A+ A-

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 6. fejezet

Fordítás
Eredeti történet
6. Fejezet, 1. Rész
"Istenem, el sem hiszem, hogy néhány nap alatt ez mind megtörtént veled!" - mondta Carrie csodálattal a hangjában - "Úgy érted a legjobb barátnőm végre nem szűz többé?"
Kriszti és Carrie az ágyon feküdtek hasalva. Szombat délután volt és Carrie átjött meglátogatni a barátnőjét. Kriszti bátyja Eric a barátaival elment a közeli bevásárló központba szórakozni és Kriszti anyja bent dolgozott a kórházban.
Hat hét telt el a nagy hóvihar óta, amely teljesen megváltoztatta a Kriszti szemléletmódját az életről és a szexről. Két hete ült le vele és az öccsével az anyjuk, hogy komolyan beszéljen velük a szexről, főleg a családom belüli szexről. Az anyja nagyon nyitott volt az öcséhez fűződő kapcsolthoz és áldását adta a saját gyermekei között lévő szexuális kapcsolatra. De kihangsúlyozta azt a tényt, hogy a legtöbb ember nem értené meg azt amit egymás közt tesznek, és sok problémát okozna a családjuknak, ha erről nem megfelelő emberek tudomást szereznének.
Miután Kriszti és Eric titoktartást fogadtak, Becky a fia és lánya közötti kapcsolat gyakorlatiasabb részleteire tért ki. Azt javasolta Krisztinek, hogy menjen el vele a kórházba, ahol fogamzásgátló tablettát írnak fel neki, de addig is tartsanak mindig kéznél gumióvszert Eric részére.
Most először tudott Kriszti leülni a barátnőjével Carrievel, hogy megbeszélje a vele történteket. Carrie minden apró részletet hallani akart és Kriszti boldogan engedelmeskedve mesélt neki, a történet hatására borzongás futott végig Carrie szexuálisan töltött testén. Kriszti csak a nagybátyja és az anyja meglesett szeretkezéséről nem beszélt, és arról hogy mit csinált (és csinál) az öccsével. Nem hitte, hogy Carrie megértené a dolgokat. Még a kivágott bugyiját is megmutatta a barátnőjének, amit a nagybátyja vásárolt neki. Carrienek azonnal megtetszett és azt mondta, hogy lemegy és vesz magának egy párat.
Carrie egy nagyon karcsú, vonzó 16 éves lány volt. Kemény formás teste volt, kifejlett kissé hegyes melle, kerek tömör feneke és hosszú vastag világosbarna haja ami a háta közepéig ért. Az arcán nem voltak szeplők és a rózsaszín arca és a kis orra kislányos külsőt adott neki.
Úgy mint Kriszti Ő is másodikos volt a főiskolán. De Krisztivel ellentétben midig az előtérben volt, tagja volt annak a "Népszerű" társaságnak akik minden buliban benne voltak. Bár Kriszti nem volt tagja a társaságnak mégis szoros barátság fűzet Carrie - hez már az általános iskola óta. Először a többi lány Carrie - ről azt gondolta, hogy ellenszenves és távolságtartó vele szemben, de Kriszti látta, hogy az csak egy ijedt bizonytalan lány reakciója és később megkedvelte őt. Bár most külön társaságba járnak mégis közeli és megértő barátnői egymásnak, olyanok, akik elmondják egymásnak a titkaikat."Nos, végül is megtörtént az első szeretkezésed. Hmm..." - mondta Carrie őszinte kis grimasszal az arcán. "Istenem, bizony sokáig tartott neked. Már kezdem csodálkozni rajtad. A fenébe is, a legtöbb lány közülünk már évek óta ezt teszi. Úgy értem nem a szex az, amiről az iskolába a lányoknak kell tanulni.
Most, hogy Kriszti felfedezte a szex csodálatos világát, több volt annál a kis tudatlan lánynál, aki csodálattal hallgatta a többiek tapasztalatait, ő is beszélni akart róla. Sőt, izgatónak találta a beszélgetést a szexuális dolgokról, és hogy a kéjes hevület növekedett a lába között a pinája is benedvesedett tőle. Ez volt az az érzés, amit annyira szeretett."Mikor csináltad először... érted, a szexet?" - kérdezte egy pillant múlva Carrie - t.
