A+ A-

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 2. fejezet

Fordítás
Eredeti történet
2. fejezet, 1. rész
Miután megtisztálkodott és megszárította a kezét Kriszti visszament a konyhába. Ted nagybácsi újra az asztalnál szürcsölgette a kávéját. Egy nagy mosollyal fogadta a belépő lányt. Ö is egy mosollyal viszonozta de ez egy kissé bizonytalan és kínos volt a nem rég történtek miatt.
Ted látta az arcán átvillanó tekintetet. - "Gyere ide!"
Ahogy Kriszti közeledet a nagybátyja felállt átkarolta és szorosan magához ölelte. Amikor a férfi teste egy kissé engedett a lány felemelte e fejét és az ajkaik összeforrtak a felfedező nyelvek keresni kezdtek.
Végül a nyelvek egymás szájában történő néhány perces nyalása és felfedezése után befejezték az ölelkezést.
- "Öltözz fel!" - mondta Ted - "Menjünk vásárolni."
- "Vásárolni! Most?"
- "Igen, akarok venni néhány szép dolgot az én kedvenc unokahúgomnak. A bevásárló központban, ahová szeretek járni van egy bolt, ott szoktam venni ajándékot azoknak a lányoknak, akiket szeretek. Akarok neked adni valamit."
- "Remélem, nyitva van, a sok hó és miegymás ellenére." - "Menjünk, nézzük meg! Menj! Zuhanyozz, meg én addig megiszom a kávémat! Van rövid szoknyád? " - Kriszti bólintott - "Majd azt vedd fel, hadd lássam!"
Kriszti a hálószobából egy fekete mini szoknyával tért vissza és a dereka elé tette. Rövid volt, nagyon rövid, alja csak néhány centivel ért túl a fenekén.
- "Már rég nem hordtam, kezdett egyre rövidebb lenni..."
- "De nem az." - válaszolta a nagybácsija léha mosollyal - "Azt akarom, hogy ezt visel a bevásárláskor!"
Kriszti vett egy szép forró fürdőt és felöltözött. A testét szokatlanul vibrálónak és élőnek érezte. Felvette fekete bugyit és melltartót, sötét piros inget és belecsusszant a Ted által kért miniszoknyába. A 15 éves lány a tükörben szemlélte az eredményt. - "Istenem, ez a mini szoknya tényleg nagyon rövid." - gondolta. - "Jobb, ha nem mozgok túl gyorsan, mert fellebben és az emberek mindent, meglátnak. De elég jól néz ki rajtam."
Tednek tetszett a látvány, amit az unokahúga előtte állva a konyhában nyújtott.
- "Istenem, milyen nagyszerű tested van! De az akarom, hogy menj vissza a szobádba és vedd le a melltartót, soha ne viseld, ha velem vagy! Van valami más felső részed, ami olyan, tudod, olyan szűk? Olyan tapadós? Nagyszerű! Azt akarom, hogy azt is viseld. Azt akarom, hogy nagyon szexin nézzél ki, amikor vásárolni megyünk!"
Kriszti visszament a szobájába és megkereste a pántnélküli összekötős felsőt, amit nyáron oly gyakran szokott hordani. Az idei nyár óta nem volt rajta mert egyre kisebbnek, és szűkebbnek kezdte érezni, de ez az, amit a nagybátyja akart és ő mohón ki akarta elégíteni minden kívánságát. Mielőtt belebújt volna a felsőbe, levette a melltartóját, és az ágyra dobta.
Ted egy nagy mosollyal válaszolt a végső eredményre. A 15 éves unokahúga hihetetlenül erotikusan nézett ki. A hátul összekötős felsőrész sajátmaga rásimult a kis mellekre második bőrként összeszorítva a barack méretű hegyes melleket. Még a kis mellbimbó körüli sötétebb fémpénznagyságú terület is alig de, látszódott. A férfi amint a két rózsaszín dudort nézte a mellek csúcsain, azok elkezdtek hosszúra és keményre megduzzadni.
Felvették a kabátjukat és kimentek a parkolóba. Az útkarbantartók már elkezdték eltolni a hó kupacokat a parkoló bejárata elől és így a kiállás a nagy luxuskocsival nem okozott Tednek gondot. Az utak nem voltak túl rosszak és így gond nélkül eljutottak a bevásárló központba. Ted behajtott a bevásárló központhoz tartozó parkolóházba. Nem volt túl sok jármű ezen a szinten ezért aztán Kriszti meglepődött, amikor a férfi keresztül hajtott az üres helyek között és a következő szint felé vette az irányt. Ez teljesen üres volt. Ted a bevásárló központ bejáratától legmesszebb lévő részre hajtott. Mindketten kiszálltak és Ted bezárta az autót.
A bevásárló központ szinte teljesen üres volt. A legtöbb üzlet épphogy csak kinyitott. Az eladókon kívül csak néhány ember volt benn. Levették a kabátjukat és Ted vitte tovább azokat. Ahogy a bevásárló központban sétáltak az emberek a mellette lévő fiatal tini unokahúgát bámulták, magában elégedetten nyugtázta a lány figyelem felkeltését, a feszes testet, a szoknya rövidsége által jól látható formás lábakat és a melltartó nélküli mellbimbók kemény kis köveit, amelyek kifelé nyomódtak a lány topjához.
Kriszti követte a nagybátyját, bár nem volt biztos a férfi céljában. Kissé meglepődött, amikor egy boltnak a kirakat előtt lelassítottak majd megálltak. Ez egy különleges női fehérnemű bolt volt, ami a nagyon szexi fehérneműkre specializálódott. A nagybácsi rávette a lányt, hogy kövesse be a boltba. Az eladó egy attraktív húszas éveiben járó nő volt. Csak ő volt egyedül a boltban.
- "Segíthetek önnek találni valamit mára?" - kérdezte a nő Tedtől. A nő szemei ragyogtak az elragadó férfira.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (268 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2015. 05. 21. csütörtök 22:28
Borzalmas helyesírás!
#6 papi 2013. 08. 9. péntek 05:56
Szuper
#5 A57L 2013. 07. 21. vasárnap 06:19
Nagyon jó.
#4 Böbenyő 2011. 10. 29. szombat 16:04
izgató, de remélem csak fictio! smile
#3 Szabó Kata 2009. 05. 7. csütörtök 10:45
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal ismerkednék akiket izgat a családi szex.
#2 fifty 2003. 02. 12. szerda 19:23
hmm. a 15 éves kislány osztálytársai már középiskolában, de legkésőbb az egyetemen már ezt csinálták a fiúkkal? csuda okos lány lehet...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?