Az a csodálatos nyár 4. rész

Szavazás átlaga: 8.59 pont (73 szavazat)
Megjelenés: 2023. február 2.
Hossz: 14 018 karakter
Elolvasva: 1 904 alkalommal
Tudtam, hogy Barbi haragszik rám. Ezért másnap amikor anyukája elment dolgozni átmentem hozzá. Még ágyban volt, és magára húzta a takarót.
– Menj innen, látni sem bírlak! – kiabálta a takaró alól. – Nem érhetsz hozzám azokkal a kezekkel amivel anyát taperoltad tegnap.
– A nyelvemmel sem érhetek hozzád?
Na ezen elgondolkodott, aztán duzzogva félrehajtotta a takarót. Természetesen meztelen volt, biztos voltam benne, hogy már várt. Megcsodáltam a nyurga testet, és az aranyszínű selymes punciszőrt. A lábai közé hasaltam, végig csókoltam a combjai belső felén a bársonyos bőrt. Arcomat a punciszőrbe temettem, beszívtam az illatát.
Végig nyaltam a puniját, majd a nyelvemmel szétválasztottam a szeméremajkait. Egy darabig nyalogattam így, majd ameddig csak tudtam, benyomtam a hüvelybe, beleremegett, és felnyögött. Elkezdtem dugni a nyelvemmel, közben a kezemmel a fenekét simogattam. Egyre mélyebben hatoltam a nyílásba, a másik kezemmel a kis mellbimbókat izgattam. Elfúló nyögésekkel, vonagló testtel élvezte a kényeztetést és követelte a folytatást. Feljebb haladva az ujjammal félrehúztam a csiklót takaró redőket, szabaddá téve a már duzzadt elbűvölő gyöngyszemet. Finoman megnyaltam, majd a számba vettem, és megszívtam. Miközben a csiklóját a számmal kényeztettem a középső ujjamat bedugtam a résébe. Befelé haladva feltérképeztem a zegét-zugát, majd lassan húzogattam ki-be az ujjamat. Egyre hangosabb lett, nagyokat nyögött, és mozgatni kezdte a csípőjét. Aztán felkiáltott, hüvelye ritmikusan összerándult, teste ívben megfeszült, vinnyogva öntözte meg a kezem, és az arcom a nedveivel. Majd hirtelen elernyedve, lihegve, elcsendesedett. Ujjam még mindig a csöpögő punciba nyomtam, majd lassan ismét mozgatni kezdtem, Visszatértem az izzó csiklóhoz, a számba vettem, és finoman szopogatni kezdtem. Meglepetten felnyögött, most már kígyóként vonaglott a kis bakfis teste. Az orgazmus több hullámban söpört át rajta. Sikoltozott, és megint bőségesen megöntözte az arcom. A hasát végig csókolva feljebb csúsztam, megszopogattam a keményen meredező bimbókat. Aztán a combjai közé térdeltem, erektáló fütykösöm a tocsogó puncihoz dörgöltem. Lábait a vállamra tettem, és egy határozott mozdulattal behatoltam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.59 pont (73 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2023. február 5. 17:38
#7
Amennyiben lehetséges szeretném tovább olvasni.
Egybeolvasva egyre jobban tetszik.
1
j
joe013
2023. február 3. 17:24
#6
Egész jó elfogadható történetek voltak.Csak a fordításra és a helyesírásra kellene figyelned...
1
veteran
2023. február 3. 02:41
#5
Lassan alakul egy hármas.
1
cscsu50
2023. február 2. 18:44
#4
Egyre jobban körvonalazódik egy hármas lehetősége.
1
a
angel234
2023. február 2. 03:59
#2
Érdekes történet.
1
T
Törté-Net
2023. február 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1