A+ A-

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 4. fejezet

Fordítás
Eredeti történet
4. Fejezet, 1. Rész
Eric az ágyán feküdt félálomban ködében lebegve. Eladó sorú lánnyal való szeretkezés látomás tünedezett elő majd ismét el, végül teljesen eltűnt, ahogy felébredt. A hasán fekve találta magát mindkét kezével az alsónadrágjában a kis kemény faszát szorongatta. Több másodpercig tartott, amíg az elmúlt éjjel történtek élénk eseményei világosak lettek a tudatában és mosolyogni kezdett magában, a kezeivel húzogatta a megmerevedett faszán a bőrt és így maszturbált.
Szemeit kinyitva látta a nővérét a szoba túlsó felében az ágyán feküdni, látszólag mély álomban. "Istenem, valóban megtettük az a múlt éjjel, amire gondolok?" - ábrándozott a fiú magában - "Igen, azt hiszem megtettük...
Nagyon be vagyok gerjedve. Úgy látom, hogy Ö még mindig alszik, talán tudnék..."
A kezét kihúzva az alsónadrágjából oldalra fordult óvatosan áthajolt az ágya szélén és lenyúlt egy nagy dobozért, ami kis sportkocsikkal volt tele. Senki sem tudta, hogy ez volt az a tikos hely, ahova a nagybátyja látogatási alatt kapott képeket és magazinokat rejtette. Egy autókkal teli kisseb doboz feküdt az újságok tetején hatásosan eltakarva és elrejtve azokat az anyja és nővére elől.
A dobozt félig kihúzva az ágya alól levette a tetejét és az autókat félretolva kivett egy magazint a kupacból, majd elrendezve az autókat visszatolta az ágy alá a dobozt. Lopva újra a nővérére pillantott, hogy alszik - e még. Egyáltalán nem mozdult és a fiú biztos volt, hogy nem láthatja, mit csinál.
Eric a fal felé fordult, háttal a nővérének és mohón kinyitotta a magazint. Egy új volt, amit Ted nagybácsi a napokban adott neki és ez volt a legjobb, amit a 15 éves fiú valaha látott.
A fiú lassan lapozott alaposan megvizsgálva minden egyes képet, a légzése felületes lett és felgyorsult. Bár a címek és feliratok németül voltak a képek mindenki számára érthetőek és megítélhetőek voltak. Az egymás után következő képeken, amelyek néhánya színes, de a többsége fekte - fehér volt vele hasonló korú fiatal lányok vettek részt minden féle szex játékban. A partnereik hasonló korú fiúk voltak, de néhány képen felnőtt férfiakkal is szerepeltek. És volt néhány kép, amin fiatal lányok más fiatal lányokkal tették a szexet.
A fiú a lapokat lassan forgatva nézegette a képeket, amelyeken a fiatal lányokat minden elképzelhető pozícióban dugtak meg a fiatal fiúk és idősebb férfiak. Számos képsorozaton gyerekek csoportja volt látható, ahogy egymást kielégítik a létező összes formában. Ezt Erik különösen izgatónak találta, a fiú elábrándozott, hogy vajon milyen lehet egy csomó fiatal gimnazistával együtt szeretkezni és nézni egymást, ahogy dugnak. Volt néhány lány az iskolában, akiket nagyon szeretett volna megdugni.
Erik nagyon kemények, érezte a faszát, szinte fájt neki, ahogy beszorult az alsónadrágjába, kiszabadította onnét. A nyitott magazint a balkezében tartva lelökte a takaróját és a fenekét felemelve teljesen letolta az alsónadrágját. Azt az ágy végében hagyva a jobb kezét felhúzta és megragadta a kemény bársonyosan sima rúdját, és finoman szorongatni kezdte, lassan simogatta a most mát szabad kis faszát.
Jó érzés volt, és lassan tovább nézegette a szex magazint, elveszve a képek által létrehozott fantáziákban miközben az ujjai gyengéden siklottak végig a fasza bőrén.
- "Mi van ott, neked?"
A nővére hangjára szinte felugrott és gyorsan felrántotta a takarót a meztelen alsótestére és eldugta a disznó újságot. Ilyen még nem történt vele, az után, ami előző éjjel kettőjükkel történt nevetségesnek tűnt a fiúnak, hogy zavarban érzi magát, amiét a nővére meztelenül látja.
- "semmi..." - válaszolta a fiú, megfordult az ágyban, ijedten és bűntudatosan az ágy szélénél álló nővérére nézett.
Erik látta hogy a lány a szokásos éjszakai pólóját viseli pizsamaként, ami alig ér pár centivel tovább a fenekénél.
- "Mi van a kezedben?"
- "Ez... csak egy magazin... Ted bácsi adta nekem."
- "Disznó képek vannak benne?"
- "Igen..."
- "Hadd, lássam!"
Erik tudta, hogy rajta kapták és kár tagadni mindent. Elfogadva a helyzetet a fiú odébb csúszott az ágyán és helyet készített Krisztinek, aki leült mellé az ágy szélére. Egy kissé szégyenkezve, amiért a nővére felfedezte a titkát a kisfiú kelletlenül, kihúzta a csillogó magazint a takaró alól és odaadta a nővérének.
Kriszti az első oldaltól kezdve lassan végig lapozta és az izgatottság borzongása futott végig a testén, ahogy a mindenféle szexuális aktusban lévő tini gyerekek képeit nézegette. Különösen azok a képek tetszettek neki, ahol fiatal lányokat idősebb férfiak dugnak meg, ez emlékeztette őt Ted nagybácsira és arra, amit megtanított neki, és amit tett vele. A 16 éves lány kezdte érezni a nehéz meleg nedvességet, növekedni a lábai között, ami aranyosan benedvesítette a punciját. Azt hallotta, hogy a fiúk szeretik nézegetni a disznó képeket, és ettől felizgulnak, de a lányokat a képek nézegetése nem izgatja fel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (237 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 09. 21. csütörtök 07:14
" újra és újra szexuális kapcsolódott vele." Beszélni kicsit magyar?
#10 deajk2008 2015. 03. 21. szombat 10:24
imádom a családon belüli szexualitást, 10p...folytasd
#9 zoltan611230 2014. 01. 31. péntek 21:05
Jo.
#8 A57L 2013. 07. 21. vasárnap 06:20
Nagyon jó.
#7 v-ir-a 2012. 08. 13. hétfő 04:22
egész jó...
#6 Szabó Kata 2009. 05. 7. csütörtök 11:00
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal ismerkednék akiket izgat a családi szex.
#5 sihupapa 2008. 12. 13. szombat 05:08
kunkor olvasd el az elsö részt
#4 Kunkor 2004. 04. 1. csütörtök 01:43
Tedtől nem lesz terhes, csak az öccsétől? Gumi kellene a faszira is, nem?! Még ekkora logikai bakfittyet.
Jó a téma, csak zavaró a sok betűhiba.
#3 Egy csaj 2002. 12. 8. vasárnap 17:57
Én sem értek egyet bygirllel, hiszen ha nem lenne jó, hogy szavaztak volna rá ennyien? Amúgy király a történet, csak így tovább!!!
#2 Play-Boy 2002. 04. 29. hétfő 19:58
Lehet hogy sokaknak nem tetszik, de nekem nagyon bejön! Nem olyan gagyi, mint más oldalakon vannak, pár sor, egy egész regény! Nagyon tetszik, királyak vagytok! Így tovább!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?