A+ A-

A megtévedt lány 3. rész - Rejtőzködő vágyak

Közben a szomszéd szoba is átalakult. Éva számára ismeretlen funkciójú ülő, és fekvőalkalmatosságok, kaloda, szülőszék, és egy - leginkább - alacsony porolóra hasonlító eszköz került elő. Mindegyikről bilincsek, illetve szíjak lógtak.
Néhány perc múlva megjelent a két lány. Veronika kisírt szemekkel, Klaudia enyhén kábán mosolyogva. Magas, kigyúrt, szőke tüskehajú, álarcos fiatalember kísérte őket, hátra tett kézzel.
- Első feladatod, - fordult Vera felé - hogy a barátnőd pináját ugyanolyan csupasszá varázsold, mint a tiéd. A segédeszközöket megtalálod a szülőszék mellett. Bármit használhatsz a cél érdekében. Tíz perced van, hogy elkészülj! Ha nem sikerülne, húsz ütést kapsz a fenekedre, és folytatnod kell! Öt perc múlva, persze, csak ha nem végeznél újabb húsz! Azért, hogy tudd miről beszélek, kapsz egyet bemutatónak! - a háta mögül előhúzott egy pálcát, és Vera hátsójára csapott. A kislány felvisított, és popsiját markolászta, miközben arcán csurogtak a könnyek.- Ez gyengéd simogatás volt. Én a helyedben igyekeznék! - azzal magukra hagyta őket.
Éva az ütés pillanatában szinte magán érezte pálca csípését, és önkéntelenül felsikkantott. Szája elé kapta a kezét, úgy nézte, amint Veronika, és Klaudia a szülőszékhez mennek.
Klaudia felült, lábait a kengyelekbe tette, és hátradőlt. Vera közben kinyitotta az odakészített zacskót. Amit talált, kivette.
- Kló! Baj van! Csak olló, és gyantázó van benne!
- És?
- És, és... Mondom: gyantázó!
- A lábamat is szoktam. Semmi különös. Kicsit fáj, aztán annyi.- mondta akadozó nyelvvel Klaudia.
- De most a puncidról van szó!
- Az sem lehet rosszabb!
- Felőlem... Azért előbb az ollóval kicsit megkurtítom a szőreidet!- Klaudia részéről nyugodt szuszogás volt a válasz. Elaludt.- Te szemét picsa nem könnyíted meg a helyzetem.- mormogta maga elé Vera.- Miattad kerültem erre a szemét helyre. Most legalább törleszthetek valamit!- Azzal a bakokat jó szélesre húzta, s Klaudia lábait hozzákötötte. A gyantamelegítőt bedugta a falon lévő konnektorba
Rövid ideig az olló csattogása hallatszott, aztán a felmelegedett gyantával bekente a puncit, és lehúzó csíkokat nyomkodott rá. Hátralépett, így Éva számára is láthatóvá vált a papírral teljesen elfedett szeméremtest. Mintha be lett volna csomagolva.
- Akkor... ÉBRESZTŐ- kiáltotta Vera, s egy csíkot le is tépett.
Klaudia fájdalmasat kiáltva ült fel.
- Mit csinálsz?- nyögte.- Megbolondultál?
- Te mondtad, hogy lehet.- felelte ártatlan képpel Veronika.
- Ez baromira fáj, és éget! Hagyd abba!
- Nem tehetem. Tudod milyen verést ígértek, ha nem lesz sima a puncid! Különben is, most, hogy rajta vannak a lehúzók, másképp már nem is tudnánk eltávolítani, csak ha letépem.
- Finomabban nem lehetne?
- Te hogy szoktad a lábadról leszedni?
- Igazad van, de akkor is borzasztó fájdalmas!
- Felkészültél? Szorítsd össze a fogadat! Háromra letépek kettőt! Egy... kettő... három.
Klaudia ordítva kapta öléhez kezeit, és csípője mozgatásával próbált szabadulni a kíntól.
