A+ A-

A tiltott gyönyör

Éjjel volt.
A szemközti paneltömb alattam fekvő ablakait figyeltem a sötétből.
Megérte puccos távcsövet venni, mert akadnak néha akik elfelejtik behúzni a függönyt.
Persze joggal gondolhatják, hogy olyan messziről úgysem láthatja őket senki, de te ne kövesd el ezt a hibát, mert lehet, hogy épp veled szemben lakok.
Apránként följebb haladtam. Időnként újra eltávolodtam kicsit, de többnyire amikor ráközelítettem egy ablakra, ugyanazzal a fókusszal haladtam tovább.
Nagyjából velem egy magasságba érve, a távcsövem jobb perifériájából egy meztelen csajt láttam térdelni az ágyon. Kis fáziskéséssel - mert akkor kezdett sisteregni az éjféli kávém - , leesett, hogy ő a lányom barátnője, a kis 15 éves Fruzsika. Amikor Andi bemutatta, azt hittem valami vastagított melltartót hord és fenékbélést a miniszoknyája alatt, annyival formásabbnak látszott a korabeli kiscsajoknál, ráadásul arcra, magasságra és a hangja alapján legfeljebb 12 - 13 évesnek néznéd, de most a saját szememmel győződtem meg róla, hogy ez a lány tényleg olyan fájdalmasan kívánatos bombázó palánta,amilyennek az öltözéke sejtetni vélte. Miközben teljesen felé irányítottam a távcsövem, beugrott: - De hát a lányom azt mondta, hozzá megy át! - és a következő pillanatban…
A 23 éves lányom ott térdelt vele szemben az ágyon, anyaszült meztelenül, cinkos mosollyal az arcán közeledve az ágaskodó bimbócskái felé. Furcsálltam is, hogy a tenisz klubon kívül mi közös lehet bennük, de most gyorsan jött a felismerés.
- Ezek szerint az anyjától a bájos arcán kívül nem csak a körte melleit és a barack popsiját örökölte, hanem a leszbikus hajlamát is. –villant át rajtam a döbbenet, miközben a figyelmem egyre csak felé terelődött. Amint ajkai Fruzsika tágas udvarú rózsaszín mellbimbóját morzsolgatták, bűnös farkam azonnal az egekbe állt.
A józan eszem folyamatosan tiltakozott, de az az izgalom, ami elfogott, miközben a lányomat nézve kezdtem el kiverni, minden ész érvet megsemmisített.
Tudom erős jó indulattal szólva is beteges, és a mai napig keresem rá a választ, de ezt már sohasem fogom megtudni, hogy ha nem lenne ilyen szexi a lányom, akkor is megkívántam - e volna őt, csak azért, mert ő a legnagyobb tabu, ami létezhet a világon, de ez a kettős tudat félelmetesen felizgatott, hogy a lányom iszonyúan vonzó nő.
Akármennyire is dugtam volna a kis barátnőjét, sokkal jobban beindított, ha Andit figyeltem.
A lábfejét néztem, a formás vádliját és combjait, a fenekét miközben a barátnője rámarkolt, és ahogy a melleik összeértek mialatt egyre szenvedélyesebben csókolóztak, majd újra és újra csak az arcát figyeltem, ahogy élvezi annak a kiscsajnak az ajkait a mellbimbóján és már az orgazmus kerülgetett. Amikor a barátnője hanyatt feküdt az ágyon, Andi pedig fölé hajolt, ráfókuszáltam, hogy csak őt lássam és már nem volt visszaút.
Elélveztem a lányomra.
- Én beteg állat! Jó, egyszer megtörtént, de többet nem gondolok rá így! - próbáltam feldolgozni a történteket.
Ekkor esett le, hogy a kávéfőző már szanaszét égett a gázon.
Akárcsak én a bűntudattól, egy részem viszont mégsem bánta, hogy megtörtént.
- A bűn az lenne, ha közelednél felé! –szólalt meg bennem valaki, hogy igazolja tettét.
No igen! Mit tehet egy apa, aki vonzódik a saját lányához? Ez egy olyan dolog, amit a sírba vittem volna, ha nem derül ki Andiról, hogy van még másvalami is, amit örökölt az anyjától.
Nórát a lányunk születése után egyszer rajtakaptam, amint a bátyján lovagol.
Nem ezért költözött el. Bevallottam neki, hogy én megértem őt, mert annak idején a húgomnak egy szavába került volna és lefekszem vele, de nem volt merszem ezt a tudtára adni. Gondolom, megérted miért. Nóráék esetében sem a bátyja kezdeményezett, hanem ő mászott rá még a 20 - as éveik elején, amikor közös albérletbe költöztek.
Mennyivel egyszerűbb ilyen helyzetekben egy nőnek. Ki az a köcsög, aki nem kezelné diszkréten, ha a nő testvére akarna tőle valamit, vagy az anyja vagy a lánya, még ha nem is kölcsönös a vonzalom. Fordított esetben viszont már kínos lehet. Akár híre is mehet a dolognak, ha nem elég érett az illető nő. Bár nekem lett volna ilyen húgom!
Szóval nem emiatt… Nóra egy nő miatt hagyott el. Engem, a beteges vágyait is megértő férjet. Ha az a nő tudná, hogy még mindig kefél a bátyjával, tuti otthagyná.
Mondjuk ezt persze nem tudhatom, csak alapból ugye azt feltételezem, hogy mások nem olyan betegek, mint én, aztán persze ki tudja. Lehet azóta hármasban csinálják.
Elvégre honnan is tudhatnánk, nem igaz?
Egyébként békében váltunk el Nórával. Én azt is megértem, hogy a nőkhöz jobban vonzódik.
Elmeséltem neki, amit egy korábbi történetemben már megírtam, hogy a következő életemben leszbikus nő szeretnék lenni. Imádom betenni a farkam egy nőnek, és örülök, hogy férfinak születtem, de még életemben nem élveztem akkorát,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (109 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 hayabusa1400 2016. 11. 21. hétfő 20:28
smile
#13 A57L 2016. 05. 14. szombat 06:41
Jó lenne egy folytatás.
#12 cscsu50 2016. 05. 9. hétfő 18:22
Közepes!
#11 genius33 2016. 05. 9. hétfő 17:22
Jóféle ez smile
#10 papi 2016. 05. 7. szombat 07:49
Nem rossz.
#9 Ickx 2016. 05. 6. péntek 22:29
Pfffh, Zsák a foltját. nyes nyes
#8 sunyilo 2016. 05. 6. péntek 19:06
Nem semmi...
#7 vakon53 2016. 05. 6. péntek 14:26
lehetne folytatni a barátnőjét is bevonva.....
#6 listike 2016. 05. 6. péntek 08:29
Nagyon monoton, nem tetszett.
#5 veteran 2016. 05. 6. péntek 08:25
Mehetne tovább a történet.
#4 fiesta14 2016. 05. 6. péntek 07:08
lehetne folytatni a barátnőjét is bevonva.....
#3 feherfabia 2016. 05. 6. péntek 06:15
Közepes!
#2 zoltan611230 2016. 05. 6. péntek 03:24
Elbeszélés..
#1 Törté-Net 2016. 05. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?