A lány felnevetett. " Ok, itt a valódi vallomások ideje. Elmondtad mi történt veled, és én is mesélek magamról. Biztosan hallani akarod?"Kriszti elmosolyodott, mohón hallgatni akarta a szexi történetet."Igen, minden részletét és ne hagyj ki belőle semmit." Mondta a barátnőjének.
"Nos... jó. Ugye emlékszel a bátyámra, Tom - ra? Nem tudom hogy találkoztatok - e valaha, de volt neki egy Chad nevű barátja az iskolában. Mindketten már elvégezték az általános iskolát, mikor mi a nyolcadikosok voltunk és a középiskola focicsapatában játszottak.
" Chad volt az a nagy jóképű srác, aki után mi lányok mind olvadoztunk. Istenem, azt hiszem ő volt a legjobb fiú, akit valaha láttam. Volt neki egy barátnője, de már ő is középiskolás volt. Tudod olyan beképzelt önelégült típus. Tom többször is elhívta hozzánk bulizni őket de engem sohasem hívtak meg mert csak "általános iskolás " voltam. Tom mindig rám ripakodott, hogy menjek ki, ha meglátott a barátja körül."
"Volt egy este mikor Tom és Chad bulizni készült. Anya és apa üzleti úton voltak és így csak mi voltunk a lakásban. Nos akkor mondtam, hogy én is velük akarok tartani. Tom nemet mondott de Chad azt mondta, jó rendben és rábeszélte erre Tomot is. Azt hiszem Chad kedvelt, a tekintetéből kiolvastam amikor rám nézett a látogatásai során. Tudod úgy nézett, mint azok a fiúk akiket érdekelsz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (112 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6 2017. 09. 21. csütörtök 07:39
Ha sikerül megfeledkeznem arról, hogy testvérekről, meg túl fiatalokról ír, akkor még élvezhető is.
#13 A57L 2013. 07. 21. vasárnap 06:21
Nem rossz.
#12 Szabó Kata 2009. 05. 7. csütörtök 11:18
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék akiket izgat a családi szex.
#11 Lory 2003. 12. 30. kedd 10:40
Nem azért kedvenc sztorim ez de egy nagy hoba van benne.... azt mondja akocsiban vette el a szüzességét a srác....majd a végén a vibrátorral vette el a szüzességét! hogy van ez?
#10 hugo 2002. 08. 14. szerda 01:39
Jo de van ebbe egy ket fogalmazasi hiba:)),de nagyon tetszik!!!
#9 Törté-Net 2002. 07. 19. péntek 00:30
Dara: Fordítás. És? Legalább akkora teljesítmény lefordítani egy ilyet, mint megírni. És kösz a címet, én nem találtam meg az eredetijét. Ja, és nem kell már várni a hetedik fejezetet.
#8 Dara 2002. 07. 18. csütörtök 12:30
Jó kis forditás
az eredeti:
UNCLE TEACHES HIS NIECE by James Wellington

http://www.asstr.org/files/Collections/Alt.Sex.Stories.Moderated/Year1997/3348.txt
#7 Dara 2002. 07. 18. csütörtök 12:30
Várjuk a hetedik fejezetet. Kezdödjön mondjuk igy:
"Carrie hangja szakította meg a ..."

#6 shogo 2002. 07. 18. csütörtök 10:55
Az egyik legjobb: 10pont
#5 Walaki 2002. 07. 17. szerda 14:27
16 éves f?iskolás? A "high school" gimit jelent :)
#4 mz/x 2002. 07. 17. szerda 14:25
Fasza
#3 tiborg 2002. 07. 17. szerda 06:42
Kisebb logikai hibák találhatóak a történetekben, mert nagyrészük -gondolom- amatőr íróktól való próbálkozás. Miért nem próbálunk átsíklani rajtuk? remek történet. 9
#2 Tell 2002. 07. 17. szerda 02:07
Ez hihetetlen.Àllat az egész történet erre végén"avval vette el a szüzességemet".Azt hittem az a kocsiban történt. 9 lenne,de igy 6 pont
#1 Törté-Net 2002. 07. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?