A+ A-

Szexjárat 2. rész - Szerda

Mariann két csokit vett elő a hátizsákból:
- Nem kérdezted, milyet szeretek, gondoltam segítek kicsit.
Index, kifordulás a buszöbölből.
- Egyet nekem, egyet magadnak? - Kicsit szégyelltem magam, de én nem vettem komolyan ezt a csokis dolgot.
- Azt hitted, megeszed a fekete csokidat én meg nézem? Hoztam magamnak is!
- Ez a kedvenced? Ilyet kaptál ovis korodban?
- Neem! De ez hatásosabb. Most látod, milyet kell adnod, ha bele szeretnél kukucskálni a bugyimba!
Visszatértünk a szextörténetekhez. Látszott az arcán, hogy ő is élvezi, már előre.
- Elég korán elkezdett érdekelni, mi is vagy a lányok bugyijában. Emlékszem, az egyik osztálytársunk szünetben a táblára rajzolta fel nekünk, tudatlanoknak, milyen is a punci. Papírból kivágott két alakot, meghajtotta őket hosszában, egymásra fektette úgy, hogy a hajtások ellenkező irányba mutattak, s apró ráfújásokkal szemléltette, milyen mozdulatokat végez a férfi a nő felett.
- Hogy? Elképzeltem... érdekes. Izgató volt?
- Bármi izgató volt! Minden gondolatunk ott forgott, ahol - idézem a táblára rajzolós osztálytársamat - másnak a farka. De ekkor már felsősök voltunk ám!
- Nézegettétek a csajokat?
- Csak úgy, messziről, olyan kamaszos sutasággal. Elméletben már nagyon értettük, de élőben nem nagyon tudtuk, hogy kellene hozzáfogni.
- Mi, csajok is így vagyunk ezzel abban a korban, izgat is, nem is, kíváncsiak is vagyunk, szégyelljük is, legjobb lenne valami kulcslyukon meglesni. Néztük is a srácokat, egymást lökdösve az öltöző-kulcslyukon keresztül! Persze, aztán egyikünk se vallotta volna be.
- Ez így is van jól, szerintem. Nem baj az, ha nem kezdődik el még abban a korban a szex.
- Hát nem.
- Tesi órán, mire felmásztam a kötél legtetejére, erőteljes erekcióm lett, nagyon kínos volt, azt hittem, mindenki észreveszi, s mindenki engem néz.
- A mozdulatoktól? - csodálkozott.
- Tudod, a külső lábéllel kell fogni a kötelet... ez válthatta ki. Elmúlt, mire leértem.
- Lehet benne valami, mert én meg a szekrényugrásnál érzetem. Emlékszel? Felugrasz páros lábbal, aztán támasztva, terpeszben le. Ez a terpesz váltott ki érdekes érzéseket mindig.
- Akkor nem a srácok hatása?
- Felsőben már külön volt nálunk a lány és a fiú tornaóra, de egymás után. Egyik csapat vetkőzött, a másik öltözött, kulcslyuk működött.
- Nálunk a két öltöző között volt a zuhanyozó, két bejárattal, úgy még érdekesebb volt a leselkedés. Nem is, ez már gimiben történt! Egy tanár mindig vigyázott arra, nehogy a lányokkal egyszerre támadjon kedvünk zuhanyozni.
- Azért csak megfordult a fejetekben?
- Olyankor lyukasóránk volt, amikor a csajok tornáztak, és több alkalommal beültünk a kispadra, mondván, hátha kell valamit segíteni, például a nagyszőnyeget kigurítani vagy hasonló... és jókat elnéztünk a csajokon. Szívesen kísértük volna őket a zuhanyozóba is, hátha kell segíteni. Egy idő múlva a tanárnak elege lett a lelkesedésünkből és azt mondta, ne mozizzunk, inkább használjuk ki az időt tanulásra.
- Szóval megtiltotta a bámészkodást, csak finoman. - Egyetértő hangsúlyt hallottam ki a kijelentésből. - Biztos a csajok kérték! Én sem szerettem, amikor néztek a srácok, kamaszként olyan esetlennek éreztem magam, túl kicsi volt a mellem, aztán meg túl nagy...
- Most pont jó!
- Köszi. Nem is látod... De előre nézz inkább!
- Tudok figyelni, óvatos vagyok.
- Nagyon ügyesen vezetsz, rutinosan, figyelmesen... Addigra azért láttál már punit?
- Filmeken...
- Tényleg? Biztos szívesen megmutatta volna valamelyik csajszi.
- Éppen egy tesiórán láttam az elsőt!
- Kulcslyuk?
- Közelről, élőben! Az volt a mániája a tanárnak, hogy ha jól viselkedünk, jutalomból kosarazhatunk. Nem vette észre, hogy ez nem mindenkinek jutalom. Én nem szerettem. Az első fél percben ki is állíttattam magam rendszeresen, aztán megjátszott sértődéssel leültem a kispadra és csak titokban örülhettem. Vagy mű-duzzogással bevonultam az öltözőbe. Ledobtam a tornacuccot, fogtam a törülközőmet és mentem zuhanyozni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 06. 4. csütörtök 06:31
Gyenge!
#3 papi 2013. 07. 27. szombat 10:17
Egész jó
#2 genius33 2012. 11. 11. vasárnap 08:07
Nemrossz smile !!!
#1 Törté-Net 2011. 03. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?