A+ A-

Barbara 1. rész

A nyári szünidő elején kezdődött.
Apával az évzáróról tartottunk kocsival hazafelé, kezemben a bizonyítványomat szorongattam. Kinyitottam és próbáltam elolvasni a leírtakat, ami nem mindig sikerült.
- Ügyes vagy Barbi, látod sikerült befejezned az iskolát - nyúlt át Apa, és megsimogatta a fejem.
Igaz nem volt könnyű, százig el tudok számolni, az összeadás is megy, és szótagolva tudok olvasni is. Ezt az iskolát a hozzám hasonló gyerekeknek találták ki. Jártak ide nálam butább, és nálam kicsivel okosabb gyerekek is. A bizonyítványból egy pecsétes papír csúszott ki, amin a következő állt nagy nyomtatott betűkkel:
„ A gyermek értelmi fogyatékos, továbbtanulása nem ajánlott.”
Hamarosan haza értünk, amíg Apa bejárt a garázsba én bezártam a kaput, mert nálunk mindig zárva kellett lenni kapunak, és ajtónak is. Azért, hogy csúnya idegenek nehogy be tudjanak jönni. Ketten élünk Apával egy nagy családi házban, anya nemrég hagyott itt bennünket. Azt mondták nekem, hogy elvitték az angyalok, és most föntről, az égből figyel minket. Mielőtt az angyalokhoz költözött sokat volt kórházban Apa minden nap meglátogatta, amikor haza jött leült, és halkan sírt. Ilyenkor én odamentem hozzá, átöleltem, és simogattam. Lassan megnyugodott, és abbahagyta a sírás. Pedig nem volt egy síros típus, katonatiszt volt, és most lett nyugdíjas, pedig alig múlt negyven éves.
A napjaink a következő képen teltek, reggel hét-nyolc óra körül keltünk. Megreggeliztünk, amíg Apa kiolvasta az újságját, és megitta a kávéját, én addig leszaladtam a közeli boltba, és megvásároltam mindent, ami fel volt írva. Nagyon élveztem ezeket a vásárlásokat, csak néhány hete mehettem egyedül a boltba, és nagyon büszke voltam magamra. Délelőtt a kertben, vagy az udvaron dolgozgattunk. Hétköznap úgy rendeltük az ebédet egy ételszállító cégtől, hétvégén Apa szokott főzni. Ebéd után elmosogattam, és csendes pihenő volt. A szobáinkba vonultunk, és bár nem volt kötelező aludni, egy órán keresztül csendben kellett lenni. Délután sétálni mentünk, vagy a közeli kisvárosba fagyizni. Este fürdés volt, Apa engedett a kádba vizet, és én boldogan játszottam a vízben a gumijátékaimmal. Apa azt mondta, hogy azért ilyenkor fürdet, mert így nyugodtan meg tudja nézni a híradót. Amikor vége volt a híradónak bejött a fürdőszobába, és megkérdezte, hogy rendesen megmosakodtam. A válasz mindig az volt, hogy igen, de ő soha nem hitt nekem, beszappanozott egy fürdőkesztyűt, és alaposan lecsutakolt. Tudta úgy belefeledkezem a játékba, hogy másra nem gondolok ilyenkor. Kivett a kádból, fürdőlepedőbe bugyolált, ölbe kapott, és a szobámba vitt. Ezek voltak a nap legszebb részei, ilyenkor királylánynak, hercegkisasszonynak hívott. Miközben megtörölt a hasamra puszit adott, ami nagyon csiklandós volt, hangosan sikongatva nevettem. Majd megvacsoráztunk, és egy kicsit még nézhettem a tévét mielőtt lefeküdtem. Bár a koromhoz képest, tizenhat múltam, kicsit fejletlen voltam, mindig szép gyereknek mondtak. Hosszú szőke, hullámos hajam volt, nagy kék szemeim, azt mondták olyan vagyok, mint egy kis angyal. Aztán észrevettem, hogy a ciciim kicsit domborodnak, és a puncimon szőke selymes pihék nőttek. Egyik reggel arra ébredtem, hogy a lábam köze, és az ágyam csupa vér. Nagyon megijedtem, sírva kiabáltam Apának. Ő abszolút nem lepődött meg, megmosdatott, a bugyimra valamit ragasztott, felöltöztetett, és az ölébe ültetett.
- Ettől a vérzéstől nem kell megijedned, ez azt jelenti, hogy mától nő vagy. Minden hónapban meg fog történni, és csak pár napig tart.
Igaza volt Apának pár nap után túl voltam rajt, de valami megváltozott. A melleim érzékenyebbek lettek, és néha a lábaim közt is bizsergést éreztem. Nagyon vártam esténként a fürdést, amikor Apa megmosdatott. Becsuktam a szemem, amikor a melleimet, és a puncimat mosta, nagyon kellemes volt. Apa is észrevette a dolgot, több időt töltött a fürdetéssel, mint máskor, különös gondot fordítva a gömbölyödő melleimre, és a pelyhedző puncimra.
- Úgy látom ezt nagyon élvezi az én kis hercegnőm?
- Igen, nagyon válaszoltam - kiszáradt torokkal.
Fürdőlepedőbe bugyolált, és ölbe vett, de most az ő szobájába vitt, és a nagy dupla ágyra fektetett. Szétnyitotta a törölközőt, és a lábaim közé hasalt, de a szokásos prüszkölés, és puszilgatás helyett egészen más történt. Megnyalta a puncimat, meglepődtem, és beleborzongtam. Majd még többször megnyalta ott, arcát hozzá dörgölte. Nagyon kellemes volt, ahogy apa nyelve a lábaim közt munkálkodott. Majd egy olyan ponthoz ért, amikor azt megnyalta beleremegtem. Felnyögtem, és belemarkoltam a hajába.
- Nem jó kicsim? - nézett fel rám.
- De igen csodálatos - lihegtem
Valóban csodálatos volt, Apa nagyon gyengéden bánt velem, testem izzott, mintha lázas lennék. Aztán hirtelen abbahagyta a nyalás, néhányat nyögött, puncimtól nedves arcát a lepedőbe törölte, és kiviharzott a fürdőszobába. Halottam, hogy letusol, majd törölközővel a derekán visszajött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008
2019. 01. 3. csütörtök 07:59
Tetszett ez és jó... 9p Válaszolok rá!
#9 davee10
2018. 08. 10. péntek 06:02
Egész jó Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 04. 4. szerda 06:22
Egész jó Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 04. 3. kedd 21:39
Meglehetős... Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 04. 3. kedd 13:39
Könnyen tanul, jó jegyet kap. Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 04. 3. kedd 08:45
Nagyon jó történet. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 04. 3. kedd 07:00
Egèsz jòl sikerūlt! Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2018. 04. 3. kedd 04:47
Jó kislány,aranyos. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 04. 3. kedd 03:09
Kedves kis történet,ilyen egy jó kislány. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 04. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!