AUG
22
2018

Első meleg élményeim

homo

Bevezető: A történet két kamasz fiú között kialakult és megtörtént dolgot és drámai fordulópontjait írja le.
A történetet közvetve az egyik haveromtól kaptam és az ő kérésére küldöm be. A neveket szintén az Ő kérésére írtam át. /A történet egyes szám első személyben íródott./
A történet főhőse, Gabi, aki ekkor még csak 17 éves volt. (Szeptemberi születésű)
A történet két éve nyári szünet elején (június közepe) kezdődött egy iskolai táborozás során, ahol a legjobb barátommal kerültem egy faházba. Nagyon örültem a kialakult helyzetnek, bár tudtam, hogy ez a két hét másképp lesz életem leghosszabb 14 napja, hiszen rá, vagyis Ákosra én már egy ideje nem „csak” mint osztálytárs és/vagy mint haver tekintek, hanem úgyis, mint fiúra, akit amint meglátok még a szívem is hevesebben kezd verni. De azt is tudtam, hogy nem szabad semmi olyan tennem, amivel Őt (és esetleg magamat) a többiek előtt kellemetlen szituba hoznám.

AUG
21
2018

Vágyak a bűn mocskában 6. rész - Szemérmetlenül szégyentelen vasárnapunk 2. fejezet

családi, anya-fia

Azt hiszem elõször csak véletlenül érintett meg, ahogy egy kicsit fészkelõdött beleakadhatott a keze a mereven álló farkamba. Hunyorogva résnyire nyitottam a szemem és úgy tettem, mintha én is csak helyezkednék, mert bizsergetõ izgalmat keltett ez az érdekesnek ígérkezõ helyzet.
- "Nézzük csak..." - tettettem az alvást - "történik-e valami még..." - igyekeztem figyelni a levegõvételeim ritmusára is - "És igen..." - konstatáltam elégedetten, amint feltápászkodott mellettem és jobb kezével gyengéden megmarkolta az ágaskodó faszomat, majd lágyan lecsúsztatta kezét a fanszõrzetemig, s ugyan ilyen finom mozdulattal fölhúzta a makkom hegyéig. Felettébb izgató érintései hatására halkan felnyögtem ugyan, de csak szemem sarkából látva is nyilvánvaló volt, hihetõen színleltem az alvást tovább, ami persze õt egy cseppet sem kellett, hogy zavarja. Feltérdelt, hogy másik kezével könnyedén a heréim alá nyúlhasson.

*  *  *

Magasabb szintre léptünk 2. rész

gruppen

Még volt ilyen hasonló szeretkezésünk Mónival, de az élet úgy hozta, hogy mind a ketten kicsit tele voltunk munkával, így kevesebb időnk maradt egymásra, viszont én úgy éreztem, hogy valahogy mintha megváltozott volna viszonyom Józsihoz. Eddig is jóban voltunk, de valahogy egyre közelebb éreztem magamhoz. Ő szerintem nem igazán értette, hogy mi változott meg bennem, de nem igazán volt bátorságom felvilágosítani.
Végre akadt egy szabad hétvége, amikor nálunk bográcspartit szerveztünk és csak Józsiékat hívtuk el rá. Azt hiszem, mintha Móni jobban forszírozta volna, de én is akartam. Délelőtt izgatottan készítettem elő minden szükséges dolgot, természetesen a legszükségesebbel, az itallal kezdtem. Mónival semmit nem beszéltünk a partival kapcsolatban, kizárólag a technikai részleteket. Mit főzünk, mit iszunk. Végül is egy pusztapörkölt mellett kötöttünk ki. Valahogy a szex nem került szóba.

*  *  *
AUG
17
2018

Egy hideg éjjel anyával

családi, anya-fia

16 éves fiú voltam, mikor egyik téli estén úgy hozta a sors, hogy a családból csak én és anya voltunk otthon. Odakint különösen hideg idő volt, az egész házban csend uralkodott, mindketten lefeküdni készültünk. A fagy mintha elnémította volna a környéket, ahol laktunk.
A csendet anyám hangja törte meg:
- Nem nézünk meg egy filmet még elalvás előtt?
- De, miért is ne – válaszoltam.
Azzal a lendülettel már át is mentem anyám szobájába, ahol a DVD már el volt indítva. Valami vígjáték volt a választása. Befeküdtünk az ágyba a TV-vel szemben és betakaróztunk. Ahogy a film vége felé közeledtünk, mindketten fáztunk, mert egy-egy takaró elég kevésnek bizonyult. Gondoltuk egymásra terítjük a két paplant, úgyis elférünk alatta ketten is.

