A+ A-

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 7. fejezet

Fordítás
Eredeti történet
7. Fejezet, 1. Rész
Carrie hangja szakított félbe az érzéki álmodozást.
"Megtennél valami?" kérdezte különös fénnyel a szemében, barátnőjét.
Kriszti értetlenül nézett vissza rá.
"Szeretném, ha leborotválnád a puncimat."
"De..." Akadt meg Kriszti hangja bizonytalanul.
"Gyere, jó ki móka lesz..." Buzdította Carrie. "Hol van a borotvád?"
"... a fürdőszobában."
Carrie izgatottan ugrott le az ágyról, majd ki rohant az ajtón. Tudta hol van a fürdőszoba így gyorsan megtalálta Kriszti borotváját meg a borotvahabot. Magához vett még egy pár tiszta törülközőt. A fürdőszivacsot a forró víz alá tartotta, majd kinyomta belőle a vizet és visszasietett Kriszti hálószobájába.
"Van egy ollód, tudod, amivel a hajadat szoktad kiigazítani?" Kérdezte a szobába lépve barátnőjét.
"Azt hiszem, Eriknél van... megnézem."
Kriszti átment a szoba túlsó felébe és elkezdte átkutatni öccse fiókjait. Végül megtalálta amit keresett: egy kis ollót vékony hosszú pengével amelyeknek a végei le voltak gömbölyítve. Ahogy visszafordult az ollóval látta amint Carrie éppen kikászálódik a farmerjából. A nadrág szárait izgatottan tolja a combjain lefelé. Az ágy szélére ülve kibújt a nadrágjából és a fenekét felemelve letolta a kis bugyiját a karcsú combjain.
Felnézett Krisztire és elmosolyodott.
"Ok, készen állok..."
Krisztinek el kellet ismernie, hogy a barátnője nagyon vonzóan nézett, ahogy az ágyon ült abban a rövid kis topjában, amely éppen csak a köldökéig ért le. Ez arra emlékeztette, ahogyan a nagybátyja megváltoztatta a ruházatát és rövid szoknyát vetetett fel vele bugyi nélkül, amitől nagyon vonzónak és felnőttesnek érezte magát.
Carrie megfordult és egy törölközőt terített az ágyra, majd az ágyra mászva hátra csúszott a falig. A térdeit felhúzva és egymáshoz szorítva a hátát a falnak feszítette és felemelte a fenekét, a törülközőt úgy igazította, hogy pont rajta üljön. Ez tudta felfogni a lehulló szőröket és borotva habot. Amikor megelégedéssel tapasztalta, hogy minden készen áll, Krisztire pillantott.
"Gyere, kezd már el!"
"Biztosan akarod? Úgy értem, mi lesz a tornaóra utáni fürdéssel? Nem gondolod, hogy a többi lány észre fogja venni?"
"Hé, én ezt már kitaláltam, ha ezt itt meghagyjuk senki sem veszi észre a különbséget, csak az akinek hagyom, hogy észrevegye."
Miközben Carrie magyarázott, széttárta combjait és az ujjait körbe vezette azon a göndör háromszögön, ami a köldöke alatt nőtt. Kriszti rájött, hogy mire gondol a barátnője. Ha csak a punci ajkai körül borotválják le a szőrt és meghagynak egy kis háromszöget a szemérem dombon, akkor a barátnőjének borotvált puncija lesz és a legtöbb ember, nem fogja ezt megtudni, csak azok a kiválasztottak, akiket Carrie a lábai közé enged.
Kriszti a padlóra térdelt és a karjaira dőlve az ágyra hasalt. Carrie a lábai, szétrakta az ágyon, egy kissé lejjebb csúszott a falon tartva továbbra is a hátát, így a bizalmas lányos testrésze szinte teljesen felemelkedett és könnyen hozzáférhetővé vált a másik lány számára.
Óvatosan és kissé félénken Kriszti a jobb kezébe vette az ollót, a barátnője combjai közé hajolt és elkezdte levagdosni a selymes világosbarna szőrt, ami Carrie punciján nőtt. Miközben lassan nyírogatta a barátnője szőrzetét, rájött, hogy most van először ilyen közel egy másik lány nemi szervéhez. Azonban nagyon erősen koncentrált, arra, nehogy fájdalmat okozzon a másik lánynak. Kriszti lassan megismerkedett Carrie puncijával, ahogy lassan lenyírogatta az eltávolítandó tincseket, s ezzel feltárta az ölének halmait, a kiemelkedő szeméremajkakat, és a finom hasadékot, amelyből kikandikáltak a kisajkak rózsaszín ajkai. Megérezte a női izgalom nedvességének ismeretlen pézsmaillatát és egy pillanatra eltöprengett, hogy ez a tevékenység a barátnőjére vajon izgatónak hat - e.
Lépésről lépésre egyre rövidebbre nyírta a szőrzetet a lányon. Néha le kellet söpörnie a levágott tincseket a nyírás közben. Az ujjhegyeit használva óvatosan sodorta le a göndör levágott fodrokat Carrie puncijáról.
Minden egyes alkalommal, amikor az ujjhegye elsiklott a barátnője puncijának ajkai fölött, Kriszti kis elektromos lökés hullámokat érzett a kezén és a karján végigrohanni, amelyek az útjukat a lába között fejezték be ezzel felforrósítva és elnehezítve a kéjbarlangját.
Vigyázva, hogy Carrie puncija fölött meghagyja a szőrzetet, Kriszti óvatosan addig nyírogatta a maradék összes puha szőrszálat, amíg a kiemelkedő nagyajkak szinte teljesen feltárultak és szőrmentesek lettek.
"Nos, azt hiszem ennyire elég." Mondta végül a kézimunkáját vizsgálva és felegyenesedve.
"Ugye van tükröd... akkor meg tudnám nézni." Kérte Carrie mohón.
Kriszti felállt, az öltöző szekrényéhez ment és egy kis kerek kézitükörrel tért vissza. Átadta a barátnőjének. Carrie a szélesen széttár lábai közé tartotta a tükröt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (213 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#23 Andreas6 2017. 09. 22. péntek 06:56
Körülményes fogalmazás, dagályos stílus, pedig tartalmilag jó lenne.
#22 A57L 2013. 07. 21. vasárnap 06:22
Nagyon jó.
#21 Beka 2009. 11. 9. hétfő 19:54
Huh, ettől a borotválkozós jelenettől libabőrös lettem, nagyon jól írtad le. Kezdem sajnálni, hogy magamnak csináltam meg. Egyébként a sztori is nagyon ott van, nem lehet megunni, minden egyes rész tud újat hozni. Csak így tovább!
#20 Szabó Kata 2009. 05. 7. csütörtök 11:23
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék akiket izgat a családi szex.
#19 pölös 2007. 12. 3. hétfő 23:14
Anyám is megdugatta magát mindkét unokatesómmal, mert megkívánta mindkettőt! Gyuri unokatesómmal többször kefélt! A legkívánatosabb a családi szex!
#18 szepi 2002. 10. 16. szerda 11:49
Nagyon jo .Varom a folytatast!!!!!!!
#17 PiercingGirl 2002. 10. 15. kedd 16:00
Csúcsszuper !!!!!!!!! Kár, hogy nem ez az első a toplistán
#16 kamikaze 2002. 10. 15. kedd 15:16
nekemi is nagyon ott volt a story! részemről is 10 pontot érdemel! remélem lesz folytatása is!
#15 Tribute 2002. 10. 14. hétfő 23:08
Hát, ez a profizmus. Sokadik sztori, de még mindig nem unalmas! 10 pont az írónak, a fordítónak 9,5...
#14 Play-Boy 2002. 08. 26. hétfő 17:27
Hát ez nagyon kiiirály!!!!!!!!!!!!!!!
#13 dave 2002. 07. 26. péntek 00:40
kiralYYYYYYYYYYYYYY
12 pont csak olyat nem lehet
#12 A Hegylakó 2002. 07. 24. szerda 01:57
Szerintem is cool!
#11 attilagaspar 2002. 07. 23. kedd 12:30
joóóó!
#10 Somebody 2002. 07. 22. hétfő 14:11
Mikor olvashatom az újabb részt? :-)
#9 xxx 2002. 07. 22. hétfő 13:56
Coooooooooool!!!
#8 Cabi 2002. 07. 21. vasárnap 08:21
Nagyon össze van rakva ez a történet...
#7 chet 2002. 07. 21. vasárnap 00:35
igy-igy.....
#6 KóBi 2002. 07. 20. szombat 22:56
A sozozat isteni, csoda, nagyon jó. A tartalom cool, de a fordítástól néha a falnak megyek. pl.: cheerleader=VEZÉRSZURKOLÓ
Lécci próbálj meg itt-ott magyarosabban fogalmazni ...
#5 Egy csaj 2002. 07. 20. szombat 17:52
Mindet olvastam, és nagyon tetszenek.Ugye lesz folytatás? 10 pont
#4 Mike 2002. 07. 20. szombat 13:36
Hát ja :) a kezdetek ota olvasod vagyok es nagyon mérges leszek ha nincs folytatás , plizz nehogy abba hagyd :)