MÁJ
29
2018

Lüszi

hetero

Hatalmas mellei voltak a csajnak és vállig érő szőke haja. Mosolygott rám, a szemei gyönyörűek, semmi fölényeskedő lenéző stílus, végig barátságos és kedves.Tökéletes sex partnernek találtam, valóban barátnőmnek érezhettem abban a félórában, amíg nála voltam.Mosolygott rám, a franciázás szünetében, mosolygott, mikor érezte,hogy rángat a nemi szervem. Végig maximálisan aranyos volt velem. A makktársamnak is ajánlom őt. Azoknak is akik még soha nem voltak hölgyeknél, Lüszi nagyon megértő, és végtelenül türelmes, és a hajának csodálatos illata van. Olyan nő, akit többször meg kel látogatni,még nekem is, pedig én egy nővel csak egyszer szeretkezek. De Lüszivel kivételt teszek mert a hatalmas formás két kezes melleit újra érezni akarom, a mell bimbóit is akarom még szívni, és a remek jó punciját is akarom újra. Van olyan csaj akit érdemes többször felkeresni. Lüszi véleményem szerint ilyen kategória. Örülök, hogy szeretkeztem vele .

*  *  *

Teadélután

homo

A körúton sétáltam és pisálnom kellett. Lementem az egyik nyilvános wc-be. Ahogy folyt a lé olvasni kezdtem a falfirkákat. Gyere le ekkor-akkor és leszoplak, hívd ezt a számot és nem bánod meg, gyere kúrj meg, szívesen lefotóznám a farkad...stb! Hát épp elég tele voltam és húztam párat a faszomon ami persze egyből felállt. Mellettem i állt egy nálam kb. tíz évvel idősebb hapi és ő is húzogatott. Átnézett a farkamra és azt mondta szép faszod van. Én is megnéztem az övét és azt mondtam a tied is szép és jó nagy makkos. Kérdezte mit csinálok éppen? Sétálok válaszoltam és edzésről jövök de nem sietek sehová. Ő is így van ha akarom sétáljunk együtt. Jó, válaszoltam.
Lassan andalogtunk a nőket nézve. Én lelkesen, ő közömbösebben. Három sarok után azt mondta, hogy fel kell ugrania egy barátjához, megvárom-e. Látta, hogy hezitálok és azt javasolta, menjek vele és ne álljak itt az utcán.

MÁJ
28
2018

A kislányom, Eliza 2. rész

családi, tini, apa-lánya

Másnap korán bementünk a kórházba, a feleségem Rita már kinn várt minket a folyosón.
- De jó, hogy jöttetek! Ádámnak lement a láza, ha minden jól megy, és ma éjjel nem lázasodik be, akkor haza szállíthatjuk. Nem lesz olcsó, azt ugye tudod? - kérdezte tőlem.
- Nem érdekel a pénz, a fiam érdekel és jobban bízok az otthoni orvosokban, mint az itteniekben.
- Menj csak be hozzá Elizával, én vissza megyek a szállodába, és megfürdök. Jövök is vissza, mert aludni már aludtam éjjel. Igaz, csak az ágyra dőlve, de megtette. Azon gondolkodtam, hogy ha már el lett rontva ez a nyaralás, Elizával ne csak a szállodába és a kórházba üljetek, menjetek el és csináljatok valami programot, hiszen ezért jöttünk. Ha hazavihetjük pár napon belül Ádámot, akkor úgy se lesz lehetőségünk kimozdulni idén már, legalább a ti nyaratok egy része legyen jó. Én szívesen itt vagyok vele.

*  *  *

Egy asszony élete lánya születésnapja után 5. rész

gruppen, leskelődés, férj-feleség, após

Az előzőekben történtek után kicsit hullámzóak voltak az érzéseim. Kalandjaimról csak Gyuri tudott, lelkiismeret furdalásom volt, ami általában nem sokáig tartott 2 okból sem. Az egyik az, hogy a férjem már nem is nagyon titkolta a szeretőjét, megalázott ezzel. Ő úgy gondolta mindent megtehet, mert én nem dolgozom, ő tart el, nem mehetek el. Alapjába véve igaza volt ezzel, csak minden alázás után jobban éreztem magam, a kalandjaim miatt. Másrészt egy idő után a testem is jelzett, hogy kényeztetésre van szüksége és egy idő után nem bírtam ellenállni. Erre mondta Gyuri, te egy nimfó csaj vagy, egy perverz ribanc, aki nem bírja ki, hogy ne basszák meg. Már nem tiltakoztam, mert ő tudott minden kalandomról. Sokszor találkoztunk, de Gyuri nem tudott kielégíteni.

