SZEP
19
2018

Gyönyör a pokolban

családi, közlekedés, testvérek

Apám halála után édesanyám haza hívott hétvégére, hogy tárgyaljunk a felosztott örökségről. A hagyatékként rám ruházott földre sehogyan sem volt szükségem, a szeretett nővérem viszont folytatni kívánta a gazdálkodást a férjével. Telefonon csak nagy vonalakban beszéltük meg az egyességet, engem nem is érdekelt a kihasználhatatlan, zsebkendőnyi terület. Viszont szívesen mentem haza megölelni a szeretteimet, meg aztán olyan dolgok derültek ki, amitől majd hanyatt estem.
A nővérem szerint létezett egy féltestvérünk, ő örökölt egy nagyobb területet. Ami a lényeg, hogy ott kellett neki is lenni a megbeszélésen anyám házában, tehát a kíváncsiságomat ki kellett elégítenem.
Feldobódva szálltam Miskolcon vonatra. Szombat dél magasságában alig akadt utas, szinte nem volt ember a kocsi fülkéiben. Több is üresen tátongott, de ahogy végigmentem a folyosón, az egyikben megpillantottam valakit.

SZEP
18
2018

Andi mellei

hetero

Nem pehelysúlyú, sem gizda modellalkat, fiús fenékkel, lapos hassal. Igazi nő. Órákig el tudnám nézni puhán omló idomait. Ahogy a haját igazgatva áll előttem, nevetve mutatva: ez vagyok!
Keblei megremegnek feje rándításától. Mély vonal húzódik közöttük, labdává szélesedő teltségük leér, egészen a könyökéig, miközben ő elgondolkodva, ujjaival a nyakához ér. Aztán kezeit összekulcsolja a háta mögött, és én elakadó lélegzettel nézem mellei pompáját. Akkorák, hogy szemből nem látszik tőlük vékony dereka, gömbölyödő csípőjének szélességével vetekedik izgalmas teltségük, mellbimbói mégsem néznek farkasszemet velem, pár méterrel a lábai elé merednek bujaságukban. De Andi pillantása merészen furakodik szemeimbe, belőle az élet csillogása árad, szélesen mosolyogva figyeli elragadtatásom.

*  *  *

Egy biztosítási ügy 2. rész

bizarr, anál, hermafrodita

Békésen éltünk hármasban szeretetben, szerelemben, vágyban, kielégülésben. Hol kettesben, hol hármasban összebújva áldoztunk a szerelem oltárán. Volt, hogy a férj és feleség bújt össze szenvedélyesen, volt, hogy én, a szerető, de férjjel egyenrangú házastárs a kapcsolatban szolgáltam a feleség szexuális igényeinek kielégítését, de leggyakrabban hármasban áldoztunk a közös gyönyör oltárán. Egymást követték a szenvedéllyel teli éjszakák és nappalok. A kettes összebújásokon is általában ott volt nézőként a harmadikunk, fokozva a gyönyört és a vágyat önmagában is. Közös szerelmünk, akit az első részben Juditnak neveztem, bújtatva az ismerősök elől, nehogy ráismerjenek, most a férjnek és neki hála leírhatom az igazi nevét is: Erika, a férj, aki az előző részben Lóci volt, igazi nevén Gábor, és jómagam, én az előző részben is saját nevemen szerepeltem. Sok – sok vággyal teli közös keféléssel teli napot és éjszakát töltöttünk együtt.

SZEP
17
2018

Reggeli rutin

családi, leskelődés, testvérek

Kora hétfő reggel volt. A szülők dolgozni mentek és újabb forró nap ígérkezett. Arra gondoltam, hogy a nővérem valószínűleg hátul napozik. Ahogy a szünetben rendszeresen szokott.
Ashley kukkolására nem voltam büszke. Egyszerűen megtörtént néha. Igazából őt hibáztattam érte, mert ő mutogatta a formás testét. Tökéletes időzítéssel keltem fel az ágyból. Ashley tényleg a hátsó udvarban feküdt egy nagy törölközőn. Egy szűk rózsaszín bikini és nagy napszemüveg volt rajta. Fülhallgatóján keresztül valami zenét hallgathatott, mert lábai időnként megmozdultak. Minden férfit felizgatott volna a gyönyörű látvány. Ekkor vettem észre a szemem sarkából, hogy a szomszédunk, Mr Jenkins szintén a nővéremet nézi az erkélye sarkából. “Mi a fene? Ashley figyelj már... a perverz szomszéd téged bámul!”-gondoltam.

