Krisztike, Márk és én

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.84 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2006. november 23.
Hossz: 16 999 karakter
Elolvasva: 4 367 alkalommal
Bevezeto: 21 éves srác vagyok, Budapesten élem kalandokban gazdag életem. Szeretek megragadni minden alkalmat, hogy kielégítsem szunni nem akaró vágyaimat. Imádom az extrém helyzeteket, a meglepetéseket, a huncut játszadozásokat. Ha tehetem, nagykanállal habzsolom az életet. Imádom a csajokat, szeretem, ha valaki igényes, ad a

testére, és a fantáziája legalább annyira határtalan, mint nekem. Persze a pasikat sem vetem meg, egy két srác után néha meg szoktam fordulni az utcán, de semmi többre nem volt lehetoségem eddig.

Én mindenben benne vagyok, ami jó nekem és a partnere(i)mnek, a minél élvezetesebb és hosszabbra nyújtott élvezetért mindenre képes vagyok. Ezért ki is használom a lehetoségeket... Most elmesélem neked életem elso gruppen s, mint késobb kiderült bi élményét, amely nagymértékben megváltoztatta késobbi életem és mély nyomokat hagyott bennem: Csinálni akartam valami szokatlant, valami különlegeset, amilyeneket az ember a pornó filmekben lát! Elhatároztam magam, hogy veszek egy hirdetési újságot és az alkalmi partnerkapcsolatok rovatban meg is találtam, amit kerestem. Akkor még volt benne ilyen, most már kicenzúrázták oket és csak párkeresés címszóval, igen szerényen megfogalmazott hirdetéseket engednek.

Találtam egy érdekeset: 20/21-es pár keres fiatal fiút szexcsatákra. Mobil is meg volt adva, gondoltam: mit veszíthetek? Felhívtam. Nagyon kedves fiatal hang fogadott és tök kultúráltan megbeszéltük, hogy mirol is lenne szó. Elmondtam a telefonban, hogy fogok kinézni, o elmondta hova menjek, és hogy ott fog várni rám.
Remego lábakkal, gyomorgörcsök közepette szálltam ki a taxiból, rohadtul izgultam! Egy tízemeletes panelház elott álltam és vártam. Minden járókeloben azt a kedves hangú telefonálót véltem felfedezni és hatalmasakat sóhajtottam, mikor elmentek mellettem sorban az emberek. Azután kinyílt a lépcsoház ajtaja. Megfagyott a vérem. Egy pillanat alatt átsuhant az agyamban, hogy o lesz az, és hogy biztosan engem figyelt a lépcsoház árnyékából. Lassan, mosolyogva lépkedtünk egymás felé. Ne tudd meg mit éreztem... így visszagondolva tök szarul adtam elo magam! Hót lazán kellett volna viselkednem... na folytatom! Köszöntünk, bevezetett a lépcsoházba és beszálltunk a liftbe.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.84 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. június 7. 09:55
#5
Nekem a homokos dolog nem jött be.
1
Laury
2008. november 8. 22:32
#4
8 pont :D nekem nagyon bejött!
1
róka
2007. június 9. 12:39
#3
az hogy néha átmegy elégé közönségesbe vagyis a csunya szavak nem igazán jok benne atr a erotika kifejezésére kéna hagyni

amugy tuti jo lehetett ha ez valós
1
sbcfx14
2007. május 25. 00:24
#2
Jó a történet, de lehetne az eredeti kifejezéseket következetesebben használni: mint a picsa , fasz, geci, így még izgatóbb lenne.
1
T
Törté-Net
2006. november 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1