*  *  *

Azok a szép zalai fiúk...

hetero

1. rész
Kicsit sarkos ember vagyok, a tej vagy fekete vagy fehér, elfogadom ha fekete, azt is ha fehér, de szürke nincs. Így vagyok a pasikkal is, vagy mindent vagy semmit és ha mindent akkor első látásra éreznem kell azt a szikrát, ha nincs szikra, akkor bármeddig udvarol, csak feleslegesen fárasztja magát. Épp ezért idegesített már rég, hogy ha pasizok, mindig én vadászok, mindig én választok, én döntök és én irányítok, bár ügyesen elhitetem velük, hogy mindezt ők kezdeményezték és vitték véghez, az igazság valóban az, hogy nem volt még olyan pasi az ágyamban, aki elég tüzes lett volna nekem. Eggyel találkoztam már, no sajnos nem az ágyamban, mert ügyesen elcsesztem, de így legalább tudom, hogy igenis létezik pasi, aki bár nem erőszakos, tudja mit akar, látom a szemében a tüzet, a vágyat és el is veszi ami jár neki.

*  *  *
AUG
16
2018

Csak egy kirándulás? 1. rész - Simon

hetero, szűz, tini, diák

- Simon! - édesanyja kiáltása éles fájdalomként hasított a tudatába - El fogsz késni!
- Csak még 5 perc, kérlek...
- Nem, fél órája is 5 percet kértél. Ha nem kelsz fel, én nem viszlek be.
- Jó, jó rendben - megpróbálta kidörzsölni az álmosságot a szeméből, de nem járt sikerrel. Gyorsan átöltözött a tegnap már előkészített ruhába, és leronhant reggelezni. Anyjának most kivételesen igaza volt. Vagyis csak majdnem. Abban a pillanatban áldotta azt a néhány jófej buszvezetőt, aki megvárja a rohanó fiút 2 táskával a kezében. De a lényeg, hogy fennt volt a buszon, és nyugodtan tudott terpeszkedni kettő helyen is. Már lassan beletörődőtt abba, hogy egyedül kell végigutaznia azt a 35 percet a suliig, amikor látta Sophie-t felszállni a buszra. Elképesztően csábítóan nézett ki, pedig még a szempillaspirált is lehagyta. Egy lenge pólót vett fel egy olyan "picsagatyával", ami szinte mindent láthatóvá tett.

*  *  *

Emlékek 2. rész

homo

Helmuth segített elfogadni az érzéseimet, önmagamat. Bűntudatom lassan csökkent, bár nem múlt el teljesen. A félelem lépett helyébe, hogy a „többiek” rájönnek ki is vagyok valójában. Ám vele biztonságba éreztem magam. Nem csak egyszerűen a testét kívántam, jó volt vele előtte vagy utána beszélgetni a jövőt tervezgetni. Megígérte, hogy alkalomadtán elvisz majd olyan helyekre, ahová melegek szoktak járni. Alig vártam. Nem feltétlenül a szex miatt, csak olyan jó érzés lett volna a saját szememmel látni, hogy „nem vagyok egyedül”. De addig is még volt egy utolsó próbatétel. Amikor behívott a bérelt lakásába tudtam, hogy eljött ez a pillanat is. Tartok tőle, de várom is. Tudni akarom milyen érzés!
Mögém lép, és átkarolja a derekamat. - Táncolj velem. Reszketően sóhajtok, majd odalépek hozzá, egyik karomat a nyakába fonom, másikat a derekához teszem gyengéden, és

AUG
15
2018

Te ezzel én azzal

hetero

A történet úgy kezdődik, hogy megismertem egy fiatal lányt. Fiatalabb tőlem, talán 22-23 éves körül van. Haja fekete és a háta közepéig ér, szeme zöldes barnás, pici orra van, melle átlagos viszont látványos, hátsó fertályon sem szenved hiányt, azonnal láttam, hogy markolni való segge van. Eleinte általános dolgokról beszélgettünk, ki mit csinál, mióta ilyesmi. Majd kérdezte, hogy van-e barátnőm mire mondtam, hogy igen. Ekkor mintha kissé elkedvtelenedett volna de folytatta. Őszintén kijelentette, hogy már jó pár hónapja nincs senkivel és azért hiányzik neki a fizikai együttlét. Ez meglepett engem hisz nem tudtam mit kezdeni ezzel az infóval csak mosolyogtam. Miután befejeztem mindent kifelé menet utána fordultam, hogy utolsó pillantást vessek a seggére ezt sajnos ő is megláttam és elvigyorodott.