A+ A-

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 3. fejezet

Fordítás
Eredeti történet
3. fejezet, 1. Rész
Csak pár perce voltak a lakásban, amikor a telefon megszólalt. Kriszti mamája Becky volt. Azt mondta, hogy benn kell maradnia a kórházban, mert csak kevés nővér tudott bejutni. "Minden rendben lesz? Rendben lesz, ha Ted nagybácsi vigyáz rátok?"
Szemtelenül Tedre mosolyogva, és remélve, hogy ez nem jut a vonal túlsó végére Kriszti biztosított az anyját, hogy nem lesz gond, és nem gond, hogy Ted bácsi fog rájuk vigyázni, minden rendben lesz, sőt nagyon is rendben. Igen, tudnak vacsorát készíteni, és nem kell aggódni, amíg másnap majd hazajön.
Miután a telefont visszarakta Kriszti a fürdőszobába ment kimosni az újonnan kapott bugyiját. Nem akarta, hogy a parkolóban történt szexuális kaland megszáradó maradványai beszennyezzék. A szoknyája alá nyúlva levette azt, kimosta és felakasztotta a szárítóra száradni. Emlékezetébe véste, hogy mielőtt a testvére késő délután hazaérkezik le kell vennie onnan.
Eriknek valahogy furcsának tűnt a lakás, amikor hazaérkezett. A testvére a konyhában sürgölődött és vacsorát készített Ted nagybácsi segítségével. Valamilyen elektromosságot érzett a levegőben, bár nem értette mit jelent, de felfigyelt a testvére és Ted nagybácsi közötti pillantásokra.
Valami nem stimmelt Kriszti öltözékével sem. A testvére a legrövidebb szoknyát viselte, amit addig lányokon látott. Olyan rövid volt, hogy a lány feneke mindig kilátszott valahányszor megmozdult, és ahogy meglebbent a szoknya, kivillant egy vörös színű bugyi körvonala. Nem hitte, hogy a testvére melltartót viselne, ugyanis ennyire tisztán akkor sem látta a lány mellbimbóit, amikor azon csak a melltartó volt.
A 13 éves fiú a konyhaasztalnál ülve figyelte a konyhában sürgölődő nővérét, a fasza kőkeménnyé merevedett és disznó gondoltatok kavarogtak a fejében. Valahányszor Ted nagybácsi látogatóba jött az elmúlt években a férfi mindig hozott a fiatal unokafivérének egy titkos ajándékot: Meztelen fiatal lányok képeit tartalmazó magazinokat, olyanok, akik egyidősek néztek ki a fiúval, és erotikus történeteket tartalmazó könyveket, amelyekben általában tinédzser korúak voltak a szereplők. A könyvekben gyakran voltak történetek fiú és lány testvérek vagy a család más tagjai közötti vérfertőzésről.
A fiatal fiú kedvenc jelenete a legutóbbi könyvben az volt amikor egy eladósorban lévő lány a tini öccsével a folyosón térdelve meglesték, hogy az anyjukat a szomszéd megdugja. Ahogy a két gyerek a szex jelenet nézte a fivér benyúlt a nővére szoknyája alá és lehúzta a bugyiját. Aztán a fiú ki gombolta és letolva a farmerját majd a faszát hátulról a lány szűk fenekének vágatába nyomta. A fiatal lánynak nagyon tetszett a dolog és a fivére a fenekét dugva nézte, ahogy a szomszéd az anyjukat szintén hátulról jól megdugja.
Amikor Erik a disznó könyveket olvasta és nézegette a szexi magazinokat általában maszturbált, és sok hatalmaz orgazmusa volt. Ahogyan a történettől és a képektől egyre inkább begerjedt még a nadrágját is letolta az alsóval együtt. A deréktól lefelé ruhátlan fiú az ágy szélére helyezkedett és a lábait összeszorítva a kispárna szoros redői között ki - be nyomkodta a kis kemény faszát miközben a képeket nézve a lányokról fantáziált, és így végül eljuttatta magát a csúcsra. De később rájött, hogy hogyan tegyen egy papír zsebkendőt vagy egy darab WC - papírt a megfelelő helyre, amelybe beleélvezett és nem csinált akkora piszkot.
Mióta a nővérével egy szobában volt, nehéz volt a 13 éves fiúnak magányos perceket találni, ahhoz hogy kiverje a faszát, de így is naponta legalább egyszer sikerült megtennie.
Az utóbbi néhány hónapban miközben a faszával a lábai között szorosan tartott kispárnát döfködte és a képzeletében az olvasmányaiban lévő fiatal lányokkal szeretkezett a nővére lett végül az, akivel a szexet befejezte. A dugás szerelmes és piszkos gondolata töltötte ki a fiú fejét és ettől szinte állandóan merev volt a fasza.
Egy ideje sokkal közelebbről figyelte, amit a nővére, a jelenlétében átöltözik a szobájukban, nézte a melleit, ahogy kitöltik a melltartót, és magában összehasonlította a nővére testét a magazinokban látott lányokéval. Különösen szerette figyelni a nővére lábai között lévő titkos helyet, amikor az, a kedvenc vékony kis bugyijában sétált a szobában, ilyenkor titkon a szemei a lány bugyijának a lábak közötti kis részére tapadtak, miközben a fasza keményen lüktetett. Néha amikor az ágyban fekve figyelte nővére öltözködését a kezeit az alsója alá dugva markolászta a merevedő faszát. Ez különösen jól esett a fiúnak.
A fiatal fiú egyre merészebb is lett. Egyáltalán nem volt szégyenlős vagy zavart, amikor a nővére meglátta a fehér gyapjúalsójában kidudorodó merev hímtagját vagy az izgalmi állapota miatt keletkezett kis foltot. Sőt titokban még tetszett is a fiúnak, hogy egy lány látja hogy mennyire kemény és begerjedt, még ha az a saját nővére is, és ettől a tudattól a fasza finoman összerándult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (296 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 09. 21. csütörtök 07:00
Hányszor kell még emlegetni, hogy 15 éves a lány? Azt hiszed, ilyen gyorsan felejtenek az olvasók?
#11 zoltan611230 2014. 01. 31. péntek 20:47
Jo.
#10 papi 2013. 08. 9. péntek 05:58
Ez is nagyon jó.
#9 A57L 2013. 07. 21. vasárnap 06:20
Szuper írás.
#8 Szabó Kata 2009. 05. 7. csütörtök 10:53
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal ismerkednék akiket izgat a családi szex.
#7 mpc 2007. 02. 16. péntek 22:40
Azt videót is megnézném szívesen... :)
Gratulalok!
#6 :\ 2003. 03. 7. péntek 16:27
Persze, nagyon karaly, csak azért nem hiszem, hogy elég jól ismersz egy 15 éves lányt...
#5 us021 2003. 02. 21. péntek 18:35
karaj
#4 LinkViki 2002. 10. 1. kedd 18:44
nagyon ássssz!
#3 olik 2002. 06. 4. kedd 23:25
Nagyon király, bár egy kicsit túlzás a videó
#2 davesz 2002. 04. 22. hétfő 07:49
kiraly
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?