Nagybácsi tanítja az unokahúgát 9. fejezet

Szavazás átlaga: 7.48 pont (224 szavazat)
Megjelenés: 2002. október 22.
Hossz: 49 146 karakter
Elolvasva: 13 990 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
9. Fejezet, 1. Rész

Ted érezte, hogy a húga keze mind határozottabban mozog fel – le a kemény rúdján és a férfi is kezdett egyre jobban izgalomba jönni. A kezei bejárták Becky derekának mindkét oldalát és kioldották a csomókat, amelyek nő ölét fedő ruhadarab zsinórjait összefogták. Amikor ezek szabadok voltak, a férfi fürgén lerántotta a leheletkönnyű kis anyagot a nővére öléről és feltárta a nő bűbájos pináját. A férfi, tenyerével megmarkolta a domborulatot és a középső ujját azonnal belemélyesztette a nő forró, nedves lyukába, majd feltekintve, tovább nézte a szexis családi videót.
Liza a hálószobájában, belülről, becsukta annak ajtaját, majd lezserül lerántotta a fején keresztül a kötött felsőjét, kihúzta belőle a karjait, és a földre dobta. A kezeit a melleihez emelte és kikapcsolta a kis fehér melltartóját összekötő csatot. Elől szétnyitotta, a pántokat a vállairól lecsúsztatta, a karjairól is letolta a melltartót és végül a földre dobta.
A lány kis mellei, kicsi hegyes kúpként emelkedtek ki a vékony, lányos felsőtestből. A végükön a piciny mellbimbók megduzzadtak és megkeményedtek, ahogy a lány izgalmi állapota egyre fokozódott. Liza egy ideig a rövidnadrág zipzárjával ügyetlenkedett, majd a bugyijával együtt letolta a lábain, a bokái körül egy kis kupacot alkotott a két ruhadarab, majd a lány kilépett belőlük. A kamera minden mozdulatát követte, még a combjain letolt bugyi mozgását is, s így végül a tizenhat éves lány levette az összes ruháját és teljesen meztelen lett.
A teste egy éppen a tini éveibe lépő nagyon fiatal lány gyönyörűen karcsú teste volt. A hátsója éppen kezdte elérni a szép formás kerekségét, a feneke halmai kicsik és kemények voltak. Ahogy a kamera felé fordult, mindenki követhette a lapos hasinkójának lejtőjét, ahogy egy kis puha, selymes világosbarna pamacsban végződik. A ritkás szőrzet alatt láthattuk a gömbölyded punci ajkakat és a horpadást, amely szétválasztotta őket. Fiatalnak, szexinek és imádni valónak látszott.
"Ezt kaptam a szüleimtől, amikor tíz éves lettem. " – mondta a lány, miközben az éjjeli szekrény felé fordult és a fiókból kivett egy hosszú fehér rudat.
A vibrátornak az elkeskenyedő vége hegyes csúcsban végződött, míg a másik lapos és tompa volt. A tompa végén látható volt a kapcsoló fekete négyszöge.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 23 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.48 pont (224 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. január 13. 01:59
#92
Jó lett ez a sorozat,az egyik legjobb.
1
én55
2020. október 2. 13:53
#91
Ez most a vége?
1
feherkalman1
2020. június 5. 06:34
#90
Ez a film mesélés nem rázott meg.
1
F
FlyEagle
2018. július 4. 18:42
#89
Az életkor állandó ismételgetése még mindig zavaró, főként hogy bele is keveredik folyton, a 13 éves fiúból 14 lett, majd hirtelen egyidős lett a nővérével aki 16. a történet ezt leszámítva remek.
1
Andreas6
2017. szeptember 22. 07:27
#88
Sikerült végigolvasnom, bár az utolsó részt csak úgy átfutottam. Nem érte meg, bár vannak ezen az oldalon sokkal gyengébb írások is.
1
vakon53
2016. február 7. 14:29
#87
Nagyon jó lettez a sorozat.
1
molnar94
2015. december 1. 16:43
#86
Keresztapukam simigatott sokan imadtam, foleg ha a popsimat. Egyszer ott merte meg a lazamat sosem fekejtem rl
1
z
zoltan611230
2014. január 31. 22:45
#85
Jo
1
a
A57L
2013. július 21. 06:22
#84
Nagyon jó.
1
Rebecca
2012. május 28. 23:29
#83
Nekem sajnos nincs fiam , a férjem viszont a 2 lányunkkal jól el van , amikor kislány voltam , apám , bátyám volt velem , anyám nagyon szeretett a bátyámmal lenni , semmi érdekes nincs ebben
1
Szabó Kata
2009. május 7. 11:36
#82
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék akiket izgat a családi szex.
1
István
2008. december 31. 02:59
#81
Bocsi!Most vettem észre,hogy vagy már 22 is,tehát megkésett a szövegem!
1
István
2008. december 31. 02:58
#80
Bocsi!Most vettem észre,hogy vagy már 22 is,tehát megkésett a szövegem!
1
István
2008. december 31. 02:54
#79
T."Hegylakó" és a többi ifjú!(nem sértésnek szántam az ifjút!)Hiszitek vagy nem, én is voltam 16 - sőt fiatalabb is!Akkor én is azt hittem - mit hittem(?) - meg voltam győződve arról,hogy mindent tudok,sőt mindent jobban - valószínűleg a legjobban ÉN tudok.Ma már bizony tudom, hogy még azt sem tudom felmérni, hogy mi mindent nem tudok!Arra viszont emlékszem,hogy volt itt egy olyan világ,amiben gondolat-rendőrséget próbáltak üzemeltetni - sok-sok áldozatot szedve s nem szeretném,ha újra visszatérne.A gondolat,a fantázia mindenki magán ügye:NEM LEHET BÜNTETENDŐ!
