A+ A-

A szauna

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Jó egy éve esett meg velünk a következő történet, melynek színhelyét nem szeretném megírni, túl nagy botrány lenne belőle. Remélem nem is, ismer rá senki, ha pedig mégis ilyen történeteket olvas, hát magára vesse az első követ, ne ránk. Azért a neveket természetesen megváltoztattam.
Szeptemberben egyenesen a főiskoláról kerültünk a falu általános iskolájába. Sári tanítónő, én testnevelést tanítok, Barbinak hívnak. A falu eldugott kis porfészek, naponta négy busz, kettő reggel, kettő este, a vasút már több kilométeres kirándulás. Az emberek fele ingázik és van munkája, a másik fele itthon marad, mert nincs munkája.
Kultúra a kocsma, a szomszéd falu diszkója, és büszkeségünk, az iskola pályázati pénzből épült vadonatúj tornaterme, amelyhez testnevelő is járt: én. Feladatom a gyerekek okítása mellett, a falu sportéletét "a korszerű követelményeknek megfelelően" szervezni. Így aztán havonta végigélvezem az öregfiúk focimeccseit, meg az utána következő sörmeccseket, és aerobic - ot szervezek a nőknek. Utóbbi nem túl sikeres, mert az aerobic a felesleges kilók leadásának nagyon fáradtságos módja. Néhány társadalmilag és testileg egyaránt súlyos hölgy elintézte, hogy az egyik szertárhelységből szaunát alakítsanak ki, hátha így könnyebb, de ezt sem látogatják gyakran. A gyerekek között népszerű a konditerem, ki - ki ízlése szerint Schwarzeneggerré vagy Van Damme - vá akar válni. Egyelőre inkább Bruce Lee - re hasonlítanak, persze csak kilókban.
A tanítványokkal amúgy semmi baj, egyszerű falusi gyerekek, akik nyolcadik után bekerülnek valamelyik közeli kollégiumba, s onnantól csak hétvégenként látogatnak haza. A 9 - 10. Évfolyam már rázósabb társaság, kétszer - háromszor bukott anyányi lányok, akiket csak a gyerekszülés ment meg az iskolától, és kondizó, testépítő fiúk, akik az ész osztásánál valószínűleg egyszer sem álltak sorba, de nem hagyják ott az iskolát, itt legalább meleg van.
Sajnos, a kollégákról sem tudok sok jót mondani, megfáradt nők, és két szál férfi. Egy túlsúlyos fokhagymafaló, öt évvel a nyugdíj előtt, a másik meg az igazgató, őt házisárkánya miatt ajánlatos elkerülni.
Jó lenne innen menekülni, csak nem sok esély van rá. Barátnőmmel még a főiskoláról ismerjük egymást. Együtt pályáztunk, együtt kezdtünk dolgozni, és azóta is együtt lógunk mindenütt, mert amúgy nincs kivel. Egyikünk sem egy bányarém, de annyira nem voltunk rámenősek, hogy még a főiskolán férjet fogjunk magunknak. Itt meg...? No jó, elég a sírásból!
Szóval tavaly történt. Már késő este volt, csak ketten élveztük a szauna forró gőzét, s épp elég lett belőle, az előtér két gyúrópadján pihegtünk.
- Barbi, hogy van az, hogy te tél végén is ilyen barna vagy?
- Tudod, hogy ha lehet, odakint tartom az órákat, meg a bőröm is barna. Csak nehogy lecigányozz, mert még elterjed a faluban. - nevettem.
- Jó neked, én a szoláriumban is jó esetben csak vörös leszek, rosszabb esetben hólyagos. - vetette el kezét - lábát élvezettel a padon.
- Felvehetnél valamit. - igazítottam meg a tornateremre néző ablak függönyét.
- A múltkor is elkaptam a srácokat. Leselkedtek a disznók, és az előbb még gyúrt két Schwarzenegger - jelölt a kondiban.
- Csak nem? Kukkolnak? - nyújtózott egyet Sári, nem zavartatva magát.
- Amíg le nem pofozom őket.
- Miért? Akadnak köztük egész jó formájúak.
- Gyerekek.
- 16 - 17 évesek, belekalkulálva a bukásaikat.
- És te hány éves vagy?
- Még nem felejtettem el számolni. - mosolygott rám Sári.
- De a dolog annál izgalmasabb. Igazán megérnek egy tréfát.
- Szégyelld magad!
- Nem szégyellem! Tudod, az utóbbi hónapokban már naponta kétszer - háromszor magamhoz nyúlok. Először reggel az ágyban, aztán alig bírom kivárni, hogy hazaérjek, végül este szépen, nyugodtan. Te hogy bírod ki, hogy ebben a faluban nincs egyetlen jóformájú fasz sem?
- Nehezen, de mit akarsz 16 éves kölykök tíz centis kukijával?
- Hát az tényleg nem lenne elég. - ráncolta a homlokát Sári.
- Talán fel kéne állítani nekik, hátha úgy már méretes. - vigyorogtam.
- Végül is, egészséges falusi gyerekek, van olyan fiú, aki már 12 - 13 éves korában is elsül. - mondta.
- Hát persze, álmában.
Mindenesetre nagyon jót dumáltunk, és eszünkbe sem jutott felvenni valamit. Nem zavartattuk magunkat a függöny és az ablak között maradt réstől. Odakinn közben teljesen besötétedett, engem pedig már a puszta esélylatolgatás is felizgatott.
Egyszer csak Sári ujját az ajkára téve csendre intett, szemével az ablak felé bökött, és szembefordulva simogatni kezdte magát a lába között. Megdermedtem, nem hallottam semmit, de éreztem, tényleg áll valaki az üveges ajtó mögött. Azt láttam, hogy a kondi terem már sötét. Feri és Dani vagy hazamentek, vagy valóban kukkolnak. Tudtam, ha tényleg áll valaki az ajtónál, engem nem láthat, de Sári szőrös punciját tökéletesen. Óvatosan osontam az ajtóhoz, kivágtam - ott voltak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (222 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 gyagya15 2015. 05. 30. szombat 20:42
elmegy
#5 papi 2013. 10. 8. kedd 08:27
Egész jó.
#4 A57L 2013. 09. 20. péntek 04:13
Nem rossz.
#3 Andreas 2008. 11. 24. hétfő 18:33
Hát akkor nem a valóságközelisége miatt izgató, de legalább izgató! Tetszett.
#2 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 19:19
Jó alapötlet, igen jó stílus, emberismeret. De ha olyan történeteket szeret az ember ami pont a valóságközelisége miatt izgató, akkor ez nem az.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?