DEC
05
2016

A koszorúslány 1. rész

hetero, szűz, tini

“Mindenki lilában van körülöttem :/ “ - írta Brian Thompson a telefonjába.
“Az esküvők már csak ilyenek...férfiként nem teszik?! :) “ - írta az egyik csevegőtársa.
“Dehogynem ” - írta vissza Brian, majd felnézett a telefonjából a körülötte levő őrültekházára. A lányok izgatottak voltak, és mindenhol élénk színű koszorúslány ruhák lógtak. Amikor elfogadta a meghívást jövendő sógora esküvőjére, Brian naívan azt gondolta, hogy az egész viszonylag fájdalommentes lesz. Végülis nem ő a násznagy. Úgy gondolta, hogy hozzájut egy kis ingyen piához a legénybúcsún, majd kölcsönzött szmokingjában táncol néhány szemrevaló koszorúslánnyal, végül vagy magányosan tér haza, vagy egy kissé szabadszellemű koszorúslány társaságában. Hiszen erről szól az egész. Az a tény, hogy a nővére volt a menyasszony, a húga pedig a koszorúslányok egyike, egyáltalán nem tűnt zavaró tényezőnek. De most, az esküvő délutánján már nem volt ebben olyan biztos.

*  *  *
DEC
04
2016

Szeretnénk pár remek történetet ajánlani nektek, amelyek szintén egy-egy hűvös, de talán a mostanihoz hasonlóan napos december szülöttei :)

Szolgáltatás 3. rész

családi, testvérek, anál

Egy 8 részes sorozat harmadik része, amelyen egy testvérpár egymásratalálásával kezdődik, míg végül az egész családot és annak barátait is bevonják a szórakozásukba. :).

Nóra Tanárnő és egy forró nyári éjszaka

hetero, anál, diák, szűz

A még szűz gimis srác a nyári táborozáson megkapja az oly régbámult tanárnőjét jutalmul . :)

Hármasban

gruppen

Az ideiglenesen egyedül maradt barátnőjüket meglehetősen felvidítja a párocska. :)

És természetesen továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

Jó olvasgatást, jó szórakozást mindenkinek! :)

DEC
02
2016

A gyilkos

családi, anál, anya-fia

Öt éves voltam, amikor anyám „megölte” az apámat. Hallottam, ahogy veszekedtek, kiabáltak feledtem majd láttam amint mellkason szúrja. Majd ezután megjött Jerry „bácsi” és elvitte az apámat. Soha nem beszéltünk arról az éjszakáról. Amikor néha megemlítettem akkor anyám csak annyit mondott gondolkodás és érzelem nélkül: „Ő elment, és akkor mi van? Legalább nem keseríti az életünket!”
Ő tisztában volt a tettével. Ő azt is tudta, hogy miért kellett ezt csinálnia. Az apám minden este meg verte őt.
Anyám mindig kedves volt hozzám, mindig mindent megadott nekem, de mindig láttam rajta, hogy fél. Azt is gondoltam, hogy ha valamit rosszul csinálnék, biztosan megölne engem is.
Anyám sok évig járt Jerry „bácsi” házába. Aztán egyszer annyit mondott, hogy ő is elment és már többé nem találkoznak. Én erre annyit kérdeztem, hogy: - Ő is már a múlt-é?

*  *  *

A másik gyönyör

leszbi

Talán már ismered a nevem. Írtam néhány történetet e kategóriában, de bevallom ez az első leszbikus tapasztalatom. Nem terveztem, hogy a közeljövőben újabbakat írok, de nemrégiben megadatott, és szeretném elmesélni.
Csak nehogy a végén bugyit kelljen cserélni :)
Némi filozofálgatással kezdeném, mert nekem sántít valami abban, amikor családanyák, akik a férjük tudtával vagy anélkül női szeretőt tartanak, azt állítják, nem lehet ilyet mondani, hogy izgatóbb egy nővel, csak más. Hát igen. Más. Nagyon más! A fiúimért is odavoltam, imádtam velük a szexet, de amikor mi nők egymással vagyunk… két nőnek egymás testét érezni az valami csodálatos. Amikor egy durva, szőrös férfi test helyett egy finom törékeny nő simul hozzád… A selymes bőre, a mellei a melleidhez, és minden…

