A+ A-

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 9. fejezet

Fordítás
Eredeti történet
9. Fejezet, 1. Rész
Ted érezte, hogy a húga keze mind határozottabban mozog fel - le a kemény rúdján és a férfi is kezdett egyre jobban izgalomba jönni. A kezei bejárták Becky derekának mindkét oldalát és kioldották a csomókat, amelyek nő ölét fedő ruhadarab zsinórjait összefogták. Amikor ezek szabadok voltak, a férfi fürgén lerántotta a leheletkönnyű kis anyagot a nővére öléről és feltárta a nő bűbájos pináját. A férfi, tenyerével megmarkolta a domborulatot és a középső ujját azonnal belemélyesztette a nő forró, nedves lyukába, majd feltekintve, tovább nézte a szexis családi videót.
Liza a hálószobájában, belülről, becsukta annak ajtaját, majd lezserül lerántotta a fején keresztül a kötött felsőjét, kihúzta belőle a karjait, és a földre dobta. A kezeit a melleihez emelte és kikapcsolta a kis fehér melltartóját összekötő csatot. Elől szétnyitotta, a pántokat a vállairól lecsúsztatta, a karjairól is letolta a melltartót és végül a földre dobta.
A lány kis mellei, kicsi hegyes kúpként emelkedtek ki a vékony, lányos felsőtestből. A végükön a piciny mellbimbók megduzzadtak és megkeményedtek, ahogy a lány izgalmi állapota egyre fokozódott. Liza egy ideig a rövidnadrág zipzárjával ügyetlenkedett, majd a bugyijával együtt letolta a lábain, a bokái körül egy kis kupacot alkotott a két ruhadarab, majd a lány kilépett belőlük. A kamera minden mozdulatát követte, még a combjain letolt bugyi mozgását is, s így végül a tizenhat éves lány levette az összes ruháját és teljesen meztelen lett.
A teste egy éppen a tini éveibe lépő nagyon fiatal lány gyönyörűen karcsú teste volt. A hátsója éppen kezdte elérni a szép formás kerekségét, a feneke halmai kicsik és kemények voltak. Ahogy a kamera felé fordult, mindenki követhette a lapos hasinkójának lejtőjét, ahogy egy kis puha, selymes világosbarna pamacsban végződik. A ritkás szőrzet alatt láthattuk a gömbölyded punci ajkakat és a horpadást, amely szétválasztotta őket. Fiatalnak, szexinek és imádni valónak látszott.
"Ezt kaptam a szüleimtől, amikor tíz éves lettem." - mondta a lány, miközben az éjjeli szekrény felé fordult és a fiókból kivett egy hosszú fehér rudat.
A vibrátornak az elkeskenyedő vége hegyes csúcsban végződött, míg a másik lapos és tompa volt. A tompa végén látható volt a kapcsoló fekete négyszöge.
"Úgy gondolták, hogy ezzel jókat fogok, tudják, úgy, magammal játszani, addig, amíg be nem töltöm a tizenegyet. Már néhány évvel azelőtt, hogy megkaptam ezt, mindenki csinálta nekem az ujjaival, tudják, úgy bedugták az ujjakat a puncimba."
"Úgy érted, még a nővéred és az anyád is használták az ujjukat a testedben?" - szólalt meg a hang a kamera mögül.
"Persze," - mondta a tizenhat éves lány szégyenlős mosollyal - " nagyon is jól csinálták."
Szégyenkezés nélkül, a meztelenségével mit sem törődve, kezében a fehér műanyag rúddal, a lány felmászott az ágyára. Az egyik kispárnát megragadva a másikra helyezet és egy jó kis magas fekhelyet készített a feje számára. Hanyatt feküdt, a combjait kissé felemelte és a lábszárát lezserül az ágy két oldalán lelógatva a lábfejeit a földre helyezte.
A lány elragadó kislányos puncija szétnyílva teljesen kitárulkozott. Vékony göndör szőrök tincsei fedték az intim testrészt. A lány combjainak bársonyos belső fele gyönyörűen fogta közre a kiemelkedő halmokat.
Liza elővette a vibrátort, a tompa végére pillantva bekapcsolta. A fehér műanyag rúd elkezdett halkan zümmögni és rezegni. A lány a jobb kezében tartva a lábai közé nyúlt vele. Az elkeskenyedő végét a rése felé fordítva, lassan elkezdte fel - le mozgatni a szexi játékot a pinája hasadékában.
A kamera ráközelített a jelentre. A képet a lány lába köze töltötte ki teljesen, és láthattuk amint a lány egyre lejjebb és beljebb csúsztatja a vibrátor végét a punci ajaki közé.
A lány pinájából kiszivárgó csillogó nedvesség kezdte bevonni a halkan zümmögő vibrátor végét. A kislány nagyon gyakorlottnak tűnt, élvezettel végezte az önkielégítést, s közelítette magát ahhoz a csodálatos érzéshez, amit annyira élvezett.
