A+ A-

Vejemmel

A történet pár éve kezdődött és azóta is titkon tartom mindenki előtt. Most is csak néhány részletet változtatok meg és csak azért, hogy a környezetem ne ismerjen rám.
Akkor 37 éves voltam és a vénasszonyok nyarát írtunk. A férjem egy közel a lányával egyidős hölgy miatt hagyott el szinte a lánya esküvője után azonnal, 3 hónappal a történtek előtt. Persze ezt mi már megbeszéltük vele előre és nem ért váratlanul, de a tisztesség meg volt benne, hogy az esküvőn, mint örömszülők közösen vettünk részt. Én is, mint a lányom érettségi után azonnal férjhez mentem, de nekem kellett, hisz már 3 hónapos terhes voltam. Ez a csúfság a lányommal nem esett meg, de a férje ki 8 évvel idősebb nála, már egy éve vele élt a külön bejáratú padlásrészünkön, ezért fölösleges lett volna várni a násszal.
Én akkor a saját varrodámat vezettem és így kötetlen munkaidőm volt. A lányom már kezdte az egyetemet és szinte reggeltől estig távol volt. A vejem pedig kamionsofőr volt a saját kamionunkon, így a megvarrott ruhák terítését és az anyagbeszerzést is családon belül tudtuk megoldani.
A férjem mindent hátrahagyva ment el, így a pest széli ingatlanunk felét is a lányunkra íratta, a szomszéd telken lévő varrodánkat pedig kivásároltam tőle. Nekem ez azért kedvezett, mert szinte minden időmet a munkámra tudtam fordítani és nem a magányomon keseregtem és sajnáltam magamat. A gyerekek - igaz a vejem csak 11 évvel fiatalabb és keresztnevünkön tegeződve, szinte baráti kapcsolatban voltunk, vagyunk, de akkor is a vejem, ezért ha róluk beszélek így nevezem meg őket- is örültek, hisz tulajdonuk lett a lakás fele és a megszállottságom a munkával kapcsolatban is ahhoz segítette őket, hogy szinte hajnaltól estig ha otthon voltak az egész házat birtokolhatták.
Számomra a szex ebben az időszakban egy tudat alatt elnyomott rossz volt és az életem is úgy próbáltam irányítani, hogy ez a vágyam elnyomódjon. Persze amit a szervezet megszokott, hogy heti 2-3 orgazmusom volt a férjemmel - sok nő azt sem tudja mi az, de szerencsémre én, ha nem is a szexuális életem kezdettől fogva át tudtam élni azt a csodálatos érzést, mit a kielégülés alatt érez egy nő-így nehéz volt kordában tartani a vágyakat, de végkimerültségig dolgoztam, így siker koronázta az önmegtartóztatásomat. Sajnos a hétvégi magányos esték csábítások voltak és ilyenkor maszturbálással csillapítottam magamat. Tudtam magamról, hogy mivel csiklóról elégülök ki akár egy karfán dörzsölődve is elérem az orgazmust, így kézzel tudtam magamon segíteni.
Azon az ominózus szeptember végi pénteki napon is az irodámban voltam és zártam az elmúlt hónapot és előkalkulációkat készítettem az októberre. Az irodám mellett volt az étkezde és már jóval ebédidő után voltunk mikor a nyitott ablakokon keresztül a tanuló lányok vihogására lettem figyelmes. A munka mellett is eljutott a tudatomig, hogy sikamlós, erotikus beszélgetés, élménybeszámoló folyik a szomszédban. Egyre inkább arra kalandozott a figyelmem, majd kibújt belőlem a nő és közelebb lopózva hallgatózni kezdtem. Az egyik lány pont a szeretkezésüket részletezte elég precízen és kezdett feltörni bennem a múlt emléke, kezdtem az élménybeszámolóba élni magam. Már éreztem, nedvesedik a bugyim az izgalomtól mikor is egy elég csúnyácska lány kiről én sem tudtam volna elképzelni, hogy fiúja lehet kezdett beszélni. Nyíltan közölte is, hogy sajnos 17 évesen még nem volt fiúja, de már nem szűz. A többi lány hitetlenkedett, mire a lány elkezdte elmesélni, hogy hogyan is vesztette el a szüzességét