- Nem bírom!- kiabálta. Korábbi kábaságát mintha elfújták volna.- A többit nem engedem!
- Már csak két csík van! Bírd ki!
- Nem!
- Naa! Kérlek! Ez már nem lesz annyira fájdalmas! - hazudott. Évi látta, hogy a két fehérlő szőrtelenítő közvetlenül a nagyajkakon van. Ha Veronika nem vigyázott, a csiklóra is kerülhetett gyanta.
- Nem érted? Nem! Nem! Nem!- zokogta hisztériásan Klaudia.
- Figyelj! Belerángattál ebbe a szarságba! Legalább annyi tisztesség legyen benned, hogy megkímélsz egy veréstől!
- Nem... Nem ... Nem...- rázta a fejét Klaudia.
- Márpedig, én akkor is leszedem rólad ezt a kettőt!- lökte félre hirtelen a puncit takaró kezeket, s tépte le a maradék két papírdarabot Vera.
Klaudia elnyújtott kiáltása mintha sose ért volna véget. Lassan halkult, s végén hörgéssé változott.
Évi testén - miközben nézte őket - kéjes remegések futott végig. Úgy tűnt a hideg rázza. El akart fordulni, de le sem bírta venni szemét a vonagló lányról. Izzadó tenyerét meztelen combjához dörzsölgette. Mikor az utolsó papírdarabokat távolította el Vera, önkéntelenül punájához kapott, védeni akarta magát a látvány fájdalmától. Ahogy betakarta kezével meztelen ölét, hozzáért a nedveitől síkos csiklójához. Két tenyerét lábai közé szorította, és hüvelykujjával nyomkodni kezdte pöckét. Meredten bámulta volt osztálytársa vergődését. Nedvei megindultak, de mire az orgazmus hatalmába kerítette volna, meghallotta, hogy a háta mögötti ajtó kinyílik.
Vörös arccal fordult hátra.
- Megzavartalak?- kérdezte Imre.
Nehezen kapott levegőt, ezért csak bólintott.
- Miért nem fejezed be?
Nyelt egyet.
- Ne szégyelld magad előttem! Tudod mit? Én is levetkőzöm.- gyorsan kibújt ruhájából, és Éva mellé lépett.- Kitaláltál már valamit? Mi izgatna fel leginkább?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon54 2017. 09. 10. vasárnap 00:33
Tominak igazavan a folytatással kapcsolatosan.
#9 tomi19 2015. 05. 17. vasárnap 19:46
Nagyon tetszett kár hogy nincs folytatása ....
#8 A57L 2014. 02. 10. hétfő 07:28
Nem rossz.
#7 mackó2009 2012. 10. 25. csütörtök 15:14
kiváló
#6 Rick 2006. 10. 27. péntek 09:07
nagyon jo történet, remélem lesz még folytatás! 10 pötty!
#5 gaben 2006. 08. 27. vasárnap 18:14
Az első 2 rész miért nincs fenn
#4 Bambuló 2004. 06. 23. szerda 02:42
Hálllllás köszönetem a bíztatásért
#3 Hajnal-lány 2004. 06. 22. kedd 16:45
Bambuló, szerintem nagyon jó a pontszámod, nincs okod szomorkodni :) Magánvélemény: az, aki UTÁLJA az sm kategóriát, semmi élvezetet nem talál benne, mégis elolvassa a sztorikat, majd ad egy pontot, annak teljesen felesleges tanácsot adni, szimplán hülye és kész :)
Egyébként tényleg jó a sztori.
#2 Bambuló 2004. 06. 13. vasárnap 01:31
Köszönöm azoknak akik eddig 8, 10 pontokat adtak, annak pedig, aki utálja az s/m kategóriát és 1 ponttal jutalmazott javaslom, hogy ezeket az írásokat NE olvassa, vagy, ha mégis: ne ítélje el őket. De legalább indokoljon!A kritikából tanulhatok. Én is, Ő is.
#1 Törté-Net 2004. 06. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?