A+ A-

Gyönyörteli örökség 6. rész

Reggel sokáig aludtak. Imre ébredt fel tíz óra felé arra, hogy már nagyon éhes. Felkelt, és a tálalóból elővette a kávét, ami még langyos volt. Hallotta, hogy fent tányérokkal kezdenek csörömpölni, így gondolta, hogy csak most készítik a reggelit nekik. Valóban, pár perc múlva elindul az étellift, és friss tojásrántotta illata töltötte be a barlangot. Imre pálinkát töltött, és a langyos kávéval és a két kupicával ébresztette Marikát.
Az asszony nagyot nyújtózott, és elvette a pálinkát. Koccintottak, majd megitták.
- Hiányzik a társasági élet - mondta Marika, és beleivott a kávéba.
- Kérésed parancs- nevetett Imre, - a tálca mellett találtam - nyújtott oda egy papírlapot az asszonynak. Marika szétnyitotta. Egy meghívó volt a Németh családhoz délutánra, sütögetős partira.
- Remélem, nem szex parti lesz - nevetett Marika.
- Szerintem, nem, de ha az is lesz, nem hagylak ki most - nyelte le az utolsó falat rántottát Imre.
- Én sem Téged - nyúlt át az asszony és megsimogatta a férfi arcát. Az megfogta kedvese kezét, és belecsókolt a tenyerébe.
- Mit teszünk addig? - Kérdezte a férfi.
- Még nem is úsztunk versenyt a medencében - mondta az asszony, és kiugrott az ágyból. Imre utána és már ugrottak is a vízbe.
- Aki nyer, az mondja meg, hogy melyik szerkentyűvel akar beöntést -kiáltott Imre, és már szelte is át a medencét. Marika nehezen érte utol, de bevetette a titkos fegyverét, és megcsiklandozta a férfit, aki nevetve maradt vissza.
- Csalás, csalás! - kiabálta, és ismét az asszony után vetette magát. Szinte egyszerre értek a célba, a medence másik falához.
- Döntetlen - kötötte ki Marika.
- Igen az, akkor most mi legyen?
- Az utolsó kütyüt még nem próbáltuk ki.
- Én megnézem, finom együtt beöntő. Egy tartály, két cső. Mindkettő masszírozós, rezgős.
- Mi jön belőle?
- Jázmin tea. Olvastam, nagyon finom, nyugtató hatású.
- De én felizgulni akarok - nevetett Marika.
- Arról én gondoskodom majd - mondta a férfi, és a víz alatt átölelte az asszonyt, aki egyből a dereka köré fonta a lábát.
- Akkor most cipelhetlek - vonta még közelebb az asszonyt a férfi, merevedő pénisze nekifeszült az asszony hasának. A nő feljebb emelte a csípőjét, hogy a férfi belé tudjon hatolni, de az csak nevetett.
- Te kis mohó, várj még - és átgázolt vele a medence abba a végébe, ahol a következő beöntés várta őket. - Nem állsz le? - kérdezte, de az asszony csak a fejét rázta, így végül a férfi a nő feneke alá nyúlt, beigazította követelőző szerszámát, és magára engedte a nedves kis puncit. Marika nagyot nyögött.
- Most kérem a beöntésemet is - mondta az asszony, nyafogást tettetve. A férfi végigsimított a hátán, és kinyúlt az egyik csőért. A vége már krémes volt, így az asszony lyukacskáját kitapogatva feltolta. Péniszén érezte, ahogy csúszik az asszonyba.
- Most Te is nekem - kérte az asszonyt, és óvatosan, nehogy rövid legyen a cső megfordult. Az asszony is kitapogatta férje lyukát és betolta a csövet, aztán megindították a két kis csapocskát. Imre a lépcsőhöz lépett, így Marika a lépcsőre helyezve talpait mozogni tudott. Lassan kezdte, közben arcát kedvese vállára rakta. Folyt beléjük a tea, és közben valami hihetetlen nyugalommal kevert izgatottság fogta el őket. Hosszan, elnyújtva szeretkeztek. Imre az asszony hátát, fenekét simogatta, Marika pedig élvezve a mozdulatokat, férje vállát csókolgatta, harapdálta finoman.
Aztán csak elöntötte őket a forróság, és szenvedélyük felkorbácsolódott. Marika gyorsított az ütemen. Egyre szaporábban véve a levegőt, aztán sikongva élvezni kezdett. Imre sem sokáig bírta, és magára rántva az asszonyt, beleélvezett. A tea ekkorra folyt beléjük teljesen, ők pedig csak álltak egymást átölelve az öntudat mezsgyéjén.
Lassan, álmosan jött el a délután. Marika legszívesebben otthon maradt volna, de már visszaüzentek, hogy elfogadják a meghívást. Imre könnyű, nyári öltönyt vett, Marika pedig kék koktélruhát. Tom már várta őket a kocsiban, most rajta is öltöny volt.
- Magam is hivatalos vagyok - vigyorgott, miközben beindította a motort. - Ne féljenek, nem iszom ész nélkül, és a rendőrfőnök is ott lesz.
Marika jóízűt nevetett, Imre pedig azt mondta:
- Legfeljebb ott alszunk mind a négyen.
- Négyen? - nézett vissza Tom, és majdnem nekiment a kijárónak.
- Na ja, a rendőrfőnökkel, - nevetett Imre is - de figyeljen inkább előre, mert józanul is széttöri a kaput.
Tom egészen megváltozott. Végigbeszélte az utat, és nagyon jó kedve volt. Marika elhatározta, hogy megkérdi majd pár pohár után tőle, hogy ő volt - e Aliz néni szeretője. A kocsi végiggördült a városkán, aztán a déli földeken, majd egy hasonló birtokra kanyarodott be, mint az övéké, csak látszott, hogy sokkal kisebb a ház, már messziről is. A ház melletti kis parkolóban már két kocsi is állt. Marikáék elé maga a házigazda sietett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 secret69 2013. 12. 1. vasárnap 16:18
egész jó!
#4 Rinaldo 2013. 10. 29. kedd 07:34
Jó.
#3 papi 2013. 10. 29. kedd 07:31
Tetszik
#2 A57L 2013. 10. 29. kedd 04:44
Egész jó.
#1 Törté-Net 2013. 10. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?