A+ A-

Gyönyörteli örökség 9. rész

Reggel Imre arra ébredt, hogy Marika nincs mellette. Sejtette, hogy mi ért tűnt el. Rátört a honvágy. Ilyenkor mindig elvonul, és mikor kiélte magát az otthon felelevenítésében, csak akkor volt érdemes hozzászólni. Ha előbb megzavarták, nyűgös volt egész nap..
Imre felkelt, belebújt egy köntösbe, ami a zuhanyzó ajtaján lógott kívülről, és töltött egy-egy kupica pálinkát, aztán felment Aliz néni hálószobájába. Jól sejtette, a felesége a szoba teraszán állt, és nézte a futkározó lovakat a kifutóban. Imre kilépett a teraszajtón, és leült a reggelizőasztalhoz. Marika pár pillanat múlva nagyot sóhajtott, és megfordult.
- Tudod, hogy most már otthon is honvágyam lesz, ide - nevetett, és Imre elbűvölve nézte, ahogy a reggeli nap bearanyozza a haját.
- Gyönyörű itt, az biztos. De, ne feledd el, hogy akkor jövünk, amikor akarunk. Gyere, igyál egy kis pálinkát - nyújtotta felé a poharat Imre. Az asszony mosolyogva fogadta le, és koccintotta oda a férfiéhez a poharát. Ittak, aztán bementek a szobába.
- Mekkora fotel - nézett az egyik sarokban álló monstrumra az asszony.
- Ebben még beönteni is lehet - nevetett Imre, és az asszony háta mögé lépve, előre nyúlva megfogta a melleit.
- Csak nem akarod kipróbálni? - incselkedett az asszony.
- Nem, majd kihagyjuk - nevetett a férfi, és keze az asszony köntöse alá csúszott.
- De. itt nincs beöntős cucc - tettette a nyafogást Marika.
- Ahogy én Aliz nénikédet ismertem, rövid kutatás után találunk valami alkalmas eszközt - mondta Imre, és az ágy mellett álló éjjeliszekrényhez lépett, de nem talált semmit benne. Aztán a ruhásszekrénybe kukkantott be, de még egy incifinci körtefecskendőt sem talált.
- Úgy látszik, a medencéhez van minden eszköz letelepítve - vágott csalódott képet az asszony, aki már ledobta magáról a köntöst, és feltérdelt a fotelba. Már nem akart felkelni, így a fotel körül szemlélődött. A monstrum mellett a falon négy elefántcsontnak kinéző figura volt. Úgy néztek ki, mint a templomok vízköpői, csak hegyes formák nélkül, mind tátott szájjal.
- Azt hiszem, megtaláltam az újabb kéjforrásunkat - mondta izgatottan az asszony. Imre is odalépett, és óvatosan meghúzta az egyik figurát, az azonnal engedett. Ahogy gondolták, hosszú cső bújt elő a falból. Rajta felirat mézes tej. A másikat az asszony húzta ki, azon az állt, hogy pezsgőtablettás víz.
- Ez érdekes lehet - lelkesedett az asszony.
- Akkor először ezt próbáljuk ki - mondta Imre. - Ne is nézzük meg a többit, majd legyen később meglepetés.
Marika beharapta az ajkát, és izgatottan nézte a kezében lévő kis fejet. Egy négert ábrázolt, szája nyitva nyelve mohón kilógatva.
- Ülj le kényelmesen - mondta Imre. Marika pedig leült, úgy, hogy félig feküdt, lábait széttárva a fotel karfájára tette. Imre, kezében a beöntővel a kitárt ölhöz hajolt, és belenyalintott.
- Hm - volt a válasz.
- Emeld fel kicsit a popsidat, bekrémezem - mondta a férfi, és a fotel feletti polcon lévő zselével bekente a remegő kis popsit, aztán a néger fejecskét óvatosan bevezette. Marika szokás szerint kéjesen felnyögött. A férfi azzal, hogy teljesen kihúzta a falból a csövet, ütközésig, megindította a folyadék áramlását, aztán ráhajolt kedvese nagyajkaira, és megkereste a húgycsőnyílását, és nyalni kezdte. Az asszony hamarosan nyögdécselni kezdett. Belsejében a pezsgőtablettás víz kellemesen bizsergett, szemét becsukta, és átadta magát az aznapi első élvezetének.
Mikor Imre érezte, hogy kedvesén az orgazmus átcsap, felállt, és Beléhatolt, majd hatalmas iramban juttatta el a végső mennyországba az asszonyt. A három liter pezsgő víz szaladt az asszonyba, aki az aktus után csak pihegni tudott. Imre ismét elé térdelt, és kigömbölyödött hasára fektetve arcát, csendesen élvezte kedvese kielégültségét.
- Most, Te jössz. Ezt neked is érezned kell - mondta az asszony.
- Jó, de előbb ezt az anállufit felfújom benned. Azt akarom, hogy még élvezd a pezsgést - mondta Imre, és Marika lábait magasra emelve, kihúzta a négerfejet, és helyére tolta a felfújható anállufit, majd óvatosan felpumpálta.
Marika felállt, és Imre is befeküdt a fotelba. Az asszony kéjesen krémezte be az elétárulkozó popsit, majd a négerfej most Imre popsijába csúszott. Imre beleremegett a gyönyörbe. A fej úgy volt kiképezve, hogy prosztatáját finoman végigmasszírozta. Marika ismét ütközésig húzta a csövet, amitől a cső végén lévő számláló ismét lenullázódott, és elindult a folyadék.
Imre is hamarosan megérezte a pezsgést a testében, és nagyon élvezte, ahogy Marika kézbe fogja éledező férfiasságát, aztán megnyalintja a makkot, majd elnyeli. Aztán két keze felsiklott a férfi mellkasán, és beletúrt a mellszőrzetébe. Közbe mohón szopni kezdett, majd mikor megérezte a férfi elő váladékát, lábait szétvetve beleereszkedett a kemény hímtagba, és előre-hátra himbálózva mozogni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.81 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Rinaldo 2014. 04. 18. péntek 11:18
Gyenge
#5 rockycellar 2014. 04. 3. csütörtök 19:16
Nem olyan jó
#4 zsuzsika 2014. 04. 3. csütörtök 09:34
Nem tetszett egy része sem.
#3 A57L 2014. 04. 3. csütörtök 06:42
Jó ez a sorozat.
#2 papi 2014. 04. 3. csütörtök 05:09
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 04. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?