*  *  *
DEC
01
2016

Kata, a MILF tanárnő

hetero, diák

2015-ben szociális munkás pályára készültem a főiskolán és egy beadandó feladat miatt felvettem a kapcsolatot egy általános iskolás tanárnőmmel, aki a szegényebb sorsú családok gyermekeit pátyolgatta az iskolában, családlátogatásokra járt stb Megbeszéltük, hogy segít a beadandóban, és hétvégén, szombaton vagy vasárnap menjek amikor szeretnék, biztosan otthon lesz. Pénteken épp a háza felé vitt az utam, úgy voltam vele ha már egy nappal korábban hazajöttem, akkor megnézem, talán itthon van és akkor le tudjuk a dolgot, úgysem volt kedvem vele foglalkozni, és legalább a hétvége szabad lesz.
Becsöngettem, nem nyitott ajtót, de bentről zenét hallottam így besétáltam. Az előszobában és nappaliban nem volt senki, de a hálóban ahonnan a zene is szólt meglepő látvány fogadott: a 41-42 éves volt tanárnőm az ágyon fekve nekem háttal halkan nyögdécselve a lábai között játszott magával.

*  *  *

Kalandok 1. rész

hetero

Mivel most végeztem el a középiskolát, ezért nem kellet volna korán kelnem. De hajnalban izzadtan riadtam fel egy rossz álomból, melynek tartalmára nem emlékszem csak a bennem maradó érzésekre, a mardosó fájdalomra és a mérhetetlen dühre. Mérgesen a telefonom után kutattam a sötétben, tompa puffanás jelezte, hogy sikerült levernem a szőnyegre. Szerencsére esés közben a telefon világítása bekapcsolódott így könnyen a kezeimbe kaparinthattam. A kijelző reggel hatot mutatott. Sóhajtva másztam ki az ágyból, most mindennél jobban esett az a 10 km-es táv, amivel a testem gyötröm mindennap. Mire a zuhany alá álltam, addigra az állom által kiváltott rossz érzéseknek nyoma sem maradt bennem.
Félmeztelenül léptem be a konyhába hogy valami harapni valót készítsek magamnak. A hűtőt kinyitva konstatáltam, hogy a bevásárlást mostanában nagyon elhanyagoltam, csak 5 tojást találtam. Így neki álltam rántottát készíteni magamnak.

NOV
30
2016

Az alku 2. rész

hetero, anál

Rövidesen azután én elköltöztem abból a városból, nem láttam őt nagyon sokáig. Egy pár éve vissza tértem a családommal abba a városba és egyszer csak Ildikó fiával találkozok. Aki a beszélgetésünk alatt elmeséli, hogy eladták a hétvégi házat vettek egy lakást, amit el akarnak adni mivel ez a válság őket is érinti. Mondom a fiának, hogy én tudok egy vevőt és megadtam a mobiltelefonszámomat, hogy pár nap múlva hívjanak és összehozom őket a vevővel.
El telt két nap szól a telefonom és én felveszem hát az Ildikó szól bele, kérdezi, hogy akkor meg van a vevő? Mondom neki, hogy igen és szeretném hogyha lejönnének és az adás-vételt lebonyolítanánk mivel a vevő minél hamarább beköltözne a lakásba. Erre ő - oké de neki van egy alkuja és csak az alku teljesítése után hajlandó aláírni az adás – vételi szerződést. Az alku a következő: el kell, hogy töltsek vele 3 éjszakát összesen 4 napot ő általa kinézett szállodában.

*  *  *

Testvéri szeretet 2. rész

családi, vibrátor, testvérek

Nehezen tudtam összeszedni magam a csodás érzés után, amit nővéremtől kaptam, de végül sikerült felállnom az ágyból. Egy lépést tettem, majd rájöttem hova is megyek. A nővéremhez... szexelni. Az érdekes dolog az volt ebben az egészben, hogy a gondolatomban nővérnek hívtam és ez most ismét felizgatott. Talán jobban is, mint valaha bármi.
Levettem a pólómat, megfogtam melleimet és felkészülten léptem be Lilla szobájába. A nővérem is meztelen volt, és mikor meglátott lábait azonnal széttette, majd megláttam vágytól szikrázó vagináját. Masszírozni kezdte csiklóját, mire én felsóhajtottam és nem bírtam levenni a szememet lassan mozgó kezéről és nedves nyílásáról.
El se hittem, de négy méter választott el a saját nővérem puncijától, mely csakis arra várt, hogy megízleljem. Lilla feltette bal lábát az ágyának sarokoszlopára, majd megszólalt: