A+ A-

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 5. fejezet

Fordítás
Eredeti történet
5. Fejezet
Ted még aznap reggel elutazott az üzleti területének egy másik városba. Nem sokkal azután Kriszti anyja is hazaérkezett a kórházból jól kifáradva a napokig tartó hosszú éjszakázásoktól. Szerencsére hétvége volt és így mind a gyerekek, mint az anyjuk ki tudták magukat pihenni a fizikai megterhelés és a kevés alvás fáradalmaiból, bár ez a fáradság fiatalok esetében nem ugyanabból a forrásból származott.
A két tini gyerek hallgattak az előző napi tevékenységükről. Kriszti ismerte az anyja titkát, de nem érezte úgy, hogy ez lenne a megfelelő alkalom a megbeszélésére, vagy hogy elmondja azt, amit az öccsével és a nagybátyjával az elmúlt néhány napban csináltak.
Hétfővel újabb iskolai hét kezdődött és visszatért a napi otthoni rend is bár ez már nem olyan volt, mint régen. Kriszti és az öccse felfedezték az új játékot, a kéjt és a szex élvezetének valódi módját, nem volt semmi, ami megállíthatta volna őket, miután megtapasztalták a fiatalok a testükben az intenzív élvezetet. A két tini sok időt szakított egymás kielégítésére és a doboznyi gumi nem sokáig tartott, amit Ted adott nekik.
Néhány héttel később, egy nap a gyerekek anyja Becky a szokásosnál hamarabb jött haza a munkából. Általában csak vacsoraidőben szokott hazaérkezni, de aznap nem volt sok beteg a kórházban és így a főnöke elengedte. A TV hangosan szólt a nappaliban, amikor a bezárt ajtót kinyitotta. A kabátját a konyha asztal melletti székre letéve észrevette Kriszti szanaszét heverő könyveit az asztalon. Ügy tűnt mintha a házi feladatinak a megoldásának kellős közepében valami hirtelen megzavarta volna. A nappalba benézve az asszony a TV - ben valamilyen délutáni rajzfilmet látott de nem nézte a filmet senki. Átsétálva a nappalin azon töprengett, hogy vajon hol lehetnek a gyerekek.
A nappali végében a gyerekek hálószobájának az ajtaja kb. 15 centire nyitva volt. Furcsa zajokat hallott a szobából, ezért egy pillanatra megállt, mielőtt az ajtót kitárva belépett volna a szobába. Őrült hogy, így történt. A keskeny nyíláson keresztül tisztám látta a fia ágyát a távolabbi falnál és hallotta az ágyrugók ritmikus nyikorgását. A fiatal fiú deréktól lefelé meztelen volt a nadrágja és az alsónadrágja a földön hevert szanaszét a fényes feszes kis fenekét gyorsan és hevesen pumpálta fel - le így baszva a nővérét.
Krisztin sem volt alsónemű és a részben meztelen lány a lábait a kisöccse cingár dereka köré fonta, míg a karjaival a nyakát ölelte át. Szorosan ölelte magához a fiút miközben ő ritmusosan nyomta a faszát a lányba. A lány feje lassan mozgott jobbra - balra miközben a kéj nyögései hagyták el a félig nyitott száját és Becky tisztán, hallotta egy fasznak a nedves cuppogó hangját, ahogy ki - be jár egy felázott sikamlós pinában, egy kéjes szex hangjait.
A nő dermedten állt és nézte az érzéki látványt, ami megrázta őt. Fogalma sem volt, róla, hogy a két fiatal mióta teszi ezt, és hogy mennyire rajongva késztetik magukat a szexre. Még mindig hihetetlennek találta a nő. Becky szerint a lánya nem volt szexuálisan aktív, legalábbis így gondolta. A lány alig ment el randevúzni fiúkkal. De ez...
Ahogy az ajtót szélesre akarta tárni és mérgesen rá akart, támadni a gyerekekre, belé nyilallt a gondolat, hogy ő maga is valami ilyet tett és a mai napig is ezt teszi.
Becky megtorpant aztán lassan visszalépett az ajtótól, az ágy ritmikus nyikorgása egyre halkult, ahogy lefelé haladt a lépcsőn a nappaliba. A kabátját a konyhában megragadva némán elhagyta a lakást. Gondolkodnia kellett...
A nő egy festői helyre hajtott, egy kis piknikező területre, le a fagyos jéggel fedett folyóhoz. A motort járva hagyta, és így melegen tartotta a kocsi belsejét, a gyönyörű tájat kezdte el csodálni.
Rájött, hogy nem kell csodálkozni a két gyerek szexuális aktivitásának felfedezésén. Amennyire csak vissza tud emlékezni, ő is szexuális viszonyt folytatott a saját testvérével az együttöltött idő legnagyobb részében ami teljesen normális gyerekkornak tűnt. A szüleiknek volt egy saját üzemeltetésű vegyes boltjuk, és minden szombaton apu és anyu már korán lementek a boltba ott töltve az egész forgalmas napot. Először a gyerekek is lent voltak, de ahogy nagyobbak lettek, Becky 6 és Ted 9, ez már gondot jelentett, így a gyerekek fent maradtak a lakásban.
A szüleik szigorú nevelési elvei nagyon leszűkítették a gyerekkori játszótársaik körét és a szomszédok gyerekei túl durvák és közönségesek voltak, ahhoz hogy a játszótársaik lehessenek. A két gyerek úgy találta, hogy az egyetlen "elfogadható" játszótárs, a másik testvér és így kezdődött minden.
Mindig együtt léve a két gyerek nagyon összemelegedett. A papás - mamás játék doktoros játékká alakult mivel, - mint minden gyerek - a testük különbözősége egyre jobban kezdte érdekelni. A bátyja 3 évvel idősebb volt nála és 10 éves korában észrevette, hogy a kis fasza hirtelen megnő és megkeményedik és nagyon kellemes érzéseket kelt, valahányszor a kis húga környékén tartózkodik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.99 pont (359 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 09. 21. csütörtök 07:22
Kritikus! Ez nekem is feltűnt, de nem ez az egyetlen ökörség ebben a sorozatban.
#9 A57L 2013. 07. 21. vasárnap 06:21
Szuper.
#8 Szabó Kata 2009. 05. 7. csütörtök 11:11
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék akiket izgat a családi szex
#7 kritikus 2004. 07. 25. vasárnap 09:51
Egy aprocska dolog. A 11 eves kislany elment a klinikara, ahol kerdes nelkul felirtak neki a fogamzasgatlot. Hmmm :)))) Erdekes.
#6 TheChronic 2003. 01. 7. kedd 11:42
Menő! És annyira peerveerz...!!
#5 xxx 2002. 05. 10. péntek 17:15
KIIIIIIIIIIIRÁLY!!!!
FOLYTATÁST!!!
#4 Pervi 2002. 04. 17. szerda 22:27
Szuper!!! A legjobb történetek egyike. Mikor lesz folytatása? Én úgy tudom, hogy van. Nagyon várom már!!!
#3 Orgazmus 2002. 04. 16. kedd 16:02

#2 Aqarius 2002. 04. 12. péntek 00:11
Imádom....
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?