A+ A-

Nőgyógyásznál

Kárpátiné - csinos harminc éves nő -, éppen nőgyógyászhoz tartott. Először nem akart elmenni, de egy barátnője rábeszélte, hogy menjen el, próbálja ki, mert ez a vizsgálat nem mindennapi vizsgálat és nagyon fogja élvezni. Hosszas rábeszélésre beleegyezett, hiszen amúgy sem csinál semmit. Férje, ügyvéd, reggeltől - estig dolgozik, őt pedig nem engedi dolgozni.
Gondolataiba merülve megérkezett a kovácsoltvas kapuhoz és becsöngetett. Ide előre be kellett jelentkezni mindenkinek és nagyon nehéz volt időpontot kapni. A doktor úr asszisztensnője nyitott ajtót és mosolyogva fogadta Lillát. Átvette a táskáját, a kabátját és rögtön bevezette az orvosi rendelőnek kialakított szobába. Az asszisztensnő levette Kárpátiné ruháját és szoknyáját és szép rendben felakasztotta egy fogasra. Letérdelt Kárpátiné elé és óvatosan húzni kezde a bugyiját róla.
"Inkább én." - tolta el magától Kárpátiné az asszisztensnő kezét.
"Nem lehet". - válaszolta az asszisztensnő. " A doktor úr megharagszik rám, itt Önnek nem szabad csinálnia semmit, csak hagynia, hogy a dolgok megtörténjenek."
"Rendben." - mondta habozva Kárpátiné az asszisztensnő szemeibe nézve.
Ekkor az asszisztensnő levette a bugyit és berakta a polcra. Ezek után kikapcsolta Kárpátiné melltartóját és gyengéd mozdulattal lefejtette azt a hatalmas melleiről. Az asszisztensnő a melltartót is felakasztotta a fogasra és gyengéd mozdulatokkal elkezdte masszírozni a melleket. Lilla ekkor megrökönyödve megkérdezte:
"Erre miért van szükség?"
"Azért, hogy a doktor úr könnyebben vizsgálhassa meg a melleit is, hiszen ilyen jellegű vizsgálatot is végez a doktor úr a vizsgálat során." - válaszolta mosolyogva az asszisztensnő. "Ne aggódjon, nem lesz semmi baj, csak engedje el magát. "- nyugtatgatta Kárpátinét és biztatóan rámosolygott. "Egyszerűbb lesz, ha felfekszik a nőgyógyászati asztalra, úgy mindkettőnknek könnyebb lesz."- invitálta mosolyogva és felsegítette az asztalra.
Mindkét lábát felhelyezte a lábtartóra, így rögtön kitárult Kárpátiné puncija, aki el is pirult, de emlékeztette magát, hogy itt semmi szégyenkezni való nincs, hiszen ez természetes dolog, ha az ember nőgyógyászhoz megy. Az asszisztensnő langyos vízzel benedvesített egy puha szivacsot és azzal lemosta Kárpátiné melleit, majd óvatosan megtörölgette. Kezébe krémet csurgatott és gyengéd mozdulatokkal elkezdte masszírozni Kárpátiné melleit. Kárpátiné ismét emlékeztette magát, hogy ez szükséges a vizsgálatok érdekében és becsukta a szemét. Nem tehetett róla a simogatás annyira jól esett neki, hogy szinte el is felejtette, hogy hol van.
"Látom, végre megnyugodott, örülök neki. "- duruzsolta halk hangon az asszisztensnő. Kárpátiné egy halvány mosolyt küldött válaszul, de a szemeit nem nyitotta ki.
"Rögtön jön a doktor úr és kérem ne izguljon a vizsgálat alatt. Ígérem, én mindenben segíteni fogom. " - biztatta őt megnyugtató hangszínen.
Kárpátiné elgondolkozott azon, hogy vajon miért kellene izgulnia egy nőgyógyászati vizsgálat során és vajon miben fogja őt segíteni az asszisztensnő. Éppen amikor elhatározta, hogy erre rákérdez, hallotta az ajtót kinyílni és megjelent a szobában a doktor, aki negyvenes éveiben járhatott és rendkívül jóképű volt.