*  *  *

Egy téli este

hetero

Hazaérkeztem a munkából, végre. Már nagyon vártam erre a pillanatra, nem csinálni semmi mást, csak leülni, meleg takaróba és ölelésbe burkolózva aludni egy jó nagyot. Kint hihetetlen nagy hideg volt, mondjuk ez télen nem nagy meglepetés. Az már annál inkább, ami otthon várt.
Amint kinyitottam az ajtót, rózsaszirmokat láttam meg a lépcsőn felfele egy utat formálva. Gyorsan lehúztam az átázott bakancsot, kabátot és sietve elindultam...
A fürdőkád szélénél találtam magam, és ahogy körülnéztem a mécsesekkel körberakott fürdőben rögtön tudtam mi a teendő. Elkezdtem levenni a felsőben, de hirtelen megéreztem valakit a hátam mögött. Szorosan hozzám simult, és egy meleg kéz érintését éreztem magamon. Elkezdte csókolgatni a nyakam a fülem tövétől lefelé, lassan haladva, egészen a tarkómig, ahol akadályba ütközött a hajam miatt. Amint a pólóm is lekerült, a csókok egyre lejjebb vándoroltak a nyakamtól.

*  *  *
SZEP
14
2018

Horvátország 1. rész

családi, nyaralás, szűz, testvérek

Fiatalabb koromban, 15 éves koromban volt egy maradandó szexuális élményem. Sokat maszturbáltam, pornót néztem és fantáziáltam mindenféle szexuális töltetű dologról. Egyik nyáron Horvátországba mentünk nyaralni a családdal. Bepakoltunk este, majd másnap reggel útnak indultunk. Szülők elől, mi a nővéremmel hátul. Nővérem 4 évvel idősebb nálam, mindíg kihívóan szexin öltözködik. Most sem volt ez másképp, legalább volt mit néznem a hosszú út során.. Mély dekoltázsában gyönyörű, feszes keblein pár gyöngyöző izzadság csepp futott végig, a hideg rázott ki a látványtól. Folyton folyvást merevedésem volt. Hosszú feszes combjai itt ott kivillantak hálós nyári szoknyája alól… Utaztunk, kilométer kilométer után, néha egy egy pihenő. Egyik alkalommal egy kis hegyi forrásnál álltunk meg. Nagyon szép volt a táj, csodás fenyves, friss levegő, a kis forrás csobogása, madarak zenéje. Anyu és apu miután leparkoltunk egy kis fogadó felé vették az irányt.

*  *  *

Különleges szexélményeim 44. rész

hetero

Sziasztok. Továbbra is még mindig a hugom a kedvenc szeretőm, de most ismét akadt egy különlegesség is. Először apám mellékesen megemlítette, hogy Zsani terhes. El is mentem rögtön apámék, mikor észrevette Zsani, hogy kint vagyok a kertben, ő is odajött, és hármasban beszélgettünk apámmal. De aztán átjött a Mihály, apám régi cimborája és útcabelije, és áthívta magához, anyám meg ráeszméllt, hogy kevés kenyeret vett. El is indult a boltba, a Zsani férje megint épp dolgozott. Azonnal átjött hozzánk, és hevesen csókolózni kezdtünk. A nyelvünk a másik nyelvén táncolt, és mohón ettük a másikat, a kezem a seggét markolászta. Mikor szétváltunk azt mondtam neki:
- Kívánlak.
Erre ő:
- Féltem a gyereket, Pistinek sem engedem, hogy megdugjon, de egy terhes szopit kaphatsz szájba élvezéssel, de csak ha utána smárolsz velem.

*  *  *
SZEP
13
2018

Lánybúcsúba csöppenve...

gruppen, nyaralás

Egy igen húzós hónap van mögöttünk. Vállalkozásunk sikeres, nagyon jó úton halad. Persze ez a sok munkának köszönhető, amit mindketten beletettünk. Ezért is gondoltam, hogy akkor most eljött az idő egy kis lazulásra, pihenésre. Egy igen jó nevű, igényes vidéki szállodát választottunk a hétvégi kikapcsolódásunk célpontjának. Egész nap csak lógattuk a lábunkat, élveztük a szálloda adta lehetőségeket. Finom masszázs, ízletes ebéd, fantasztikus koktélok. Este a vacsora után egy jó ízű borozgatás következett. Persze a hangulatunk emelkedett volt, amit egy igen vad és helyenként mocskos estével szerettük volna lezárni. A szobánkba felfelé menet már a liftben egymásnak estünk. A Julcsi finom kezei az első csók után azonnal a farkamra fonódtak a nadrágon keresztül. A vékony textil volt csak, ami akadályt képezett neki, hogy a kőkemény farkamat ujjaival teljesen körül ölelje.