A+ A-

Gyönyörteli örökség 7. rész

- Ma mi legyen a program? - kérdezte Imre miközben a kifliét mártogatta a kávéba a reggelinél.
- Szeretnék veled eltölteni egy éjszakát a kisházban a tónál - mondta Marika.
- Jó ötlet - mondta a férfi, ás átnyúlt az asztalon kedvese kezéért.
Gyorsan befejezték a reggelit, aztán úsztak egyet a medencében, majd letörölték egymást, és felmentek felöltözni. A konyhában kedvesen fogadták őket, mint mindig. Hamar megkapták a tarisznyát, de most nem lóra ültek, hanem az egyik terepjárót vitték el magukkal. Rocki beugrott egyből a hátsó ülésre. Tom nevetve ment oda.
- Azt hiszed, hogy Te is mész, - kérdezte, és közben Imrére nézett kíváncsian.
- Naná, hogy jön - mondta Imre - valakinek vigyáznia is kell ránk.
- Estefelé kinézek, ha megengedik, kiviszem neki az ételt, különben éjjel elcsavarog.
- Ha nem fáradtság, akkor várjuk. Főzök majd valamit hálából. Eva csomagolt mindenféle finom alapanyagot.
- Az nagyon jó lesz. A ház háta mögött van egy grillező is. Figyelmükbe ajánlom.
- Köszönjük - mondta Imre, és begyújtotta a motort.
A táj most gyorsan rohant el mellettük. Nem álltak meg sehol, egyenesen a házhoz hajtottak. A kutya boldogan ugrott ki a kocsiból mikor megálltak. Körbefutotta a házat, aztán leült egy nagy, árnyas fa alá. Távolban a kenguruk csendesen legelésztek, az itató körül nem volt egy állat sem.
Imre kinyitotta a házat, és becipelte az ételt, Marika pedig bepakolt a hűtőbe, aztán a kutya táljába vizet engedett, és kitette az árnyékba. Rocki hálásan nézett rá, lassan, mint aki nagyon fáradt felállt, odament a tálhoz, és lefetyelni kezdte a vizet.
Mire az asszony visszament, a férfi már megágyazott, és épp a kamillát töltötte a már az állványon függő tömlőkbe.
- Ezt is elhoztam, mondta Imre és az éjjeliszekrényre tette az irrigátoros körtebeöntőt.
- Én meg neked ezt - vette elő az asszony a prosztatamasszázsos beöntőt.
- Akkor, teszek fel vizet - mondta a férfi és a tűzhely felé fordult, ahol már melegedett a víz, amit előbb tett fel a nő, mikor a kutyának vett vizet. Imre leült az ágyra, és az ölébe vonta az asszonyt. Az kedvese nyaka köré fonta a karját, és remegve várta a csókot, ami nem is váratott magára. Közben Imre az asszony hátát, derekát simogatta, majd benyúlt a könnyű kis pulóver alá. A melltartónélküli keblek azonnal a tenyerébe simultak. Érezte, ahogy az asszony bőre egyre jobban felforrósodik. Nyelvük közben simogatta, becézte a másikét.
- Melyiket kéred előbb? - lihegett a férfi, szinte az asszony szájába.
- Most én akarom adni előbb - dörzsölte a nő az arcát a másikéhoz. - Vetkőzz le kérlek - mondta, és maga kezdte el lehúzni a férfi pulcsiját az meg az övét. Hamar lekerültek a ruhadarabok. Mindegyik után simogatások, csókok nyoma maradt a másikon. Aztán nevetve bedőltek az ágyba. Marika hanyatt lökte kedvesét, és incselkedve kezdte el csókolgatni mellét, majd hasát, végül könnyű csókot lehelt az ágaskodó péniszre, majd kinyúlt a gélért, és bekente vele a két úját. Imre mohó szemmel figyelte az előkészületeket, aztán megérezte, ahogy az asszony feltolja a beöntő irrigátorát, és megérezte magában a szétáramló melegséget. Aztán az asszony átvetette a derekán a lábát, magába igazította férje szerszámát, és lassan mozogni kezdett. A férfi az asszony mellit simogatta, és gyönyörködött annak átszellemült arcán.
- Várj - mondta végül, és ő is felnyúlt a másik csőért. Alaposan besíkosította, miután levette róla a lövetcsövet, és lassan felvezette, miközben egyik kezével elszorította feljebb, hogy még ne induljon meg a víz, aztán elengedte, és az asszonyt is elöntötte a melegség. Aztán a férfi keze lecsúszott kedvese csípőjére, és finoman irányítva az aktust, akkorra jutottak el a csúcsra, mikor a beöntések lefolytak. Boldog kielégüléssel, rogyott rá az asszony. Még kicsit élvezték, hogy a már félig lankadt pénisz még mindig az asszonyban van. Simogatták, becézgették egymást, miközben mindkettőjükben ott áramlott a víz.
Marikának kellett előbb kimennie, Imre még élvezte volna magán kedvese súlyát, de nem tartotta vissza az asszonyt, inkább a kerek popsit fogva ment utána. Leültek a toalettekre, és boldogan nézve egymást élvezték a víz távozását magukból. Aztán megtörölték egymást és visszamentek az ágyba. Imre került most felülre. Csókja ismét szenvedélyes volt. Az asszony mohón fogadta. Imre keze leszaladt a nedves ölhöz, és a csiklót is érintve végig siklott a szeméremajkak között, majd megpihent a popsilyuknál. Tudta, hogy kedvese szereti ezt az eszközt. Kinyúlt hát érte, és a már síkosítóval bekent eszközt az asszony fenekéhez nyomta. Az csillogó szemmel élvezte a történéseket. Az apró barázdák akadály nélkül szaladtak belé. Záróizma remegve tágult és szűkült az eszköz formájához, ezzel hatalmas gyönyört okozva Marikának, kinek már lélegzete el - elakadt. Aztán a férfi ujjai rászorítottak a gumilabdára, és a kamilla kezdett beáramlani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2013. 12. 17. kedd 11:42
Ugyanúgy mint a többi része nekem ez sem nem jött be.
#7 Sierra 2013. 12. 17. kedd 09:51
Hát footlove,ezt a beöntésmániát végképp nem értem! Egyáltalán nem kellemes érzés, és hogy KÖZBEN szeretkezni nem lehet, az egészen biztos. OK,lehet hogy túl maradi vagyok, meg nem elég ügyes. Pedig egyébként ha ez nincs ennyire túlhangsúlyozva nem lett volna rossz maga az írás.
#6 A57L 2013. 12. 17. kedd 08:24
Nem rossz.
#5 Rinaldo 2013. 12. 17. kedd 08:01
Szuper.
#4 gyuri0926 2013. 12. 17. kedd 07:50
Akinek a szerelem legnagyobb jele a beöntés , az kapjon mindennap többször is.
#3 feherfabia 2013. 12. 17. kedd 06:03
Jó!
#2 papi 2013. 12. 17. kedd 05:14
Nagyon jó
#1 Törté-Net 2013. 12. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?