A+ A-

Sógornőm vendégségben

Ismét volna egy kis mesélni valóm számotokra. Akik a folytatásért drukkoltak - velem az élen - Rita sógornőmmel és Marcsival átélt kis kalandunk után, azoknak jelentem, megtörtént a folytatás.
Rita az utóbbi időben egyre többször ugrott be hozzánk egy-egy napra, vagy éjszakára, mert pont útba esünk neki az albérlete és a szülői ház között. Van, hogy csak nálunk tölt pár napot, és a nővérével kibeszélnek mindent és mindenkit, de olyan eset is előfordul, hogy a szülőktől elindul hozzánk, de végül valami buliba köt ki és mi pedig falazunk az ősök előtt neki. Itt szokott készülődni, tusolni, sminkelni stb. és buli után pedig aludni is hozzánk jön.
Ilyen alkalommal történ ez az eset is. Délután érkezett azzal a tervvel, hogy elugrik az egyik barátnőjéhez, és este nálunk maradna, mert már nincs kedve olyan későn buszozni. Nagyon csini volt a jó időnek köszönhetően, viszonylag kevés ruha takarta bájait. Ahogy megláttam az ajtóban egyből kezdett szűk lenni a nadrágom. Egy falatnyi kis short volt rajta, ami pont csak akkora volt, hogy a formás popsiját takarta, de ha leült és keresztbe tette a lábát csak az járt a fejemben, hogy egy apró mozdulattal kellene csak odébb segíteni azt a kis akadályt, amit a nadrág és az alatta megbújó tanga jelentene, hogy a kis résébe juttassam a nyelvem. Felül egy lenge fölsőt viselt, melynek dekoltázsa a melltartója vonalával együtt futott és valami áttetsző anyagból készült, félig rejtve, félig megmutatva felső testét.
Két puszival köszöntött engem és feleségemet is, majd letette a cuccait és lehuppant az egyik székre az étkezőben.
- Jó kapkodósra sikerült a mai napom is - kezdte mondandóját - és este még az Anitának is megígértem, hogy talizunk. Hulla vagyok asszem rövid lesz...
A testvérek még egy kicsit pletykálgattak én magukra hagytam őket és visszaültem a gép elé, folytatni a munkámat. Később kimentem inni a konyhába, de már csak feleségem volt a készülő vacsora mellett, Rita már a fürdőben készült. Azon mesterkedtem, hogy legalább egy kicsivel többet láthassak belőle, de nem mertem bemenni hozzá, de még csak bekukucskálni sem a fürdőszobába, nehogy rosszul jöjjünk ki belőle, ha már a múltkorit ilyen ügyesen sikerült titokban tartanunk.
Nemsokára el is viharzott a leányzó mi pedig nekiláttunk vacsizni, majd egy pohár borral a tévé előtt beszélgetni párommal. Fáradtak voltunk mindketten, így az este hamar véget ért: zuhanyzás után az ágyba zuhantunk.
Éjjel 1 óra körül kopogásra ébredtem, mert Ritus elfelejtett kulcsot vinni. Kitápászkodtam az ágyból és beengedtem. Az arcán a mosoly elárulta, hogy ők is iszogattak valamit, és nem olyan csekély mennyiségben, mint mi. Nem volt részeg, talán még spiccesnek sem mondanám, csak olyan ellazult és jókedvű volt.
- Alig várom, hogy a zuhany alá állhassak - mondta, miközben ledobta a táskáját az előszobában.
- Csak rajta, mintha otthon lennél. Én visszahanyatlok. - válaszoltam.
Bebújtam az ágyba, de akármilyen álmos is voltam fél perccel ezelőtt, most csak nem akaródzott elaludnom. Ahogy lehunytam a szemem Ritát láttam a zuhany alatt meztelenül. Gondoltam, itt az alkalom egy kis leskelődésre. Óvatosan kikászálódtam az ágyból, de a második lépésnél az ajtó irányába, már a feleségem hangja ütötte meg a fülemet.
- Hova mész, a konyhába? - kérdezte álmos hangon.
- Igen, iszom egy pohár vizet. - válaszoltam.
- Hozz nekem is légyszi.
A tervem meghiúsult, és fél perc múlva már egy pohár vízzel tartottam visszafelé az ágyba. Pár korty után az éjjeli szekrényre került a pohár, és miután a fürdőből kiszűrődő hangok alapján nyugtázta, hogy a húga zuhanyozik, inkább felkelt és beszélgetni indult hozzá a fürdőszobába. Én pedig az elképzelt látvány miatt az irigységtől sárgulva, inkább a másik oldalamra fordultam, és próbáltam elaludni.
Valamikor hajnal tájt sípoló hangra ébredtem. Eltelt legalább fél perc, mire az agyam képessé vált felismerni a tényt, hogy ez bizony a tévé hangja. Rita biztosan elaludt valami filmen. Óvatosan elindultam, hogy kikapcsoljam a tévét, de ne ébresszek fel senkit. A nappaliba érve láttam, hogy Rita úgy aludt el a kanapé sarkában ülve, hogy a lábait az "L" alakú kanapé egy-egy oldalára felhúzta. Sarkait a bútor részeinek a találkozásánál levő kis résnél támasztotta meg, hogy ne csússzanak le. Csak hálóing és bugyi volt rajta, és ahogy alaposabban végigpásztáztam finom kis testén, megláttam, hogy szinte félig már kilátszik a puncija - legalábbis az egyik nagyajak - a bugyi oldalánál.
Elkezdtek cikázni a gondolataim: basszus ezt közelebbről is meg kell néznem, sőt le kéne fényképezni, sőt le kéne venni valahogy a bugyit, sőt meg kellene kóstolni. A vér hamarosan már nem az agyam működését látta el elsődlegesen. Átkapcsoltam a tévét egy olyan csatornára, ahol még van műsor, hogy fény is legyen, meg indok is a nappaliban tartózkodásomra, ébredés esetén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.06 pont (125 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 vakon53 2016. 02. 28. vasárnap 11:41
Nagyon tetszett,kár hogy az én sógornőm nem ilyen.

10 pont!
#14 feherfabia 2014. 10. 12. vasárnap 07:50
9P
#13 tomi19 2014. 08. 16. szombat 19:44
Nagyon tetszett,kár hogy az én sógornőm nem volt ilyen...
#12 A57L 2013. 10. 12. szombat 04:12
Nagyon jó.
#11 tiborg 2012. 12. 9. vasárnap 02:52
OK....elmegy.
#10 tenzin 2012. 11. 26. hétfő 01:01
k
#9 zsuzsika 2012. 11. 22. csütörtök 12:01
Folytatás ?
#8 mackó2009 2012. 11. 11. vasárnap 21:08
kiváló
#7 joozsi 2012. 09. 26. szerda 04:00
Akinek nem tetszik, írjon jobbat!
#6 x124 2012. 07. 24. kedd 20:54
Nagyon jó!
#5 Mikey 2012. 07. 24. kedd 15:27
Szerintem remek sztori!
#4 Rinaldo 2012. 07. 24. kedd 13:27
Jól kinyalta meg baszta és a végén még jól leszopta a felesége mellet.
#3 cervelo 2012. 07. 24. kedd 07:23
Lehetne jobb is.
#2 genius33 2012. 07. 24. kedd 07:12
Annyira nem tetszett. :(
#1 Törté-Net 2012. 07. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?