*  *  *
MÁJ
25
2018

A kislányom, Eliza 1. rész

családi, szűz, tini, apa-lánya

A feleségemmel 22 évesen ismerkedtem meg. Ő 18 éves volt, és akkor kezdett gyakornokként annál az ügyvédi irodánál, ahol én voltam végzős gyakornok. Szerelem volt első látásra, imádtuk egymást. Amint végzett az egyetemen, rögtön feleségül is vettem, tudtam, hogy megtaláltam az igazit. Mindig is nagy családra vágytunk, a házasságunk első évében meg is született a kisfiúnk Ádám, de a szülés nem volt komplikáció mentes, ezért a feleségemnek ki kellett venni a méhét. Utána se csüggedtünk, örökbe fogadtunk egy kislányt, Elizát, de mivel Magyarországon túl körülményes az örökbefogadás nem akartunk többet. Volt két szép gyerekünk, egy hatalmas házunk, nekem jól fizető állásom, a feleségem pedig háztartásbeli volt. A történet, amit elmesélek, az 2 éve történt. Eliza 14 éves volt, Ádám pedig 16.

*  *  *

Egy jókislány éjszakái

hetero, tini, diák

Egy félévet Portugáliában töltöttem cserediákként. Hosszú volt az az 5 hónap és maganyos is voltam. Sokan jártunk hasonló cipőben és voltak olyanok akik hamar túltették magukat ezen. Én nem. Úgy gondoltam hogy nem vezet semmi jóra ha az ember egy kapcsolatba kezd ami aztán azzal végződik hogy mindenki haza megy és soha nem is hallunk egymás felől többé.
Maguk a portugálok sem tették túl egyszerűvé az ottlétet, nem beszéltek angolul és nem szivesen segitettek külföldieknek.
Utolsó héten a barátnőim belebotlottak 2 srácba, akik azt állitották, hogy már régóta látják őket suliba menni minden nap, csak nem volt bátorságuk leszólitani őket.
Ők nagyon komolyan vették azt, hogy mi nem kedveljük a helyieket és megigérték, hogy bebizonyitják igenis vendégszeretők a portugálok. Kiderült, hogy ők rendőrsuliba járnak és négyen laknak együtt.

*  *  *
MÁJ
24
2018

Egy házasság titkai 2. rész

gruppen, közlekedés, leskelődés, munkatárs, férj-feleség

A házasságunk minden szempontból jobb lett a gyermekünk születése után 5-6 évvel. Feleségem igényét egy intenzívebb szexuális életre, egyre jobban ki tudtam elégíteni. Igaz, hogy ehhez hozzájárult az is, hogy néha bevontunk egy harmadikat, ami pedig engem izgatott nagyon. A féltékenység legkisebb csírája sem volt bennem, ahogyan láttam a csodaszép Nejemet, miközben egy másik férfi elégíti ki a vágyait. Mivel érzelmileg nem kötődött a férfihoz, aki a partnerünk volt, ezért egy idő múlva elkezdtünk újabb kalandokat keresni. Aztán a srácnak is komoly barátnője lett, és így egyszer csak megszakadt a kapcsolat. Kedvesem 30, én 35 évesen anyagilag is rendben, sok mindenben másképpen éltünk, és gondolkodtunk, mint nagyon fiatalon. Így egyre bátrabban kezdtünk el újabb tapasztalatok után nézni, és így egyre több új szexuális tapasztalatunk lett.

*  *  *

Párom és az idős férfi

bizarr

... az ágy szinte hullámzott és rázkódott az orális kézimunkától. A 70 éves 110 kilós megtermett öregember teljesen csupaszon feküdt hanyatt a idősek otthonának ágyán... és nőiesen nyögött. Nem volt rajta szőr, hatalmas hasa szinte lefojt mindenfelé.
Pénisze úgy 10 centis volt... ezt a férfit mintha először szopnák le... úgy visított... és ezt az én barátnőm teszi meg most neki.
Előttem zajlik minden...
Zsófi 27 évesen egy idegen péniszével az ajkai között cuppogott félmeztelenül... le-fel mozog és finom keze-ujjai az öregember szottyadt golyóira tapad. Egy fiatal érzéki babaarc és az ajkak között egy öreg, duzzadt pénisz.
Kicsim nem vetkőzött le teljesen egy lila garbóban feszít, de a férfi kérésére alul nem volt rajta semmi... bugyi sem...