A+ A-

A feleségem igaz története 1. rész

Helló. A következőkben egy történetet szeretnék elmesélni. Amit írok, az mind igaz.
... így kezdőtött első történetem. Most pedig folytatom. Kicsit aggódom, hogy nem sikerül majd visszaadni elég élethűen. De igyekszem.
Az autós "kalandunk" után egyre érdekesebb lett az életünk, főleg ami az éjszakákat érinti. A feleségemmel rácsodálkoztunk egymásra a történtek után. Én furcsállottam az őszinteségét és a kéjvágyát, ő meg az én őszinteségemet és azon vágyamat, hogy más férfivel tudhassam. Tízből kilencszer ha összebújtunk, mocskosságokat sugdostunk egymás fülébe. Ő leginkább arról mesélt, hogy mennyire szeretné megkeféltetni magát a múltkori autós közös ismerősünkkel, én meg csak helyeseltem, lihegtem a fülébe, s amikor élvezettől eltorzult arccal de egészen komolyan azt mondta, hogy - Jancsikám... holnap baszni fogok vele - menthetetlenül elélveztem.
És minden éjjel után eljött a "holnap", de nem csináltak semmit. Pedig egyszer egy randit is összehoztam nekik, szándékosan távol maradtam, de a pasi nem akarta a dolgot. Rejtély, hogy miért. Meg is sértődött rá a feleségem, így szépen abbamaradt minden, szeretkezéseink megritkultak (ismét) és lassan visszatértünk a házasélet nyögveakarós kerékvágásába.
Kb. fél évtelt el, a nyár javában tombolt. A téli emlékek elhalványultak, nem is beszéltünk a dologról. Kissé mintha nehezteltünk volna is egymásra, könnyen bepöccentünk minden apróságért. Itt az idő kikapcsolódni - gondoltuk, és elmantünk nyaralni egy hétre.
... és Brassó, hegyek, kemping... két nap telt el a kibérelt kis faházban. Harmadik nap este megismerkedtünk a szomszédainkkal egy közös tábortüzezés - akcióban. Férj, feleség és egy 14 - 15 éves kissrác. Szalonnát sütöttünk a parázson, kicsi sör, kicsi bor, és máris megvolt a jó hangulat. Tetszett nekem a szomszéd asszonya, amolyan dúskeblű, de kissé butuska, tipikusan polgári feleség. A férje semmilyen nem volt, visszagondolva nem is igazán tudom felidézni magam előtt. Amúgy is túlságosan lefoglalt, hogy időnként burkoltan udvarolgassak a feleségének, s a sötétben néha meztelen karjához érjek a könyökömmel. Engedte, nem tudom, szándékosan - e vagy pedig észre sem vette mesterkedéseimet. Annyira lekötött a nő, hogy elég későre járt már, amikor felfigyeltem a feleségemre.
A gyereket abajgatta!!! Úgy tett, mint aki feltörő anyai ösztöneinek engedve foglalkozik a sráccal, mesél neki az iskola s a tanulás fontosságáról, de amikor láttam, ahogyan néha "barátilag" megveregeti a vállát, rögtön tudtam: itt többről van szó. A srác nem volt valami nagyon feljett, inkább átlagos. Okos sem volt különösebben, szép sem, de talán pontosan ez a középszerűsége bátorította fel a feleségemet, hogy magához édesgesse a kölyket. S már a lefekvés ideje közelgett, amikor Marika (a nejem) viccelődve így szólt a szomszédainkhoz:
- Tentebeba mindenkinek, pisikálni lefeküdni, mert már késő van. - a gyerekre kacsintott, és folytatta - a fiatalúrnak aludnia kell, ugye?
- Abbiza Gyuri, lefekvés - szólt rá az apja is - de mi még megiszunk egy sört. - mondta, és kinyitott nekem egy dobozost. El kellett vegyem a karom a szőke szexistennő karjától (már itt tartottam, az alkohol s a sunyi játék miatt kezdtem odalenni érte, eltúlozván a valóságot), s mintha olyannyira örültem volna a sörnek, bambán vigyorogtam a pasasra.
A szőkeség közben felállt, nyújtózkosott, hogy majd kiesett a szemem és pakolgatni kezdte az vacsora maradványait.
- Hazavisszük a kutyának, - mondta. Amígy szedelőzködött, a feleségem a Gyurival volt elfoglalva.
-... ha gondolod, megmutatom neked. Meglátod, sokkal erősebb leszel tőle.
- Miről van szó? - próbáltam belekapcsolódni a beszélgetésbe.
- Az, hogy Gyurikának - nofene, gondoltam magamban, már GyuriKA - meg kellene tanítsk néhány jógagyakorlatot. Jót fog tenni neki - folytatta.
- De nem ma este, ugye? - kérdezett rá a szőke feleség, de a férje belehorkant:
- Hát miért ne ma este?
Lustán megvakarta a pocakját, böffentett egyet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 05. 10. szombat 07:29
Gyenge az írás.
#10 papi 2013. 08. 14. szerda 09:53
Kicsit gusztustalan akár igaz, akár nem.
#9 sanyi 54 2008. 04. 5. szombat 14:20
Bizony elég gyenge
#8 gazsi 2008. 03. 8. szombat 21:55
ez még egy történetnek is nagyon gyenge. ami nem megy ne erőtesd.
#7 ssb2cexk 2008. 03. 8. szombat 16:42
hagyd hogy lássam
#6 ssb2cexk 2008. 03. 8. szombat 12:46
nem rossz
#5 ssb2cexk 2008. 03. 8. szombat 12:45
nem rossz
#4 snorrr 2008. 03. 7. péntek 14:36
tetszik:)
#3 kamuk 2007. 04. 3. kedd 14:08
igen, lehetne hosszabb a történet nagyon jó! remélem több részletet kapunk a következő kaland jeleneteiből
#2 imi 2007. 04. 3. kedd 13:31
Elégrövid, de biztosan folytatni fogod.
#1 Törté-Net 2007. 04. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?