NOV
28
2018

Variációk egy témára, avagy helyek, ahol kiélvezhettem az ízét

hetero, közlekedés, anál

Kétszer az irodai parkolóban. Egyszer a lakása melletti kis utcában. Legalább kétszer, amikor vezetett, de lehet, hogy ebből több is volt.
Szerintem a "furulyázás" vagy az "oboázás" nem tartalmazza a tevékenység végét. A "leszopás" már sugallja az elélvezést és a spermát is, bár ez ugye nem feltétlenül "le" történhet.
Egyszer a dívány mellett a padlón, miközben szendergett (a többi díványos esemény alatt mindig teljesen éber volt). Kétszer abban a keskeny kis ágyban a haverjánál. Kétszer gyorsan egy eldugott kis szobában, miközben odakinn családi összejövetel folyt.
Néha azzal csipkelődik, hogy mennyire odáig vagyok a faszszopásért. Helyesbítenem kell, drága Uram. Minden tiszteletem azon férfiaké és nőké, akik tűzbe jönnek úgy általában a faroktól a szájukban - legyen nekik az ő igéjük szerint! De én nem csak úgy a farkakért vagyok oda, hanem az övéért.

NOV
27
2018

Az a 10 nap 2. rész

hetero, leskelődés

Sziasztok. Előző rész folytatása teljesen a közepébe vágva. Direkt hagytam pontosan a közepén félbe az előzőt, hogy legyen némi izgalom is benne.
Keményen markolta a csípőm, közeledtem a csúcsra...Egyre gyorsabban kefélt.
- Abba ne hagyd - könyörögtem.
- Basszalak még kis kurvám? - suttogta a fülembe.
- Igeeeen, még....csináld! - szinte ordítottam - ÉLVEZEK!!!
Éreztem forró spermáját belém lőni. Egymás mellé dőltünk fáradtan, kezét a combomra tette.
- Vérmes kismacska vagy - mondta halkan.
- Lehet, hogy nagy hülyeséget csináltunk - motyogtam már tiszta fejjel, nyoma sem volt már kielégítetlenségnek.
Feküdtem sokáig és bámultam a plafont, mellettem egyenletesen szuszogott a sógim.
Reggel már zuhanyozott mire én felébredtem.

*  *  *

Országos cimborák 2. rész

homo

Röhögtem. Kent mindig is a barátom lesz, történjen bármi. Igaz, nem tudtam, ebből mi sül ki.
Felállt, megpóbálta rendbeszedni magát. Az ajkán és az állán még ott volt a spermám, és látszott a fürdőnadrágban keményen meredező farka. Jó nagy fasz, baszki.
Kissé zavartnak tűnt, amikor kiment a fürdőszobába, hogy megmosdjon. Én végigfeküdtem az ágyon, nem aggódva azon, hogy meztelen vagyok. Nem tudom, miért, de még szerettem volna meztelenül maradni egy ideig, és tudtam, hogy ezt Kent sem zavarja.
Amikor visszatért, olyan bűnös arcot vágott, mint amikor elkapják a kisgyereket sütilopás közben. Megkérdeztem tőle:
- Kent, mi a fasz történt?
Közben a farkát néztem, amely már nem volt olyan merev, mint pár perccel ezelőtt, de még mindig erősen duzzadt a nadrágjában. Kent csak állt a szoba másik sarkában, talán mert nem akart mellém telepedni az ágyban. Végül azt válaszolta:

NOV
26
2018

Otthon 1. rész

családi, tini, testvérek

Nem tudom kit mikor, és mennyire kap el a vágy, de engem egyre többször kerített hatalmába. Teljesen készen voltam, ha megláttam egy gyönyörű nőt, és nem kaphattam meg. Az egyetemen minden héten igyekeztem újabb, és újabb lányokat meghódítani. Sikerem nem mindig volt, mint ahogy akkor sem, amikor haza látogattam két napra. Már három hete nem kaptam puncit, és azt hittem a farkam fel fog robbanni. Miután felszálltam a buszra, alig vártam, hogy haza érhessek, és kiverhessem. Már attól felállt, ahogy a busz rezgett alattam. Ha nem lettek volna körülöttem, akkor már lehet, a buszon magamhoz nyúlok, hogy megkönnyebbüljek, de nem lehetett.
Haza érve úgy tűnt nincs otthon senki sem. A szüleim Bécsben dolgoznak. Fater szakácsként, anyu pedig recepciósként, és csak heti egy-két napot vannak otthon. Nem beszéltem velük, így nem tudtam, hogy otthon lesznek-e? De nem voltak, csak a két húgom. Niki, és Cintia. Niki 14 éves, míg Cintia 17.

