Hírek

FEB.
5.
2024

Isten jóváhagyásával 2. rész - Csaba

Csaba vagyok, egy harminchat éves pap. Elmesélni kívánt történetem egy kisvárosban játszódik.
Már egészen korán – talán 11 éves lehettem, – felébredt bennem a nemiség. Akkoriban még csak a bizsergést és a merevedést éreztem a fütyimben, ha megláttam egy-egy pár szép hosszú combot kivillanni a miniszoknyából, vagy egy-egy mélyen kivágott blúzból kidudorodó dekoltázst. Talán 13 sem voltam még, amikor utolért az első spontán éjszakai magömlés.  
Nagyon korán felébredt bennem a szexualitás, és hamarosan szinte mindennél fontosabb lett. A környezetemben az összes hasonló korú csajt megkörnyékeztem, akik 1-2 évvel fiatalabbak, vagy idősebbek voltak, mint én. Nemsokára a suli, a város és...


Anyai vigasz

Csak azt tudom mondani, hogy hála Istennek, hogy anyám mellettem volt!
Az esküvőm napja már több mint egy éve volt, de még mindig olyan élénk az emlék, mintha tegnap történt volna. Ez a nap életem legrosszabbjából egy pillanat alatt a legjobb lett.
Eszternek hívnak. Felnőve jó megjelenésű lány lettem, nagy mellekkel, hosszú lábakkal és homokóra alakkal. Természetes vörös hajam és fehér bőröm csak fokozta a népszerűségemet. Több barátom is volt, de András tűnt az igazinak, akivel az egyetemen ismerkedtem meg. Az utolsó évben megkérte a kezemet.
Édesanyám telt idomú, de nem kövér nő, hosszú, sötétvörös hajjal és hosszú lábakkal. A korát meghazudtolva még a feneke is formás és...


FEB.
4.
2024

Judit swingerbe megy

Már tíz nap telt el, hogy hazajöttem a továbbképzésről. Még mindig nem tudtam lenyugodni. Anna olyan érzéseket szabadított fel bennem, amik évek óta agyamban és testemben bezárva voltak. A férjem balesete után egy darabig bírtam szex nélkül, aztán próbálkoztam néhányszor mással, de csak azt éreztem kihasználnak, mind a saját élvezetét helyezte előtérbe, én csak ennek kiszolgálója lettem. Szinte soha nem sikerült elélveznem. Én csak a szexet kerestem, mert már nagyon hiányzott. A szeretetem és szerelmem a férjem iránt megmaradt. Fájdalmat sem akartam neki okozni azzal, hogy megtudja, másokkal lefekszem. Maradtam évekig szex nélkül, ami így nem igaz, mert vettem magamnak egy vibrátort, az és a...


Egy karrier kezdete 1. rész

Adél hátradőlt a székében, miközben átnézte az önéletrajzot. A nagyvállalat igazgatója volt, de minden munkája közül a gyakornoki jelentkezések jóváhagyása volt a kedvenc feladata.
– Lenyűgöző önéletrajz. Az külön tetszik, hogy a szabadidődben időnként közösségi  jótékonysági munkát is végzel. – mondta.
Az íróasztal túloldalán Linda, egy aranyos külsejű egyetemista ült. Tágra nyílt szemű és friss arcú volt. Tökéletes testtartásával a „jó lány” megtestesült definíciójának tűnt.
– Köszönöm! – mondta büszkén a lány.
– A nyári szünetet a gyakornokomként szeretnéd tölteni. Miért?
Linda megköszörülte a torkát, mielőtt felelt:
– Mert azt hiszem, ez egy nagyszerű...


Utazások a világban 2. rész - St. Moritz-i kalandok

Anna, miután hazaértek tartotta a kapcsolatot Évával, naponta váltottak üzeneteket, de nagyon ritkán találkoztak. Aztán mégis megbeszéltek egy randit. Amikor a kávézóba belépett Éva, Anna elpirult, aztán gyorsan körülnézett, hogy ki látta ezt, de senki nem figyelt rá, mert a nagyon mutatós, kékszemű barátnője magára vonta a tekinteteket.  
Puszival köszöntötték egymást, aztán leültek egymással szemben és mosolyogtak. Éva kávét kért, de Anna csak egy hideg limonádét ivott, zavarban volt és ez látszott is rajta.  
– Jól nézel ki – mondta neki Éva halkan.
– Te is – Anna is halk volt.
Nem is tudta, hogy hogyan kezdje el azt, amiért idehívta a lányt.  
– Miért izgulsz? A...


