A+ A-

Szexjárat 6. rész - Csúszkás masszázs

- Olyan érzékien masszíroztál! - kezdtem hozzá kissé direkt módon vágyaim elővezetéséhez csütörtök reggeli közös utazásunk kezdetén. Kicsit idétlenül hangzott, hiszen az emlékezetes masszás egy hete, pénzeken történt.
Elhelyezkedett mellettem, lesimította a farmerszoknyát. Gyanítottam, hogy ez egy felesleges mozdulat, úgyis összegyűrődik útközben. Hol lehet a hátizsák?
- Veszek majd olajat és kipróbálhatnánk csúszkázva! - lelkesedett.
- Ez most honnan tudod? - ámuldoztam. - Éppen azt akartam elmesélni, mit olvastam egy novellában...
- Egy húron pendülünk ám rendesen! - nevetett. - Én is a napokban olvastam ilyet, és azóta is motoszkál a fejemben, milyen, mert leírva nagyon izgató volt.
- Ezek szerint sürgősen ki kell próbálnunk! - Immár második hete utazgatunk együtt, és úgy tűnik, végzetesen összevissza kalandozunk közben az érzékek birodalmában is. Mariann ugyanazt az írást olvashatta, amit én? - Még kicsit megbolondították a csúszkás masszázst, mert két csaj adta elő egy pasinak...
- Tetszene? - Inkább izgalmat láttam a szemében, semmint neheztelést.
- Ha azt mondanám, hogy eszembe sem jutott, úgysem hinnéd el, meg miért is hazudnék?
- Eredményesebb az egyenes beszéd ... szerintem is. - Elgondolkodni látszott közben.
Tenyeremet a hívogató, feszes, hosszú combjára helyeztem, éppen a szoknya találkozási pontjához. Válaszként Mariann keze is elindult, sebesen és célratörően közeledett. Ő meg is érkezett, nadrágon keresztül simogatott, de éreztem, hogy az ujjai már a cipzárt keresik. Begyorsítottam hát én is, vágytam már megérinteni a finom, nyiladozó puncit, érezni a forró nedvességet...
Lábait kétoldalt kinyújtva, fejét hátrahajtva, átengedte magát az élvezetnek, közben ügyelt arra, hogy keze ne álljon meg. Így faltuk a kilométereket és az erotikát.
Nagyot sóhajtott, megfogta és megszorította a kezem:
- Te hogy szeretnéd? - kérdezte.
- Nagyon! - Az erdős résznél jártunk éppen.
- Kézzel? Szájjal?
- Szájjal... - súgtam.
- Akkor álljunk meg! - Ilyet még nem hallottam a több mint egyhetes utazásaink során, hiszen mindig sietni kellett a suliba, korábban pedig nem indulhattunk, nehogy otthon gyanússá váljon, hogy mégsem busszal jár reggelente.
Gyors tükörbenézés és index után befordultam arra a kis utacskára, amit reggelente többször megfigyeltem már vágyakozva, és ahová fantáziámban naponta bekanyarodtam Mariannal.
Néhány méter, kis forduló a hepehupás úton, éppen csak eltakarnak a mögöttünk zöldellő lombok, amikor...
A váratlanul kissé kiszélesedő földes-gazos-füves úton egy kopott-piros autó áll, alig 3 méterre előttünk. A kocsinak támaszkodva egy koma, letolt nadrágban, előtte guggolva egy csaj felhúzott pólóban, melltartóból kibuggyantott, méretes cicikkel, nadrágja az autó tetején.
Mi legyen? Kérdően néztem Mariannt, aki szemmel láthatólag élvezte a dolgot, s a keze még a meglepetéstől sem állt le.
A pirosautós párt nem zavarta megjelenésünk, megállás nélkül folytatták a műveletet a reggeli ligetben.
Mariann nyammogó-cuppogó hangokat hallatva szinkronizálta az orrunk előtt folyó akciót, miközben leplezetlen érdeklődéssel szemlélte azt.
Lassan kezdtem feloldódni. Méghogy lassan? Fél perc sem telt el a bekanyarodásunk óta...
- Van kedved...? - kérdezte Mariann. Nem tudtam pontosan, mihez van-e kedvem, de volt, bármihez, azonnal. Rábíztam magam.
Kiszállt az ő oldalán, én is az enyémen. A motorháznál találkoztunk. Felhúzta a felsőjét, kikapcsolta a melltartóját, kilépett a szoknyájából és a kocsira dobta... Leguggolt elém.
Simogattam a haját, néztem a mozgását, közben át-átpislogtam a másik párhoz, tőlünk 2 méterre. Mariann feszes mellei ruganyosan mozogtak, a másik csajé lomhán himbálózott. Kis idő múlva a szomszédnő elkente rajtuk reggeli gyors együttlétük nyomát, majd letörülgette, miközben - végre felénk tudta billenteni a fejét, nem is fordította vissza - minket nézett. A koma is érdeklődéssel szemlélte az itteni formás ciciket, és a nyakát megnyújtva, a popsi gömbjeit tanulmányozta. Valami mosolyfélét küldött felém, ami azt jelenthette: "csak nyugodtan, megvárunk benneteket, úgysem tudnánk kiállni, addig gyönyörködöm az idegen csajban."
Élveztem Mariann ajkainak játékát, s néztem a másik csajt, ahogy belepréseli magát a nadrágjába, miközben a még mindig kint lévő kiadós mellek elszabadult táncot járnak.
Kis ideig nem láttam semmit, kapkodtam a levegőt, felfelé fordítva arcomat... végem.
Elégedetten, kielégülten mosolyogtam, és ugyanilyet láttam viszonzásképpen, ahogy Mariann felállt, tekintetében. És még valamit! Ugyanazt a meztelen izgalmat is felfedeztem, amit a bekanyarodásunkkor tapasztaltam. Lassú mozdulatokkal öltözött, élvezve, hogy három szempár kíséri figyelemmel a bugyi igazgatást, a cicitartó felvételét, a szoknya bekapcsolását...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2012. 11. 11. vasárnap 08:09
Nem is rossz smile
#1 Törté-Net 2011. 04. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?