Végül, pár percnyi ingerlés után, a fiatal lány szinte merőleges irányúra állította a rudat, minkét kezével megragadta azt, és az első negyedét teljesen benyomta a pinájába, majd ismét kihúzta. A szélesen széttárt lábai között figyelt lefelé a kék, nemi vágytól tüzes, szemével, hogy mi történik a combjai között. A lány arcára láthatóan kiült a vágy, és a buja szexuális forróság, ami a testében égett, miközben a vibrátort lassú kéjjel ki - be nyomkodta saját magába.
A kamera még jobban ráközelített, és láthattuk, amint a lány pinájának ruganyos ajkait, magával húzza a fehér rúd, amint egyre mélyebbre és mélyebbre hatol a kamasz szépséges kis puncijába. A punci nedvessége már csapzottá tette a gömbölyded ajkakon nőtt selymes szőrzetet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (195 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#88 Andreas6 2017. 09. 22. péntek 07:27
Sikerült végigolvasnom, bár az utolsó részt csak úgy átfutottam. Nem érte meg, bár vannak ezen az oldalon sokkal gyengébb írások is.
#87 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 14:29
Nagyon jó lettez a sorozat.
#86 molnar94 2015. 12. 1. kedd 16:43
Keresztapukam simigatott sokan imadtam, foleg ha a popsimat. Egyszer ott merte meg a lazamat sosem fekejtem rl
#85 zoltan611230 2014. 01. 31. péntek 22:45
Jo
#84 A57L 2013. 07. 21. vasárnap 06:22
Nagyon jó.
#83 Rebecca 2012. 05. 28. hétfő 23:29
Nekem sajnos nincs fiam , a férjem viszont a 2 lányunkkal jól el van , amikor kislány voltam , apám , bátyám volt velem , anyám nagyon szeretett a bátyámmal lenni , semmi érdekes nincs ebben
#82 Szabó Kata 2009. 05. 7. csütörtök 11:36
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék akiket izgat a családi szex.
#81 István 2008. 12. 31. szerda 02:59
Bocsi!Most vettem észre,hogy vagy már 22 is,tehát megkésett a szövegem!
#80 István 2008. 12. 31. szerda 02:58
Bocsi!Most vettem észre,hogy vagy már 22 is,tehát megkésett a szövegem!
#79 István 2008. 12. 31. szerda 02:54
T."Hegylakó" és a többi ifjú!(nem sértésnek szántam az ifjút!)Hiszitek vagy nem, én is voltam 16 - sőt fiatalabb is!Akkor én is azt hittem - mit hittem(?) - meg voltam győződve arról,hogy mindent tudok,sőt mindent jobban - valószínűleg a legjobban ÉN tudok.Ma már bizony tudom, hogy még azt sem tudom felmérni, hogy mi mindent nem tudok!Arra viszont emlékszem,hogy volt itt egy olyan világ,amiben gondolat-rendőrséget próbáltak üzemeltetni - sok-sok áldozatot szedve s nem szeretném,ha újra visszatérne.A gondolat,a fantázia mindenki magán ügye:NEM LEHET BÜNTETENDŐ!
Mellesleg azt pedig,hogy hogyan fogjátok nevelni a gyerekeiteket(jól vagy rosszul?)az majd akkor fog kiderülni,amikor látjátok az eredményét - nincs recept s egyikőtök sem birtokolja a bölcsek kövét.
Tanári terrort emlegetsz - hát én az utóbbi tizenöt évben "diák-terrort" láttam,hallottam,de tanárit...? Esetleg nem a kötelezettségekhez való viszonyod negatív és "mindenki terrorista" aki felhívja a figyelmedet:Jogai csak annak lehetnek,akinek kötelezettségei is vannak - s mellesleg meg is felel nekik!Bizony-bizony nem láttam és nem is hallottam,olyan tanárról,aki a kötelezettségeit (pl.tanulás)teljesítő diákot "terrorizálta"volna.No persze ezek a gonosz,embertelen,mocsok tanárok,olyan aljasok,hogy tanítani és nevelni szeretnék a rájuk bízott gyermekeket(a 16 éveseket is a saját érdekükben)és a sorrendet e miatt úgy állapítják meg:Először a kötelesség azután a jogok!
(Húha,lehet,hogy kiderül én is terrorista vagyok - ja a koedukált hálótermek nekem is tetszettek volna annak idején,ma már tudom sokat vesztettünk volna vele - kár,hogy erre csak az eredmény ismeretében fogsz rákönni!)
#78 krisz 2008. 10. 8. szerda 07:39
ez egy szuper tőrténet a nagybácsi szuper tanár gyerekek szuper diákok bravo kár,hogy vége folytatást.