"Jó napot kívánok, dr. Mihalovszky vagyok. Látom, már sikerült elengednie magát, nagyon örülök ennek." - szorította meg Kárpátiné kezét.
"Jó napot kívánok." - rebegte Kárpátiné és fülig elpirult.
"Nagyon jó. Kérem, csukja be a szemét, most meg fogom vizsgálni a melleit." - mondta dr. Mihalovszky és mindkét kezével elkezdte nyomogatni, masszírozni Kárpátiné jobb mellét. Először nyomkodta, majd körkörös mozdulatokkal masszírozta, emelgette, ide - oda mozgatta a gyönyörű mellet. Jó pár perc után megfogta a már duzzadt mellbimbót és először nagyon óvatosan elkezdte nyomogatni, csavargatni, majd húzogatni a már bekrémezett mellet. Kárpátiné rendkívül élvezte a vizsgálatot, kezdte érteni, hogy barátnője miért jár olyan sűrűn ide és szinte úgy kellett visszafognia magát, hogy ne nyögjön az élvezettől.
"Itt minden rendben van." - szólt halkan a doktor úr és áttért a bal mellére. Ott is először csak óvatosan nyomkodni kezdte, majd körkörös mozdulatokkal masszírozni, gyúrni, fel - le mozgatni a mellet, majd megfogta a mellbimbót és elkezdte azt is csavargatni, húzogatni. Hüvelykujját ráhelyezte a mellbimbóra és fel - le pöckölgette azt ami hatalmas izgalmat váltott ki Kárpátinéban.
"Kérek még egy kis krémet, Matild, és a maradékot kenje szét a beteg másik mellén." - adta az utasítást az asszisztensnőnek.
Matild rákent egy adag krémet a kezére és amíg a doktor úr a páciens bal mellét masszírozta, ő a jobb mellén kente szét a krémet. Jól begyakorolt mozdulatokkal dolgoztak mindketten, ezzel hatalmas élvezetet okoztak Kárpátinénak, akinek száját hangos sóhajtások hagyták el. Ekkor a doktor úr visszatért Kárpátiné jobb mellére és az asszisztensnő a bal mellét vette kezelésbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 02. 6. szombat 12:01
Krisz, holtalállható a folytatás?!
#10 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:16
Egész jó.
#9 papi 2013. 09. 2. hétfő 04:57
EZ jó bevezetésnek, ha nem folytatod nem ér semmit.
#8 Torkos 2007. 10. 1. hétfő 11:38
Ez nem durva, hanem finom... Helyesebben szólva finoman el van cseszve. Nem sokat ér.
#7 nemtudom 2007. 09. 30. vasárnap 11:05
hát ez durva! :D
#6 Steve 2005. 02. 6. vasárnap 11:53
Mire kezdtem magam beleélni a doktor helyébe akkorára filmszakadás lett.
Ezért folytasd, mer végezni akarok kárpátinével, és az aszisztensel is!
#5 Krisz 2005. 01. 17. hétfő 14:45
Xess: Bocsánat, de tényleg összekevertem egy másik történetemmel, ami hasonlóan nőgyógyászati, de az tényleg családi-ra sikeredett.Remélem az is hamar fent lesz. Jeleztem tévedésemet a szerkesztőnek, remélem hamar kijavítja. Bocsánat.
Ui: ez a történet még nincs befejezve, folytatás készül...
#4 chris 2005. 01. 17. hétfő 11:08
az 5let n jó!
#3 chris 2005. 01. 17. hétfő 10:59
"Mindkét lábát felhelyezte a lábtartóra, így rögtön kitárult Kárpátiné puncija, aki el is pirult, de emlékeztette magát, hogy itt semmi szégyenkezni való nincs, hiszen ez természetes dolog, ha az ember nőgyógyászhoz megy." aha és az is természetes h az asszisztens azonnal letapizza.
#2 xess 2005. 01. 17. hétfő 06:32
A sztori jó, csak a kategória csalóka! Kár a becsapásért! Ha folytatod keresd meg a megfelelő kategőriát:))))
#1 Törté-Net 2005. 01. 16. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?