A+ A-

Egy asszony, a férj és mások

Én 38 éves nő vagyok 170 magas 74 kg igen nagy 110-es mellekkel. Férjem 50 éves, szex már ritkán van köztünk, amúgy megvoltunk. Ő jól keresett. Én jól éltem. Megkopott a szex köztünk. Néha volt szex, de rövid, gyors és unalmas. A férjem sokszor hozott pornófilmeket, Interneten is töltött le.
Egy alkalommal, azzal jött haza, hogy az egyik üzleti partnerének nagyon tetszem. Biztos lefektetne, ha engedném. Persze mondtam, szó sem lehet róla. Aztán egyik nap vendéglőbe mentünk és gyanús volt, hogy 7 óra felé a férjem állandóan az óráját nézte. Végül kibökte, hogy 7-kor találkozik az üzleti partnerével az étterem előtt. Leszidtam, hogy akkor minek vagyok én itt, de erre megjegyzi, hogy pont azért. Akkor köt üzletet a pasi, ha én leszopom őt. Ez teljesen fejbevágott. Felháborodtam, mire a férjem megjegyezte, hogy ő megígérte a férfinak, hogy megteszem. Na erre aztán mindennek elmondtam, mire ő teljesen elkeseredett, mondván ezzel sok pénztől esik el a cég, a főnökei megharagszanak.
- De mégis, hogy gondolod, hogy én egy idegent leszopjak? Nem csaltalak még meg sosem.
- Most sem fogsz megcsalni, hiszen nem lesz szó dugásról. Csak félóra kocsikázás és kész.
- Kocsiban? És te mit csinálsz közben?
- Ott leszek elől és vigyázok, nehogy baj legyen.
- És nem zavar, ha a feleséged egy más férfit szop le?
- De persze zavar, de tudom hogy értem teszed.
- Te tiszta hülye vagy.
10 percig csendben ültünk. Ekkor egy idegen férfi jött be és a férjemhez ment. Varga úr várja Önöket, mondta. A férjem szomorúan rámnézett és el akarta küldeni a férfit, de ekkor megszólaltam:
- Máris megyünk.
A férjem rámnézett: köszönöm édesem.
Kimentünk. Egy nagy BMW állt az épület előtt. Benne egy 40 körüli csinos Úr. Rámmosolyog és kérte szálljak be. Nekem mutatta, hogy mellé hátulra, a férjem pedig előre a sofőr mellé. Elindult a kocsi, az ablakok elsötétítettek voltak. Én némán ültem, a férfi pedig kicsit várt majd megszólalt.
- Na akkor vágjunk bele hölgyem, tudja nagyon megtetszett nekem mikor múltkor láttam és mivel a férje sem tiltakozott, nyélbe ütöttük az üzletet. Bár bevallom nemhittem, hogy a férje belemegy, de úgylátszik élvezi ha a nője mással van.
A férjem lesütött szemmel hallgatott. A férfi sóvárgó szemmel mustrált végig. Leplezetlenül bámulta testem. Az étterembe csinosan öltöztem fel, rövid szoknya, bugyi kivágott blúz, melltartó volt rajtam. A férfi combjaim mustrálta és melleim.
- Bevallom ez a hatalmas mell engem teljesen lenyűgözött, ritka az ilyen szilikonmentes cici, ami még nem lóg. De ne beszéljünk tovább, lásson munkához.
Nagy levegőt vettem és a férfi nadrágjához hajoltam, hogy kigomboljam. A férfi nem vette le, csak letolta a térdéig. Éppen gatyáját akartam lehúzni, mikor a férfi rámszólt.
- Te is vetkőzz cica, csak nem teljes ruhába fogsz itt nekem oboázni. Vedd elő a melleid.
- De erről nem volt szó.
Ijedten néztem a férjemre. Az nem szólt semmit. Mérges lettem rá. Levettem blúzom és melltartóm is. Nagy duzzadt melleim szabadon lengtek a férfi és a férjem előtt. Na meg persze a sofőr előtt, aki vezetés közben a tükörbe nézett.
A férfi közben lehúzta a gatyáját és megpillantottam farkát. Bevallom megdobbant a szívem. Nagyon szép farok volt, átlagos nagyságú de szép vastag. És már nem puha. Odafordultam a férfihoz, aki széttárta combjait. Lehajoltam hozzá, megfogtam farkát. Kicsit húzogattam, aztán lassan nyelvemmel végignyaltam a rúdját. Majd lehúztam a bőrt makkjáról és csak makkját nyalogattam. A férfi erre felszisszent, kérdően néztem rá, de csak intett folytassam. Lassan bevettem számba farkát, centinként engedve beljebb. Majd becsuktam szám és így szopogattam. A férfi farka számba megnőtt és megkeményedett, ami váratlanul és nagyon izgatóan ért. Már el is felejtettem, hogy egy idegent szopizok, a szép farkat lelkesen szoptam. Majd megálltam, és benntartva számban farkát csak belül nyelvemmel izgattam. Kicsit gyorsítottam az iramon. A férfi hangosan felnyögött, erre felnéztem.
A férfi elégedetten terült el, klassz szajha vagy, suttogta. A férjem hátrafordulva nézett minket és a sofőr is alig vánszorgott a kocsival minket bámulva. Hirtelen bevillant a helyzet fonáksága. Én egy gyerekes férjes anya egy idegen kocsijában ülve szopom azt, akárhogy is szépítjük, akárcsak egy kurva. Ráadásul a férjem és egy idegen is bámul engem. Kinéztem a kocsiból, ismerős utak, ahol gyalog szoktam járni, sok ember én meg itt mellettük...
A férfi megérezte a habozásom és határozottan szólt rám:
- Gyerünk már szajha, szopjál.
Ijedten és gyorsan visszabuktam rá. Már kemény farkát teljesen bekaptam és zacskóját markolva mohón szopogattam. Pár percig csak a farka csattogása hallatszott, majd éreztem, hogy a férfi alámnyúl és megmarkolja pucér ugráló melleim. Két kézzel markolászta két mellem, dörzsölte gyúrta őket. Nem csoda, hogy bimbóim megduzzadtak, a férfi rátapadt és markolászta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 02. 7. szombat 08:08
"Jó"kis férj.
#7 A57L 2013. 07. 13. szombat 04:56
Jó írás.
#6 sikamika 2012. 07. 8. vasárnap 17:53
nagyon jo!!elolvasnám a folytatást is smile
#5 shyguy 2008. 10. 9. csütörtök 15:11
kirááály
#4 tiborg 2008. 10. 8. szerda 07:33
Vera baratom, Te A fellegekben elsz!!!es sanditom,hogy te egy pasi vagy aki nem lett szoptatva baba koraban!!
azert van cicimaniad !!
#3 shyguy 2008. 08. 26. kedd 10:57
szuper!
#2 Novák János 2007. 07. 12. csütörtök 07:41
Ezzel én is pontosan így vagyok, nagyon izgat , ha a nejem látom mással kefélni , jól megtudom ilyenkor baszni , ma már Ő is szereti. Nincs jobb , mint a mástól teleélvezett pináját baszni.
#1 Törté-Net 2007. 07. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?