#77 pölös 2007. 12. 3. hétfő 23:24
A családi szex nem bűn! Anyámat én már 16 éve kefélem! Mindkettőnknek nagyon jól esik!
#76 Jah 2003. 05. 4. vasárnap 22:45
Igen én is, nagyon jó sorozat volt.
Aki meg azzal foglalkozik, hogy ez büntetendő meg ilyenek az fasság, lévén egy kitalált történetröl van szó. Szerencsére a képzelgést még senki nem bünteti.. Egyébként nagyon tetszett az egész story
#75 Bratyó 2003. 04. 14. hétfő 19:35
Csak sajnálni tudom hogyvége a tőrténetnek.
#74 VampireGirl 2003. 04. 9. szerda 14:10
Nem tom,ki hogy van vele,de nekem nagyon tetszetta történet,pedig sose jutna eszembe a tesómmal vagy az apámmal csinálni.Ja,és szívesen vitáznék a régiekkel,kár,hogy mostanában már nem írtok ide.
#73 Rics24 2003. 02. 18. kedd 01:23
Srácok! Nekem van egy lány iker testvérem. De soha nem jutott eszembe úgy gondolni rá, mint nőre! Az édesanyámra meg főleg nem. Furcsa, én sem véletlenül jöttem erre az oldalra, megvan annak az oka..:))) De most, hogy úgy próbálok a testvéremre gondolni mint nőre.. hát még véletlenül sem megy. És nem nevelték belém, hogy a családon belüli szex bűn.. még csak nem is gondoltam, hogy van ilyen.. mikor meg már rájöttem, mi is akar lenni az a szexualitás, addigra nem volt kérdés, hogy a szomszéd csajszi izgatóbb, mint a (mindíg kéznél lévő) tesóm. Igaz, az édesanyám sem nem macerált szexuálisan soha. Hát a családi szexről ennyit. Más: fiatalabb lányokról való fantáziálás. (mert azért a családi történetek is főként erről szólnak) Az ártatlanság keresése.. egyszer olvastam egy érdekes álláspontot, hogy miért alakul ki a pedofília, vagy csak a vonzódás a fiatal lányokhoz. Mert hogy az a férfi, aki ilyet tesz, az fél a NŐ-től. Fél a kudarctó, hogy teljesíteni kell egy érett nőnél. A fiatal, tapasztalatlan lányt meg irányíthatja, taníthatja.. Ha!, mondom, te jó ég, hát ezért olvasok ilyeneket? Hát én is ilyen lennék? Mert hogy van bennem para minden új csajomnál, az biztos! De rá kellett jönnöm, hogy ez természetes para, a megfelelés vágya! Megfelelni a FÉRFI mivoltomnak. Szerintem ez mindenkiben benne van. Persze akkor van baj, ha valaki tényleg retardált, ha el is követi a megrontást. Na nem modom, nekem is volt olyan lány ismerősöm, akiről tudtam, hogy 12 évesen már lefeküdt több sráccal is.. (Akkor én 14 voltam) és láttam nála egy listát, mikor kb 14 lehetett, túl volt már 40 pasin.. írt az akkori IM-ba, hogy végre férfira vágyik, mert elege van a sok "kisgyerekből". Hát elég nagy étvágya volt.. De ez csak kivétel.. van ilyen is.. (most mikor legutóbb láttam, elhízott, kiélt vén csajként, alig ismertem meg.) Hopszla, egy kicsit elkanyarodtam. Szóval szerintem nem beteg, aki ilyeneket olvas.. csak tudja, hogy merre hány méter. Tudja, hogy ez csak fantáziálás. Hát ennyi. Bye all
#72 spider 2003. 02. 16. vasárnap 14:23
NAGYON SIRÁLY
lesz folytatás?
#71 Moka Miki 2003. 01. 31. péntek 10:18
Szerintem azért vannak szelektálva különböző részekre a történetek,hogy mindenki abból mazsolázhasson ami neki tetszik. Szerintem nem kötelező ezt olvasni. Ha meg mégis végig olvassa valaki akkor valószinüleg érdekli a téma. Akkor meg nem kell lehúzni. Sziasztok
#70 Burgi 2003. 01. 22. szerda 10:44
Gyerekek, az egész sorozat, nagyon-nagyon jó... :)
#69 kefe 2002. 11. 19. kedd 17:03
Csak annyit:én már tettem kommentált ezekhez a hozzászólásokhoz még régebben. Most átfutottam a legújabb "adok-kapok"-okat.Ami viszont kiderült,mindenki hajtja a sajátját és egy mm-t sem jutottak előre a vitatkozók.Sok érdekes vélemény látott napvilágot,sok igen csak tanulságos és elgondolkodtató. Továbbra is fenntartom az előzőekben leírt álláspontomat és még mindig azt mondom:tartsuk tiszteletben a "másik" véleményét,és/de ha nem tetszik,nem kell elolvasni semmit,nem kell erre a lapra kattintani!