A+ A-

Krisztike, Márk és én

Bevezeto: 21 éves srác vagyok, Budapesten élem kalandokban gazdag életem. Szeretek megragadni minden alkalmat, hogy kielégítsem szunni nem akaró vágyaimat. Imádom az extrém helyzeteket, a meglepetéseket, a huncut játszadozásokat. Ha tehetem, nagykanállal habzsolom az életet. Imádom a csajokat, szeretem, ha valaki igényes, ad a
testére, és a fantáziája legalább annyira határtalan, mint nekem. Persze a pasikat sem vetem meg, egy két srác után néha meg szoktam fordulni az utcán, de semmi többre nem volt lehetoségem eddig.
Én mindenben benne vagyok, ami jó nekem és a partnere(i)mnek, a minél élvezetesebb és hosszabbra nyújtott élvezetért mindenre képes vagyok. Ezért ki is használom a lehetoségeket... Most elmesélem neked életem elso gruppen s, mint késobb kiderült bi élményét, amely nagymértékben megváltoztatta késobbi életem és mély nyomokat hagyott bennem: Csinálni akartam valami szokatlant, valami különlegeset, amilyeneket az ember a pornó filmekben lát! Elhatároztam magam, hogy veszek egy hirdetési újságot és az alkalmi partnerkapcsolatok rovatban meg is találtam, amit kerestem. Akkor még volt benne ilyen, most már kicenzúrázták oket és csak párkeresés címszóval, igen szerényen megfogalmazott hirdetéseket engednek.
Találtam egy érdekeset: 20/21-es pár keres fiatal fiút szexcsatákra. Mobil is meg volt adva, gondoltam: mit veszíthetek? Felhívtam. Nagyon kedves fiatal hang fogadott és tök kultúráltan megbeszéltük, hogy mirol is lenne szó. Elmondtam a telefonban, hogy fogok kinézni, o elmondta hova menjek, és hogy ott fog várni rám.
Remego lábakkal, gyomorgörcsök közepette szálltam ki a taxiból, rohadtul izgultam! Egy tízemeletes panelház elott álltam és vártam. Minden járókeloben azt a kedves hangú telefonálót véltem felfedezni és hatalmasakat sóhajtottam, mikor elmentek mellettem sorban az emberek. Azután kinyílt a lépcsoház ajtaja. Megfagyott a vérem. Egy pillanat alatt átsuhant az agyamban, hogy o lesz az, és hogy biztosan engem figyelt a lépcsoház árnyékából. Lassan, mosolyogva lépkedtünk egymás felé. Ne tudd meg mit éreztem... így visszagondolva tök szarul adtam elo magam! Hót lazán kellett volna viselkednem... na folytatom! Köszöntünk, bevezetett a lépcsoházba és beszálltunk a liftbe. Jó alaposan végignéztem, amennyire a kabát láttatni engedte, ugyanis tél volt. Ahhoz képest, hogy újsághirdetésbol találtam rá... nagyon dögösen nézett ki. Az arca is szép volt. Felértünk. Beléptünk a lakásba, ahol egy szintén nagyon kedves és segítokész srác várt bennünket.
Itt már volt idom szemrevételezni magamnak mindkettojüket.
Krisztike egy olyan spiné volt akire még a Pápának is erekciója lett volna egy szempillantás alatt! Magas, vékony, barna haj, barna, csillogó szemek, szóóóóóvalll... talán csak az volt az egyetlen szépséghibája, hogy nem volt neki nagy melle. A srác magas, szintén barna hajú és barna szemu volt, szép kisportolt testtel. Igaz álompasi volt! Én meg világítottam közöttük a szoke hajammal... igazi kakukktojásnak éreztem magam. :o)
Krisztike leült mellém, és csak mosolygott. Láthatóan tetszettem neki. Én meg szarrávigyorogtam az agyamat, mint egy hülyegyerek aki lego-t kapott karácsonyra! Dumcsizunk, dumcsizunk.. iszogatunk... kicsit szédülök, de vigyorgok rendületlenül.
Kiderült, hogy ok is még csak nem rég jöttek össze, szintén egy hirdetés útján. Bazz... Keresgettem egy darabig az államat, de mikor a helyén éreztem, megnyugodtam és kezdtem elhinni, hogy én valóban ezekkel az emberekkel fogok kefélni! ÁLLAT! Dumcsizunk... dumcsizunk... aztán, hogy hogynem, a srác megsejthette, hogy nekem baromira bejön ez a kis barna csaj, s megkérdezte:
- Teccik neked a Krisztike?
- Hátbazdmeg! - Mondom igen, nagyon!
- Akkor ennek most biztosan örülni fox! - és akkor felállt és átment a szoba másik végébe.
A kiscsaj meg odafordult hozzám és elkezdte kigombolni a gatyám! Húvazzeg! Ez komoly! Olyan vörös lettem, mint a garnélarák! Ott ül a szoba másik végében egy fotelban a srác, és nézi amint a noje eloveszi a farkam. Beszarás! A kiscsaj meg qrvára nem zavartatta magát. Elkezdett játszani velem. Azt hittem, hogy ez lehetetlen, ez nem is velem történik. Biztosan csak álmodom! Annyira zavarban voltam, hogy a "jancsikám" majdnem elfelejtett rendeltetésszeruen muködni! Az idegen kezek vagy nem tudom mi. Soha életemben nem történt még velem olyan, hogy ennyire zavarba jöjjek. Akkor jött az atomrobbanás! Na nem, nem az a robbanás ami az altestemben keletkezik, az késobb volt! A srác megjegyezte, hogy nagy szép farkam van! Mondjuk tényleg szép és méretes, de nem gondoltam volna, hogy egy srác ezt valaha meg fogja nekem jegyezni. Erre fel kigombolta a nadrágját, és elkezdett velem szemben masztizni.
Kis ido múlva így szólt: Na gyertek, menjünk a hálószobába! NANÁ, hogy menjünk! Nekem sem kellett több! Még a gatyámat is majdnem elfelejtettem felhúzni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Laury 2008. 11. 8. szombat 22:32
8 pont :D nekem nagyon bejött!
#3 róka 2007. 06. 9. szombat 12:39
az hogy néha átmegy elégé közönségesbe vagyis a csunya szavak nem igazán jok benne atr a erotika kifejezésére kéna hagyni

amugy tuti jo lehetett ha ez valós
#2 sbcfx14 2007. 05. 25. péntek 00:24
Jó a történet, de lehetne az eredeti kifejezéseket következetesebben használni: mint a picsa , fasz, geci, így még izgatóbb lenne.
#1 Törté-Net 2006. 11. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?