A+ A-

Főiskolás lányok 12. rész - Vékony falak

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. április
Lorelei egy igazi démonnak bizonyult. Mielőtt elaludtunk volna, még egyszer felállította a farkam, én meg beleélveztem a puncijába. Teljesen kimerültem, még egy menetet már nem bírtam volna. Legalábbis azt hittem!
Éjjel felébredtem, ki kellett mennem a vécére. Lorelei mélyen, mosolyogva aludt, a lába széttárva nyúlt el a lepedőn, mintha csak friss kalandjait ünnepelné álmában. Megcsókoltam a homlokát, és kimásztam az ágyból.
A vécébe egy kis folyosó vezetett. Kerestem a nadrágomat, de a sötétben nem találtam. Kinyitottam az ajtót, és kinéztem. Nem volt kint senki. Úgy hajnali négy lehetett, a lakás koromsötét volt. Meztelenül léptem ki a folyosóra, és a vécébe mentem. Becsuktam magam mögött az ajtót, de nem zártam be.
Amikor elintéztem a dolgomat, amit kellett, a mosdókagylóhoz léptem, és megmostam az arcomat. Nem hallottam semmit, de mire felegyenesedtem, Kristy állt mögöttem. Felnyögtem, a lélegzetem is elállt.
Egy olyan krémszínű bugyi és hozzáillő felső volt rajta, amilyet tegnap a nappalijukban láttam száradni. Mellei hívogatóan feszültek a vékony ruha alatt. Ilyen szép melleket még soha nem láttam. És Kristy puncija is átlátszott finoman a bugyi anyagán.
- Na mi van - mosolygott Kristy -, tartasz egy kis szünetet?
Ugyanúgy nézett rám, mint amikor először találkoztunk, de ezúttal sokkal nyilvánvalóbb volt, hogy mit is néz. Alaposan végigmért tetőtől talpig. Eszembe jutott, hogy meztelen vagyok, és a farkam kezdett keményedni. Felemeltem egy törölközőt az egyik polcról.
- Hagyd csak - mondta Kristy, és mosolyogva elémlépett. A csuklómra tette a kezét, és elvette a törölközőt. Nagyon közel állt előttem, hosszú körmei a kézfejemhez értek. Úgy döntöttem, nem takarom el magam. A mellbimbói keménynek látszottak.
- Szóval végülis elvetted Lorelei szüzességét, mi? - kérdezte a lány. - Milyen volt?
- Miért kérdezed? - vigyorogtam.
- Hát tudod, szemmel kell tartanom a szobatársamat... és talán a nemi életét is...
- Tényleg? - kérdeztem. A lány másik keze lassan a farkam felé mozdult.
- Tényleg. Nem mintha leselkednék. De mindent hallottam.
- Mindent?
Kristy keze a farkam körül matatott.
- Lorelei nem tudja, milyen vékonyak a falak ebben a házban. Ráadásul a mi szobánk között csak egy álfal van. És véletlenül ott az a kis lyuk, amin átláthatok a szobájába... Ti meg aztán jó kis műsort adtatok le.
Kristy keze lassan a farkamra zárult. Végigsimított rajta, aztán fel-le kezdte simogatni. Majd ajkait a számra nyomta, és keményen verni kezdte a farkamat.
- Látom, még kemény vagy - mondta. - Szóval szegény kis Lorelei nem elégített ki rendesen. Láttam, ahogy az előbb a melleimet nézted. Ha így beindultál tőlem, az a legkevesebb, ha könnyítek rajtad. Ez ellen még Lorelei sem tiltakozna, igaz?
A szemem lecsukódott, nagyon élveztem a helyzetet. Kristy lassan letérdelt, de közben folyamatosan verte a farkam, és a végén a szájához húzta. Izgatottan néztem, ahogy lassan nyaldosni kezdte a csöpögő makkomat. Aztán egy finom mozdulattal bekapta.
- Mmmmm - nyögte, amikor kihúzta. - Érzem rajta Lorelei pináját. Biztos jó volt... - azzal visszatolta a farkam a szájába, és egészen a torkára küldte. Megtámaszkodtam a falon, hogy tartani tudjam magam az erőteljes pumpálás erejével szemben.
A lány nyelve valósággal vibrált a farkam alsó részén. Olyan gyorsan bólogatott, hogy azt hittem, mindjárt elmegyek... De ő tudta, hogyan kell bánni velem. Úgy éreztem, feltétlenül meg kell dugnom ezt a kiscsajt. A falnak támaszkodtam, felnyögtem egy nagyot, aztán a farkamból kirobbant egy jó vastag geciadag, pont Kristy szájába.
Kristy tovább szopott, ki-be mozgatta a dákóm a szájában. A gecit lenyelte, én pedig lassan ellanyhultam, és kihúztam a farkam a szájából. A lány felállt, és hozzámsimult.
- Gyere a szobámba - suttogta. - Gyorsan. Rendezzük le minél előbb.
Megfogta a kezem és a folyosón át a szobájába vezetett, ahol csak egy gyertya világított. Kisebb szoba volt, mint Loreleié, és az ágy is csak egyszemélyes. A falakon félmeztelen fiúk képei. Kristy leültetett maga mellé az ágyra.
- Kicsikarhatok belőled még egy orgazmust? - súgta a fülembe. - Most látom csak, mennyire kimeríthetett Lorelei... De csak egyszer kéne felálljon, hogy dughassunk egyet.
Kristy ekkor felegyenesedett, csodás mellei az arcomba lógtak. Lenyúlt, megfogta a felsője szélét, lassan áthúzta a fején, majd kibújt a bugyijából is.
Felmászott az ágyra, és simogatni kezdte a farkamat. Gyorsan megkeményedtem. Bemásztam Kristy széttárt lába közé, ő meg a puncijába vezette a farkamat.
Lassan betoltam neki. Miközben keféltem, a lány a szájamba nyomta a nyelvét.
- Ez az - suttogta Kristy. - Baszd meg jól a puncim... élvezz belém... Élvezz a lyukamba!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Pavlov 2017. 05. 6. szombat 14:18
Az összes rész, ingyen: https://www.smashwords.com/books/view/722375
#2 sztbali 2014. 09. 19. péntek 16:18
A legjobb részek egyike.
#1 Törté-Net 2008. 05. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?