A+ A-

A kertvárosi villa titka 2. rész

A következő napok munkával, és keféléssel teltek. Ingrid majdnem minden nap használt engem. Mert valljuk be azért voltam ott, hogy csillapítsam az asszony szexuális étvágyát.
Persze nem panaszkodni akarok, mert én is nagyon élveztem ezt a helyzetet. Ingrid sok mindenre megtanított, és bizony számon is kérte a tanultakat.
- Robertó hétvégén jönnek a barátnőim, szeretném, ha éjszakára is itt tudnál maradni segíteni. Grillezünk, bulizunk, meglátod jó lesz.
- Kell tudnom valamit a barátnőidről?
- Beate üzletasszony, butikjai vannak. Nagyszájú, általában ő a társaság középpontja. Ja és igen kedveli a fiatal fiukat, valószínű veled is fog próbálkozni. Helga sokkal visszafogottabb, szerényebb. Természet gyógyász, és jógát is tanít.
Szombat koradélután érkeztek meg a vendégek, miután bemutattak egymásnak bennünket segítettem a cuccaikat felhordani. Beate valóban olyan volt, ahogy Ingrid leírta, mióta megérkezett zengett tőle a ház. Amikor megláttam tátva maradt a szám, valahogy olyan nagy volt a nő. Nagyok voltak a mellei, nagy volt a feneke, magasabb volt mindenkinél, és érdekes módon mégsem volt kövér. Szőke göndör haja, még jobban kihangsúlyozta az erős sminkjét. Vékony nyári pántos szoknya volt rajt, és szandál.
Helga ügy nézett, ki mint egy tini. Farmert viselt, hozzá egy színes pólót, lábán sportcipő. Rövid barna haja volt, és a farmert szépen kitöltötte formás feneke. Pólója viszont alig domborodót a cicik helyén. Miután megismerkedtem a vendégekkel, elsiettem előkészíteni a grillt, ami a kert sarkában állt. Szép parázs volt mire megérkeztek, ételt, italt hoztak magukkal, és természetesen Günthert is kitolták. Biztos megvolt az alapozás, mert mindenki igen vidám viselkedett. Ingrid sütötte a húsokat, kolbászkákat, amiket a társaság salátával, és kenyérrel fogyasztott. Jól fogyott a sör, a pálinka, és más rövid ital is.
Én csak két sört ittam, mert nem bírom a keményebb itókákat. Láttam Helga is diszkréten talán egy sört ivott meg, és húst sem evett, csak salátát. Bezzeg a többiek nem fogták vissza magukat, és akkor Beate magához hívott.
- Kisfiú most hallom Günthertől, hogy te dugogatod az én legkedvesebb barátnőmet?
Láttam Ingrid mérgesen nézett a férjére, felesleges lett volna tagadni.
- Igen, és nagyon élvezzük mind a ketten - böktem vissza az árulónak.
- Azt a mindenit az én szende barátnőm - csodálkozott Beate. - Bár az az igazság, hogy én is szívesen kipróbálnálak.
- Állok a rendelkezésére hölgyem - hajoltam meg előtte.
Hangosan felnyerített, zengett bele a környék.
- Jól van kisfiú, mehetünk - tápászkodott fel - Hova viszel?
- Megmutatnám önnek a szerény hajlékomat - karoltam belé.
Ingrid mosolyogva kacsintott rám, amikor elhaladtunk mellette. A garázsban lévő heverőhöz vezettem.
- Milyen romantikus - nézett körbe.
Mögé álltam, megmarkoltam a melleit, és belenyaltam a fülébe, éreztem megborzong.
Lehúztam a blúzát a fején keresztül, és mire feleszmélt volna a melltartóját is levettem.
Most már a meztelen melleit masszíroztam, amelyek nagyok voltak, és kemények.
A nyakát csókolgattam, és trágárságokat suttogtam a fülébe, éreztem kezd begerjedni.
Ledobáltam a ruháimat, letérdeltem, és egy mozdulattal megszabadítottam a sortjától, és a bugyijától is. Nem tudtam kihagyni, hogy ne harapjak bele a fenekébe. Ismét mögé álltam, és a gömbölyű dudákat kényeztettem még egy ideig. Bránerem keményen, lüktetve feszült a nő fenekének, amit ő vihorászva fogadott. Itt volt az ideje, hogy megfordítsam, elégedetten vette kézbe az ékességem. Letérdelt, hátra húzta a bőrt, és a szájába vette a farkam. Bármilyen jó is volt, most mást akartam vele tenni. Felsegítettem, és a heverőre fektettem. Szétnyitottam a lábait, és közéjük hasaltam. Fejem a combjai közé dugva egy fazonra nyírt, méretes pinával néztem farkasszemet. Először a nyelvem hegyével érintettem meg a hasadékot, majd végignyaltam a szeméremajkakat. Addig nyalogattam, szopogattam a biborszinű ajkakat, míg azok szét nem nyíltak. Elém tárult a rózsaszín, nedves rés, keményen belédöftem nyelvemet. Vadul faltam, lafatyoltam az egyre nedvesebb puncit. Beate zihálva, egész testében remegve, adta át magát a kéjnek. Észrevettem a rejtekéből előbúvó babszemnyi csiklót, megérintettem a nyelvemmel. Az asszony teste összerándult, és halk sikoly hagyta el az ajkát. Tehát jó helyen járok nyugtáztam magamban Finoman majszolgatni kezdtem, amitől elkezdte mozgatni a fenekét. Azt sikította, hogy csináljam gyorsabban, mert el akar élvezni. Rátapadtam számmal a csiklójára, és szívni, szopogatni kezdtem. Teste megfeszült, állati sikolyt hallatott, és benedvesítette arcom orgazmusának nedveivel. Kikászálódtam a lábai közül, Beate széjjelvetett karokkal, és lábakkal lihegve feküdt az ágyon keresztbe. Ahogy így néztem olyan büszkeség töltött el, mint azt a vadász, aki épp most ejtette el élete legnagyobb zsákmányát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.02 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vénember 2018. 09. 17. hétfő 16:06
Egy ilyen oktatót én is kiprobálnák
#11 A57L 2015. 11. 29. vasárnap 02:00
Sok ilyet kérek az oldalra,mert nagyon jól írsz.
#10 Rinaldo 2015. 08. 20. csütörtök 08:41
Szuper.
#9 papi 2015. 08. 19. szerda 07:50
Nagyon jó, én is szívesen olvasnám a folytatást.
#8 listike 2015. 08. 19. szerda 07:13
Nagyon tetszett, remélem még van folytatás.
#7 feherfabia 2015. 08. 19. szerda 05:57
Egész jó!
#6 joozsi 2015. 08. 19. szerda 04:48
Nagyon jó!
#5 rockycellar 2015. 08. 18. kedd 19:11
Jöhet a folytatás
#4 veteran 2015. 08. 18. kedd 17:35
Nagyon tetszett.
#3 szekely18 2015. 08. 18. kedd 16:23
Nagyon jó történet!
#2 cscsu50 2015. 08. 18. kedd 07:22
csúcs sztori
#1 Törté-Net 2015. 08. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?