Mellesleg azt pedig,hogy hogyan fogjátok nevelni a gyerekeiteket(jól vagy rosszul?)az majd akkor fog kiderülni,amikor látjátok az eredményét - nincs recept s egyikőtök sem birtokolja a bölcsek kövét.
Tanári terrort emlegetsz - hát én az utóbbi tizenöt évben "diák-terrort" láttam,hallottam,de tanárit...? Esetleg nem a kötelezettségekhez való viszonyod negatív és "mindenki terrorista" aki felhívja a figyelmedet:Jogai csak annak lehetnek,akinek kötelezettségei is vannak - s mellesleg meg is felel nekik!Bizony-bizony nem láttam és nem is hallottam,olyan tanárról,aki a kötelezettségeit (pl.tanulás)teljesítő diákot "terrorizálta"volna.No persze ezek a gonosz,embertelen,mocsok tanárok,olyan aljasok,hogy tanítani és nevelni szeretnék a rájuk bízott gyermekeket(a 16 éveseket is a saját érdekükben)és a sorrendet e miatt úgy állapítják meg:Először a kötelesség azután a jogok!
(Húha,lehet,hogy kiderül én is terrorista vagyok - ja a koedukált hálótermek nekem is tetszettek volna annak idején,ma már tudom sokat vesztettünk volna vele - kár,hogy erre csak az eredmény ismeretében fogsz rákönni!)
1
krisz
2008. október 8. 07:39
#78
ez egy szuper tőrténet a nagybácsi szuper tanár gyerekek szuper diákok bravo kár,hogy vége folytatást.
1
pölös
2007. december 3. 23:24
#77
A családi szex nem bűn! Anyámat én már 16 éve kefélem! Mindkettőnknek nagyon jól esik!
1
Jah
2003. május 4. 22:45
#76
Igen én is, nagyon jó sorozat volt.
Aki meg azzal foglalkozik, hogy ez büntetendő meg ilyenek az fasság, lévén egy kitalált történetröl van szó. Szerencsére a képzelgést még senki nem bünteti.. Egyébként nagyon tetszett az egész story
1
Bratyó
2003. április 14. 19:35
#75
Csak sajnálni tudom hogyvége a tőrténetnek.
1
VampireGirl
2003. április 9. 14:10
#74
Nem tom,ki hogy van vele,de nekem nagyon tetszetta történet,pedig sose jutna eszembe a tesómmal vagy az apámmal csinálni.Ja,és szívesen vitáznék a régiekkel,kár,hogy mostanában már nem írtok ide.
1
Rics24
2003. február 18. 01:23
#73
Srácok! Nekem van egy lány iker testvérem. De soha nem jutott eszembe úgy gondolni rá, mint nőre! Az édesanyámra meg főleg nem. Furcsa, én sem véletlenül jöttem erre az oldalra, megvan annak az oka..:))) De most, hogy úgy próbálok a testvéremre gondolni mint nőre.. hát még véletlenül sem megy. És nem nevelték belém, hogy a családon belüli szex bűn.. még csak nem is gondoltam, hogy van ilyen.. mikor meg már rájöttem, mi is akar lenni az a szexualitás, addigra nem volt kérdés, hogy a szomszéd csajszi izgatóbb, mint a (mindíg kéznél lévő) tesóm. Igaz, az édesanyám sem nem macerált szexuálisan soha. Hát a családi szexről ennyit. Más: fiatalabb lányokról való fantáziálás. (mert azért a családi történetek is főként erről szólnak) Az ártatlanság keresése.. egyszer olvastam egy érdekes álláspontot, hogy miért alakul ki a pedofília, vagy csak a vonzódás a fiatal lányokhoz. Mert hogy az a férfi, aki ilyet tesz, az fél a NŐ-től. Fél a kudarctó, hogy teljesíteni kell egy érett nőnél. A fiatal, tapasztalatlan lányt meg irányíthatja, taníthatja.. Ha!, mondom, te jó ég, hát ezért olvasok ilyeneket? Hát én is ilyen lennék? Mert hogy van bennem para minden új csajomnál, az biztos! De rá kellett jönnöm, hogy ez természetes para, a megfelelés vágya! Megfelelni a FÉRFI mivoltomnak. Szerintem ez mindenkiben benne van. Persze akkor van baj, ha valaki tényleg retardált, ha el is követi a megrontást. Na nem modom, nekem is volt olyan lány ismerősöm, akiről tudtam, hogy 12 évesen már lefeküdt több sráccal is.. (Akkor én 14 voltam) és láttam nála egy listát, mikor kb 14 lehetett, túl volt már 40 pasin.. írt az akkori IM-ba, hogy végre férfira vágyik, mert elege van a sok "kisgyerekből". Hát elég nagy étvágya volt.. De ez csak kivétel.. van ilyen is.. (most mikor legutóbb láttam, elhízott, kiélt vén csajként, alig ismertem meg.) Hopszla, egy kicsit elkanyarodtam. Szóval szerintem nem beteg, aki ilyeneket olvas.. csak tudja, hogy merre hány méter. Tudja, hogy ez csak fantáziálás. Hát ennyi. Bye all
1