*  *  *

Írók

leszbi

- Beszélhetnék veled?
Dana az iskolabuszról leszállva alig lépett be az ajtón amikor meghallotta a szavakat. A mostohaanyja a konyhaajtó keretének támaszkodva fogadta. A kezében egy pohár bor volt és lehet hogy nem ez volt az aznapi első.
- Miről? - kérdezte a lány.
- Menj fel és pakold le a táskádat! A konyhában várlak. - felelte a nő és megfordult.
Dana utánanézett és azon töprengett hogy mi az ördögről akarhat beszélni. Azután vállat vont és felment emeleti szobájába.
A konyhába visszatérve Ann - t a pultnál találta ahogy a borát kortyolgatta. A lány megmerevedett és gyomra görcsbe rándult amikor meglátta a jegyzetfüzetét a konyhapulton.
- Ülj le mielőtt elájulsz! - javasolta a nő.
Dana hagyta hogy az egyik székhez kísérjék és leültessék. Az az átkozott füzet pont előtte volt. A mostohaanyja egy borosüveggel a kezében a lány elé ült és egy pohárba kétujjnyi vörösbort töltött.

*  *  *
NOV
23
2018

Aran(y)ka és én 1. rész

családi, leskelődés, szűz, tini, unokatestvérek

Az unokanővéremmel 15 éves koromba kezdődött a dolog, még pedig ártatlan leskelődés hetekig, hónapokig. Lénárd a nevem, de mindenki Leninnek becézz.
Aztán 2000. július 21-én a szüleim a házassági évfordulójuk okán elutaztak. Az ő szülei pedig munkaügyben kényszerültek ugyanerre a cselekedettre. (Egyébként ikerházban éltünk ekkortájt) Ekkor 18, vagyis inkább 18,5 éves Aranyra (egyébként Aranka a polgári neve) lettem bízva, hogy figyeljen rám. Ő azt hihette, hogy elmerülten olvasok, amikor elindult egy szál törölközőbe fürdeni. Engem meg hajtott az érdeklődés és néhány másodperccel később utánamentem. Ám legnagyobb meglepetésemre, résnyire nyitva volt a fürdőajtó, mint ha csak rám várt volna a lehetőség. Elkezdtem leskelődni. Újabb néhány perc elteltével kiszólt Aranyka, hogy menjek be. Nagyon meglepődtem. Hiába reszketett minden porcikám, de a kíváncsiságom erősebb volt. Ahogy beléptem, így szólt:

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 25. rész

hetero

Lorena hétfő délután ismét egy, a társkeresőn megismert pasival találkozott. A kereken harminc éves férfit Henriknek hívták, és egy jól menő vállalkozást vezetett. Szemei feketék voltak, fiatalos arcán pedig egyáltalán nem látszott, hogy túl lenne a harmadik x-en, sőt, öt évet simán letagadhatott volna. Szintén fekete haját felül, illetve hátul is zselézve hordta. Mint ahogy a képein, úgy a valóságban is elegáns öltözékben jelent meg, valamint elbűvölően tudott mosolyogni. Utóbbi élőben olyan jól ment neki, hogy a lány szinte teljesen elolvadt tőle.
– Azért biztos rengeteg férfi irigyel téged – állapította meg Lorena az egyik budapesti teaházban ülve, mikor a férfi a munkájáról és a magánéletéről mesélt – Sikeres vagy, helyes, sportos, van autód, saját lakásod, sőt még érdekes hobbijaid is, és így gondolom a nők is bomlanak utánad – mondta mosolyogva.

*  *  *
NOV
22
2018

Az orosz Vénusz

hetero

A lány az ágyamban feküdt, teljesen meztelen volt, testét csak egy vékony lepedő fedte. Az egyébként komor, sötét szobában egy reneszánsz festmény elevenedett meg. A meztelen testen, mint tökéletes formán a textil redőkben omlott az ágyra. A test egészét betakarta a finom ruha, mégis mindent láthattam, amire vágytam: a gömbölyű feneket, a hosszú kecses lábakat, az érzéki vállakat, amelyekre tegnap az az elragadó hullámos fekete haja omlott.
Fiatal, bohém festőként érkeztem Szentpétervárra. Akkoriban a modern festészet érdekelt a leginkább és Malevics 1913-as Fekete négyzetét látonom kellett. De ez nem volt elég. Vitt előre a vágy, hogy átérezzem azt az orosz környezetet, amely e nagy festőt erre a kompozícióra, erre az igen mély gondolatra inspirálta. A művészet függetlenítése, művészettelenítése és önbeteljesedése van abban a képben és ilyet Franciaországban egyetlen festőtől sem tanulhatok, gondoltam akkoriban.