nekem olyan... mit tudom én, visszataszítónak hatott. Egy, magára nem figyelő, igénytelen nőnek tartottam. Nem említettem neki soha, meg nem bántottam a bátyám miatt.
Nagy nehezen elindultam. Természetesen ki nem hagytam a kocsmát. Egy fél szilva és egy sör meghozta a hangulatomat. Gabiék házához értem. Épp akkor tolatott ki a tüzépes autó hatalmas fakupacot hagyva maga mögött. A sógornőm szinte elveszett a farakás mellett.

*  *  *

Tőlem - Neked 2. rész - Álomherceg

hetero

...Gyönyörtől fáradt testem egy sóhajjal, tudatom utolsó pillanatának boldogságában zuhant álomba...
Az imént frissen leszakított szamóca kicsorduló levét nyeldestem, amint épp a nyelvemmel a szájpadlásomnak préseltem. Az édes érett gyümölcs szétomlott a számban. Dobogásra lettem figyelmes. Távolban egy porfelhő, gyorsan közeledett. Amint elég közel ért, kivehetővé vált egy szilaj sötétbarna ló, hosszú sörénye fényesen lobogott. Egy férfi ülte meg, és ösztönözte vágtára. Álltam az erdő szélén, a mező felé nézve, szememmel követtem a lovast. Ismerősek voltak a mozdulatok…
Ahogy odaért hozzám, hirtelen állította meg lovát, amitől az a hátsó két lábára ágaskodott, miközben engem nézett, szinte már igézően. Lepattant róla, minden mozdulata feszültségről árulkodott. Ezt szinte tapintani lehetett a levegőben. Szó nélkül odalépett hozzám és a karjába vont.

*  *  *

Ártatlanság

hetero, szűz

A pézsma illata volt az első dolog, amiről tudomást szereztem. A másik, hogy nem tudtam mozgatni a kezemet vagy lábamat, mintha túl súlyosak lettek volna. Várj, nem. Azt hiszem, hogy ki vagyok kötözve. Látszólag úgy tűnt, mintha ki tudnám magamat szabadtani, de a puha szalag szorosan tartott.
- Hol vagyok?- Suttogom magamnak. Nagy nehezen megmozdultam, és megpróbáltam kiszabadítani magam a kötélből.
BAM! Egy ajtó becsapódott, talán egy-két szobával arrébb. Aztán csend.
Szólítsam meg? Borzongás futott végig a hátamon, és hirtelen nagyon tudatában lettem annak, hogy meztelen vagyok. És éreztem, hogy valami rá van száradva a mellemre. Mi ez a hang? Lépések. Valaki jön. Hallom a közeledő léptei csoszogó hangját. Talán, de csak talán, ha elég csendben maradok, akkor továbbmegy. A lépések hangja egyre közelebbről hallatszanak, aztán megállt. Úgy éreztem, mintha örökre visszatartanám a lélegzetemet.

*  *  *

Jenit jól megdugják - reggeli légyott

hetero, leskelődés, bilincs

Szombat reggel 8 óra, az utcákon tombolt a hó, de az Ezüst utcai háztömbök egyik 4. emeleti lakásában a nyugalom nagyobb nem is lehetett volna ebben a pillanatban. Jeni az ágyban feküdt, s pamut takarójába meztelenül becsavarodva aludta még legmélyebb álmát. Tomy nemrégen kelt fel és köntösében megitta reggeli kávéját a konyhában mikor rádöbbent, hogy még talán korai volt felébredni és csak a hétköznapi rutin folytatódott a szervezetében, ami miatt korábban felkelt szombat reggel is. Közben eszében volt az előző este is, amikor a munkavacsora előtt barátnője kevesebb, mint egy perc alatt facsarta ki, s így boldogan, de kissé szégyenkezve hagyta el a lakást munkába menet. Már akkor megjelent 2-3 forgatókönyv is a fejében, hogy hogyan fogja meghálálni ezt a hétvége során barátnőjének, s hogy hogyan fogja kielégíteni a lány szexuális igényeit is.

*  *  *
JAN
17
2018

Ártatlan játékok

hetero, bilincs

Életem egyik legérdekesebb kalandja volt. Az egész egy koncerten kezdődött, amit már régóta vártam. Egyedül mentem el a bulira. Régen voltam már itt koncerten, jó érzés volt újra belépni a helyre. Nem találkoztam még ismerőssel, így leültem az egyik asztalhoz. Elmélyülten figyeltem a jelenlévő idegen embereket ismerős arcokat keresve közöttük. Kis idő múltán egy érdekes „jelenségre” lettem figyelmes. A srác az italpultnál állt. Ízlésemhez képest túl feminin alkat volt, de valamiért mégis vonzotta a tekintetem. Magas volt, hosszú, egyenes szálú fekete haja lágyan omlott a hátára. Fekete bőrnadrágot és fekete inget viselt. Volt valami kecses abban, ahogy nekitámaszkodott a pultnak. Ösztöneim azt súgták, hogy menjek oda hozzá... Mire rászántam volna magam, megjelent egy ismerősöm, aki odajött hozzám hogy üdvözöljön. Mire újra odanéztem a fiú eltűnt.