és a mai napig is hogyan elégíti ki magát. Az elmondottak nagyon megragadtak, leleményesnek is találtam, bele is képzeltem magam a szituba, mitől addigra annyira felizgultam, hogy nem bírtam magammal és tudtam ezt most én is ki akarom és ki is fogom próbálni. Szóltam a művezetőmnek, hogy elmegyek, mobil telefonom kikapcsolom, csak hétfőn találkozunk, de a rendésszel még fogok beszélni. Tudtam a lányom könyvtárba megy mivel Zsolt a férje is csak sokára ér haza, hisz anyagért a Zalaegerszegi varrodába ment és ilyenkor vacsora előtt nem ér vissza. Bezártam az ajtót és haza rohantam. Az elbeszélés, de inkább már a fantáziám alapján kezdtem a kicsit perverz örömszerzéshez kezdeni. A lényeg az volt, hogy az étkezdei barokk székemet felfordítottam így a lábai szinte negyvenöt fokos szögben meredeztek a másik szék felé és a legalsó lába pont a másik szék ülőkéjének a magasságáig ért. Még a házasságomból maradt gumit előkerestem - spirállal védekeztem és félve még így is a nemkívánatos terhességtől, peteérésemkor csak óvszerrel voltam hajlandó szeretkezni- és megfelelő magasságú lábra húztam. Ledobáltam magamról a ruháimat és meztelenül elhelyezkedtem a hagyományos módon álló széken fél fenékkel és a másik szék lábára kezdtem a puncimat rácsúsztatni. Már szinte folytam az izgalomtól és nem kellett semmilyen síkosító ezért a vastagodó lábra kezdtem magam préselni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.36 pont (190 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 A57L 2013. 08. 31. szombat 04:00
Nagyon jó.
#15 Bikmakkocska 2013. 01. 4. péntek 12:39
Elég jó sztori, hol a folytatás? Vagy a megfojtatás?
#14 papika 2012. 09. 13. csütörtök 19:59
Megint el olvastam,megint jó volt.
#13 joozsi 2012. 03. 26. hétfő 05:53
kész átverés. Hol a folytatás?
#12 tiborg 2010. 05. 8. szombat 05:05
Nagyon jo sztori,kar, hogy az igeret csak szep szo !! Kellett volna a folytatas !!
#11 sihupapa 2009. 10. 3. szombat 21:12
sajnos úgy látszik a jó történeteket ritkán
folytatják.
#10 sihupapa 2008. 10. 4. szombat 04:24
nagyon finom és aranyos.köszi
#9 faszimádó negyvenes 2008. 05. 30. péntek 13:08
A nyolc centi valóban ritka, és körméret, nem átmérő. A napokban tapasztaltam egy hasonlót, nagyon jó volt, pont így hatolt be, ahogy leírtad.
#8 Wágner úr 2006. 02. 27. hétfő 13:46
Majdnem kissebségi komplexusom lett!
Az enyém csak alig több mint 4 cm. átmérőjü.
#7 GabF 2004. 11. 9. kedd 21:45
xess, ha tudod folytasd. Szerintem érdemes!
#6 Tamás 2004. 11. 9. kedd 14:30
A kör kerülete egyenlő 2r szorozva pi-vel. Az r asugár, 2r az átmérő tehát 2.86 cm, kilenc centiméteres kerületnél. Ez elég karcsu.
#5 xess 2004. 11. 8. hétfő 14:46
Köszönöm a hozzászólásokat! Jól esnek.:))))) Mivel csak amatőr szinten tudtam leírni ezt a történetet így ezernyi hiba esett bele, mind helyesírási, mind fogalmazásbeli. Ilyen volt az átmérő mi valóságban kerület lenne. Annak örülök, hogy bírálatokat is kapok, hisz abból tanul a magam fajta halandó ember:))))
#4 Szasza 2004. 11. 7. vasárnap 00:20
"Átmérőre volt vagy nyolc-kilenc centi"
Ez igen!!
Miért kell elrontani egy viszonylag jó történetet ekkora hazugsággal!
Elővettem egy egy nyolc centi átmérőjű
poharat, és akárhogyis próbáltam kinyitni a számat, de én, közel sem tudtam kinyitni ekkorára!!!
#3 GabF 2004. 11. 5. péntek 19:03
Szépen megfogalmazott, körülírt és elmondott történet. Ha lesz folytatása nagyon várni fogom!
#2 Chris 2004. 11. 5. péntek 15:01
jó, folytasd!
#1 Törté-Net 2004. 11. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?