FEB.
3.
2024
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Szex a bátyámmal

Sziasztok. Hanna vagyok Londonból, ahol egy egyetemen tanítok közgazdaságtant.
25 éves vagyok, 2 éve fejeztem be az egyetemet, egy tipikus otthon ülő egyszerű lány vagyok. Sztevvel a barátommal már több éve együtt vagyunk, a szexben több mindent kipróbáltunk már, az anális szexet is.
Otthon lakom a családommal, apám régen elhagyott minket, négy testvérem van, egy bátyám aki külföldön lakik, és három kisebb testvérem.
Bátyám két évente...

Swinger

A "budoár" helység előtt jut eszünkbe, hogy hoppá, még le is kéne zuhanyozni, mert olajosan mégsem ildomos befeküdnünk hancúrozni a tiszta "ágyneműbe".
A zuhany alatt már egymásnak esünk. Csókoljuk, simogatjuk egymást, ahol érjük. Asszonykám leguggol elém, és mint éhező, habzsolja, tömi be szájába a férfiasságomat. Belemarkolok a hajába, és szinte úgy diktálom az ütemet. Vagy ő diktálja a kezemnek és farkamnak? Bármi lehet. Eszméletlen jó....

Szexpartner kereső

"Keményen szopatómat keresem! Napközbeni szabadidő, hely van. " – olvastam az egyik internetes szexpartner kereső oldalon. Egy rövidre vágott, fekete hajú, telt keblű, karcsú, 40-es nő volt, buja fekete pinaszőrzettel. Nosza, kaptam magam és írtam is neki.
Pár nap múlva már a nappalijában ültem. Miután elolvasta az üzenetemet, megnézte az adatlapomat, és szimpatikusnak talált. Nem az a tökölős, hosszú lére eresztős fajta volt. Ez tetszett....

A fordulópont 2-3. rész

2. rész
A nap az előre megjósolt módon, dög unalmasan telt, többször is küzdenem kellett, hogy el ne aludjak. De minden rosszban van valami jó, viszonylag rövid volt, már kora délután a szálláson voltunk. Vagyis voltam, mert Amanda nem érkezett meg, biztosan a barátnőivel lógott. Unalmamban összepakoltam, megigazítottam az ágyat. Szép rend lett, így érzem magam jól. Megfürdök és utána előkapok egy könyvet a táskámból és lefekszem az ágyra...


FEB.
2.
2024

Családi kötelék

A színpadon három kerek asztalka két-két székkel. A háttér hullámzó pipacsmező, kéklő tenger tarajos hullámokkal, vakító sárga homok, lankás zöld domboldal. A képek lassú, nyugodt ütemben váltják egymás. A színpaddal szemben 50-60 férőhelyes nézőtér tele láthatóan izgatott nézőkkel. Két hatalmas kivetítő, egy a nézőtér felett, egy a színpad hátterében, magasan, a nézők számára jól látható módon. A képernyőkön a háttérrel azonos ütemben a képek és a műsor felirata: Családi kötelék.
A belépő műsorvezetőt őszinte, lelkes taps fogadja. Annamária magas, karcsú nő, váll alá érő gesztenyebarna hajjal. A vékony, mélyen dekoltált ujjatlan blúz apró, hegyes melleket takar, a csípőjéig felsliccelt...


Végre

Soha nem voltam népszerű a lányok körében, így nem volt igazán meglepetés, hogy a tizennyolcadik születésnapom után még mindig nem volt komoly barátnőm, és nem is veszítettem el a szüzességemet. Mindig is jobban szerettem a számítógépeket, mint a valódi embereket. Legalábbis ezt próbáltam beadni magamnak.
Így jutunk anyám legjobb barátnőjéhez. Egyetemista korukban ismerkedtek meg, és amíg anya férjhez ment és gyerekei lettek, Anita soha nem veszítette el azt a lázadó tüzet, ami mindkettőjükben megvolt fiatalkorukban. Egy rossz házasság és egy zűrzavaros szakítás oda vezetett, hogy egy ideig hozzánk költözött, miközben saját lakást keresett. Úgy tettem, mintha bosszankodnék, amiért egy...


Tiltott fantázia 2. rész

– Ó... ó, kicsikém, ezt akarod?
– Igen!
Kicsit felhúztam magam, és a kezembe fogtam a mellét. Felemeltem és a mellbimbóját a szám felé irányítottam. Miután megbizonyosodtam róla, hogy engem figyel, kinyújtottam a nyelvem és megnyaltam a bimbóját. Ahogy a nyelvemet végighúztam rajta, éreztem, hogy megkeményedik. Megborzongott az izgalomtól. Elmosolyodtam, és mielőtt összezártam a számat a felmeredő mellbimbóján azt suttogtam:  
– Anyu.
Úgy szoptam, mint egy csecsemő. Becsuktam a szemem, és élveztem azt a páratlan örömet, hogy egy szexi női mell van a számban. Éreztem, ahogy Nóra a hajamat simogatja, és hallottam, ahogy a lánya nevét mormolja.
Miután ugyanazt a...